Geboeid door Liefde deel 36

15-09-2015 20:51

deel36

Eva loopt om haar heen terwijl ze nog steeds naakt staat.

robin is vrouwelijk en rond. ze heeft heerlijke stevige tieten en een klein buikje. Eva geniet van haar en blijft achter haar staan.

Langzaam glijdt ze met haar handen over robin's lijf en streelt haar tepels. Ze voelt dat het robin opwind. Pak je masker! zei Eva in haar oor.

robin pakt haar masker en geeft het met gebogen hoofd aan Eva.
Kniel! Eva pakt het aan en haalt de blinddoek en het mondstuk ervan af.

Haar lange bruine haren maakt ze vast met een elastiek die ze om haar pols heeft.

Eva pakt het masker en trekt de hoge paardestaart uit het masker. Langzaam laat Eva het latex masker over haar gezicht glijden.

robin zag er prachtig uit. Haar mond en ogen waren nog te zien en de rest van haar gezicht was bedekt met het zwarte latex masker. Haar volle lippen pruilde uit de mondopening van het masker.

Haar donkerbruine ogen sprongen uit de ovale openingen.
Eva had dit alleen online bij robin gezien, maar zo in het echt is ze nog mooier.

Omdat ze online contact hadden gehad wist robin precies wat Eva wilde. Ze pakt de halsband en deed die om en klikte een ketting aan de halsband.

robin zit nog altijd geknield op de grond en Eva drukt robin's gezicht tegen zich aan. Vandaag gaan we plezier maken!

Eva ging voor haar staan en stak haar hand uit. robin gaf de ketting van de halsband met gebogen hoofd aan Eva.

Eva liep weg en robin kroop aangelijnd achter haar aan. Eva voelde zich voor het eerst in 4 maanden, top. Met rechte rug en in latex liep Eva weg met haar kruipende, aangelijnde slavinnetje naar de tweede slaapkamer.

De kamer had ze helemaal aangepast. Na de dood van John nam sheila contact met haar op in verband met John's BDSM collectie. Eva heeft alleen de sling, kruis, stoel en de kooi genomen. Ze wilde spullen voor haar eigen kamer zelf kopen. Daarnaast wil ze niet dat de hele kamer gevuld is met John zijn spullen. Ze denkt dat ze tijdens de sessies steeds in huilen zal uitbarsten.

Eva heeft een kamer waar menig BDSM speelruimte-eigenaren jaloers op zou zijn. Alles wat Eva wilde had ze aangeschaft.

De kamer was wit met zwart en ze had sfeerverlichting. Een moderne BDSM ruimte die precies bij haar past. Een grote witte barokstoel stond tegen de wand aan.

Eva gaat zitten op haar stoel en pakt een rijzweepje. Eva slaat haar benen over elkaar en zit kaarsrecht in de stoel. Het uiteinde van het zweepje houdt ze voor de mond van robin.

Likken! robin likte het zweepje alsof ze een klitje likte. Met een strak gezicht keek Eva ernaar.

Ze trok de rist van haar broek open. Ik zie dat je kan likken zoals ik het wil. Eva doet haar benen wijd en haar enorme laarzen in de lucht.

Laat zien wat je waard ben en Eva wees naar haar kont. Gewillig likte robin de kont van Eva. Met haar tong draaide ze rondjes rond haar gaatje.

Goed zo zei Eva streng. We hebben afgesproken dat je alles doet wat ik verwacht. Ook huishoudelijke taken! Staat die afspraak nog?

robin likte verder en knikte... mooi! Doe je best voor me.

Met een streng gezicht genoot Eva van haar huisslaafje. Stop! Eva stond op en pakte de ketting van de halsband en liep naar het kruis. robin kroop achter haar aan.

Ze maakt haar vast aan het kruis. Nu stond robin met haar latex masker, halsband, pols en enkelbanden gespreid aan het kruis. Wow, prachtig. ..dit wil ik zien dacht Eva.

Ze haalt de ketting van haar halsband af en loopt naar achteren om het geheel te bewonderen. Als een leeuw die een klein hertje ziet bekijkt ze haar.

Eva is hier al maanden klaar voor en haar huisslaafje ook. Beiden keken uit naar hun samenzijn. In alle rust pakt Eva tepelklemmen met belletjes en een klein zweepje.

Nadat ze de klemmen op had gedaan streelde ze haar rug met haar rechterhand en het zweepje in haar linkerhand. Ze voelt aan haar roze, natte kutje en zegt. ..ben je klaar voor me?

robin knikt. Eerder maakte ze de afspraak dat robin weinig tot niks zegt, alleen als Eva daar uitdrukkelijk om vraagt.

Alsof John haar coacht slaat Eva zacht en ritmisch op haar kont. Als ze klaar is tongt ze robin en zegt ze....nu gaan we over op het betere werk.

Eva pakt een leren plak en streelt haar weer. Ze slaat nu iets harder op haar kont en robin geniet van haar Mevrouw met haar hoofd voorovergebogen.

De stevige kont van robin kleurt rood. Heerlijk. . dacht Eva. Dit is was ik wil. Hier wordt ik gelukkig van.

Eva maakt haar rustig los en zegt... dit is slechts een voorproefje, een opwarmertje, een kennismaking. Vandaag ga je deze Mevrouw echt goed leren kennen en vooral voelen.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.