Geboeid door Liefde deel 38

17-09-2015 22:12

Deel38

Eva gaf robin een rondleiding. Niet om haar huis te showen maar zodat robin weet waar alles staat. Eva gaat haar op elke mogelijke manier gebruiken. Dat is 1 ding dat zeker is!

Eenmaal weer in de kamer liet Eva haar aan de schandpaal staan. De belletjes verving ze met balletje (gewichtjes).
Eva ging naast haar staan en duwde de balletjes naar voren en naar achteren.

Prachtig! De tepels bewogen als kerkklokken mee.

Eva heeft verschillende voorbinddildo's in verschillende maten. Ze koos de grootste en deed die om. Ze neukte haar in haar kut terwijl robin geen kant op kon.

Voor Eva was het even wennen. Ze had nog nooit eerder een voorbinddildo gebruikt en probeerde haar vanuit haar heupen te neuken. Na 5 minuten ging het beter.

Ze stopt en kijkt naar robin. Met haar polsen en hoofd in de schandpaal keek ze naar beneden. Eva pakt nylonkoord en maakt haar staart vast aan bovenarm.

Nu keek robin schuin omhoog. Eva pakte drie knijpers en deed de eerste in het midden van haar tong. De andere 2 maakte ze hoog vast aan de zijkanten van haar tong.

Weer ging Eva achter haar staan en neukte haar opnieuw. Ze kon haar ogen niet van robin afhouden. Haar huid die meetrilde en de gewichten die geil meebewogen op haar neuktempo.

Plots hoort Eva wat vallen en stopt. Ze loopt naar robin toe en ziet dat er een knijper van de zijkant van haar tong is gevallen.

Hoe kan dat? Probeer je je geile liklapje naar binnen te halen? robin schud angstig haar hoofd.

Eva staart haar kil aan. Alles gaat op mijn manier en ik zal je aanpakken waar ik kan. Hoe de knijper eraf is gevallen intereseert me geen flikker.

Hoe dan ook heb jij dat fout gedaan. Als je je liklapje buiten moet houden moet je die niet terug gaan trekken. Dacht je omdat ik achter je sta, dat ik het toch niet merk.

je blijft in de positie zoals ik je neerzet. Altijd.

Eva staat naast haar en speelt met de gewichtjes. Ik ga je ogen dichtdoen. Misschien kan je je dan beter concentreren op me.

Eva zet de knijper weer op haar tong. Nu nog verder in haar mondhoek. Ook de andere kant verplaatst ze dicht naar haar mondhoek toe.

Ze plaats het oogstuk op het masker, nu zie je alleen haar tong. De rest zit verborgen achter het latex masker. Ze pakt een kleinere voorbinddildo. Ze smeert het in met glijmiddel. robin is dol op anaal neuken, dit deed ze met haar ex-vriendje ook regelmatig.

Dus je wil je Mevrouw leren kennen slaafje? je wil me uitdagen? robin ademt hoorbaar en begint te kwijlen.
Eva stopt de voorbinddildo voorzichtig in haar kont en drukt verder. Ze zet haar handen op de schandpaal om kracht bij te zetten.

Ze neukt haar in haar kont. Langzaam en diep. Stel me niet teleur slaafje. Als een knijper valt ga je me nog beter leren kennen! zei Eva terwijl ze verder neukte.

Weer valt een knijper van de zijkant eraf. Verdomme! is het nou zo moeilijk? Eva stopt en haalt de knijper weg en schuift vervolgens de stoel voor de schandpaal.

Ze gaat zitten en kijkt haar aan terwijl ze haar benen over elkaar slaat. Kan je wel mijn huisslaafje zijn? Kennelijk zijn simpele opdrachten al te moeilijk voor je?

Misschien heb je het niet in je om me te dienen. Vertel? zegt Eva vriendelijk.
Mevrouw, het spijt me. Ik doe het niet expres. Uit reflex haal ik me tong naar binnen Mevrouw.

Oh... zit dat zo? Tja als het een reflex is dan kan je er ook niks aan doen.. zegt Eva terwijl ze naar haar gelakte nagels kijkt.
Begrijpelijk...

Eva loopt weg en pakt een mondspreider. Ik zal je helpen. Want hoe dan ook gaat alles zoals ik wil. Ze doet de mondspreider om en robin's mond staat wijd open.

Eva doet de knijpers weer op haar tong. En neukt haar opnieuw in haar kontje. Zo gaat het beter he slavinnetje zei ze begripvol. Voel hoe lekker ik ben?

Het gezicht van robin was grotendeels verdwenen achter het masker. Alleen haar mond was zichtbaar en stond wijd open De knijpers bleven op zijn plaats zitten.

Toen Eva klaar was haalde ze de voorbinddildo er af en ging weer voor haar zitten. Ook de blinddoek haalde ze weg en ging als een koningin naar achteren zitten.

Zo, dat was leuk he? Ik heb enorm van je genoten. Heerlijk! je wist dat ik je zou helpen om toch aan mijn eisen te voldoen.

robin keek nog steeds schuin omhoog omdat haar staart nog altijd aan haar bovenarm vastzat.

Het ziet er ongemakkelijk uit meisje, ik zal je losmaken. Eva maakt haar staart los en geeft nog 1 zetje aan de balletjes waardoor haar tieten weer heen en weer bewogen. Prachtig! Ook die zal ik verwijderen.

Dat zal je wel voelen hoor. Eva haalt de klemmen weg. Kleine deukjes blijven in haar tepels staan. Eva streelt ze lief. Dat doet zeer he? Vervelend!

Eva maakt haar los en laat haar knielen. Ze loopt naar haar stoel en gaat weer zitten. Ze kijkt naar robin en voelt zich gelukkig. Dat is alleen aan haar gezicht niet af te lezen.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.