Geboeid door Liefde deel 35

14-09-2015 18:59

deel35

Ondanks dat John degene was die haar bekend maakte met BDSM is het juist dat wat haar gelukkig maakt.

Maar niet als sub. John was en blijft mijn Meester en ze zal zich door niemand laten domineren. Nooit meer! Alleen John had dat recht!

Eva wil als Meesteres verder. John zou trots op haar zijn! Ze is onzeker over haar nieuwe rol binnen de BDSM, maar is vastbesloten een Meesteres te worden die weet wat ze wil en doet. En dat weet ze, ze weet precies hoe ze het wil. Het liefst zegt ze haar baan op en wordt fulltime Meesteres, maar dat kan ze niet aan haar ouders uitleggen.

Het enige wat ontbreekt is de juiste sub. Ze is geïnspireerd geraakt door de verhalen van de BDSM OPENHARTIG reeks en die manier van BDSM beoefenen past precies bij haar.

Natuurlijk wordt ze geen kopie van Danique maar dit is wel de manier waarop ze het wil. John gaf haar vele kansen. eva is dit zeker niet van plan. Eva zal geen enkele tegenspraak dulden.

Even overwoog ze het met Lisa te gaan doen, maar zoals wijze John dat al aangaf, wil ze haar vriendschap niet op het spel zetten. Lisa heeft haar enorm gesteund en ze wil haar onder geen beding verliezen.

Ze ging naar kinky feesten in de hoop de juiste sub te vinden. Uiteindelijk vind ze 6 maanden na de dood van John, per toeval robin via een BDSM site. Ze praten dagelijks online met elkaar. Als Eva met robin bezig is voelt ze zich goed.

Eva heeft haar verteld hoe ze het wil en Robin heeft hier wel oren naar. Ze heeft geen ervaring en is 25 jaar. Al 5 jaar heeft ze een diep verlangen om gedomineerd te worden.

Door John accepteert ze iedereen. robin is niet perfect heeft een buikje en stevige benen. Maar eva weet inmiddels dat kortzichtigheid je onthoudt van het leren kennen van bijzondere mensen. Eva weet niet eens wat voor werk robin doet. Het intereseert haar simpelweg niet. Ze kan het goed met haar vinden en dat is het belangrijkste.

robin kreeg online opdrachten en voerde ze met plezier uit. Later gaf Eva haar opdrachten via Skype. Omdat het voor hun beiden wel spannend maar niet bevredigend is, besluiten ze om af te spreken.

Op vrijdag om 13:00 komt robin aan bij het luxe appartement van Eva. Ze ziet Robin staan en doet de deur open. Snel kijkt ze in de spiegel.

Eva ziet er goed uit. Een latex grijs pakje met een bijpassend korset om haar middel. Latex vind ze heerlijk, het zit als een tweede huid. Ze heeft laarzen aan die een fortuin hebben gekost. Echt leer tot over haar knie met een chromekleurige hak.

Daarnaast vind ze haar kleding functioneel. Haar borsten en kutje kan ze zonder haar pakje uit te trekken met gemak open maken. Handig!

Inmiddels is haar haar weer gegroeid tot onder haar oren. Haar blonde lokken hebben plaats gemaakt voor een donkerbruine bobline. Het korte haar vond ze mooi maar deed haar te veel aan haar geliefde Meester denken.

Ze deed open en daar stond Robin. In het echt... Eva raakt nu al opgewonden. Waar ze maanden naar uitgekeken heeft gaat vandaag gebeuren.

Ze laat robin binnen. ze draagt een spijkerbroek met pumps, een simpel topje en een bijpassend spijkerjasje.

Eva had robin al eerder duidelijk gemaakt dat het direct begint. De rollen zijn duidelijk.

Ze geeft haar koffie en laat haar zitten op de bank. Ze doet dit uit beleefdheid en omdat robin er voor het eerst is.

Maar op de bank zitten is eenmalig, van John mocht ze op de bank zitten. Maar Eva zal nooit op gelijke hoogte met haar onderdaan zitten.

Kon je het makkelijk vinden, zegt Eva terwijl ze in haar kopje roerde. Ja, met de TomTom kom je overal zei robin lachend.

Eva irriteerde zich mateloos. Ze heeft haar verteld dat ze direct in hun rol zouden zitten en nu spreekt ze me aan of ik haar vriendin ben. Waarschijnlijk omdat ze haar dit gevoel geeft. Dit moet anders!

Ik zal gelijk met deur in huis vallen. je toon bevalt me niet. Eva zet haar kopje iets te hard op tafel. We maken afspraken en daar gaan we ons wel aan houden. Eva vouwt haar haar achter haar oor. Het haar zwiept met dezelfde snelheid terug omdat het nog net te kort is.

Als een vorstin zat Eva kaarsrecht op haar bank. Drink je koffie op! robin schrok ervan en deed wat er gevraagd werd.

Eva zei niets en bekeek haar. robin heeft lang bruin haar, donkere ogen en volle lippen. Ze is een gezonde Nederlandse meid met stevige benen.

Toen ze haar koffie op had zei Eva, ga staan en kleed je uit! Onwennig ging ze staan en kleedde zich uit. Eva zat er bij en keek ernaar. Met een strakke, strenge blik.

Poedelnaakt stond robin onzeker voor haar. Eva stond op en liep naar haar toe. Welkom! zei ze in haar oor. Ze streelde haar lijf en bedacht zich hoe die er uit zou zien met striemen.

Heerlijk! zei ze terwijl robin geen idee had wat Eva dacht.

Ik heb je verteld hoe ik het wil. je spreekt me aan met Mevrouw en je dient me hoe ik het wil. Ik wil je je daar even aan herinneren.

Want je begon net niet goed. Plaats me altijd boven jezelf. Stel je dienstbaar op en gehoorzaam me.

Is dat duidelijk slavinnetje? Ja, Mevrouw.

Prima! laten we beginnen! Ik ga je kennis laten maken met de vorstin, koningin... Mevrouw Eva!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.