Geboeid door Liefde deel 34

14-09-2015 18:58

deel34

De opvolgende dagen brengt ze door met de familie van John. Het regelen van alle zaken deed ze samen met de familie. eva voelt zich thuis bij de hun en in het kamp. ze begrijpt nu waarom hij ernaar terug verlangde. De enorme steun en saamhorigheid deden haar goed.

John had gezegd dat ze haar zouden omarmen en dat is ook zo.

De aanslag op John was gefilmd door een overbuurman. Die had een camera opgehangen omdat John dat geadviseerd had. je weet maar nooit waar het goed voor is zou hij knipogend gezegd hebben. Hierdoor werd de dader snel gepakt. Eindelijk gerechtigdheid, maar helaas ten koste van John.

ze vond troost bij de familie en John kreeg een mooie uitvaart. De uitvaart was druk bezocht en eva' s ouders waren ook aanwezig. Tijdens de dienst werden mooie woorden gesproken. eva kon het niet opbrengen. ze was kapot van verdriet.

Nadat John begraven was kreeg eva het moeilijk. De eerste dagen bracht ze met de familie door. ze sliep zelfs in het kamp. John had niks gelogen erover. Mooie brandschone wagens en een warme sfeer. eva durfde niet naar huis, er waren teveel herinneringen. Het bed was niet afgehaald. John's geur zou nog in het kussen zitten.

Uiteindelijk moest ze toch naar huis, haar leven weer oppakken. Lisa heeft het de lakens van het bed gehaald en bewaard. Eva kon het niet opbrengen.

Het oppakken van haar leven ging moeizaam. eva was voortdurend somber.
Elke keer als ze in de spiegel keek, huilde ze.

John heeft haar kapsel niet eens gezien. Lisa steunde haar waar ze kon en sliep bij haar. eva sloot zich veel op in haar slaapkamer.

ze had momenten dat het beter ging, maar meer momenten dat ze gek werd van verdriet. Op zulke momenten sloot ze zich op in de badkamer en ging dan onder de douche staan. Alleen dan huilde ze hardop. ze viel af en ging er steeds slechter uitzien. Zonder make-up, dure kleding of perfect kapsel.

Toen ze weken later, na een enorme huilbui, in de spiegel keek zag ze het sleuteltje om haar nek hangen. De sleutel van zijn hart, maar ook de sleutel voor elke oplossing.

ze begon een gesprek met zichzelf. John zit in mijn hart, ik moet een manier vinden om hier mee om te gaan. Dat is de sleutel naar acceptatie. Hij leeft verder in mijn hart.

John zou willen dat ik dingen ga doen waar ik blij van wordt. Waar ik gelukkig van wordt. Ik moet verder, dat is wat hij gewild zou hebben.

Eva ging er langzaam beter uitzien. Eten was voor haar nog lastig. Haar buik zat vol van verdriet. Hetzelfde gevoel als intense liefdesverdriet maar dan vele malen heftiger. Lisa zorgde ervoor dat Eva kleine beetjes at.

Weken gingen voorbij en eva kreeg weer langzaamaan grip op haar leven. Ze miste John elke dag weer, maar pakte haar leven na weken toch weer op. Ze bleef warme banden met zijn familie houden en dat gaf haar kracht. Ook bezocht ze elke 2 weken het graf van John.

Ze ging weer naar haar werk, maar ze ging een dag minder werken. Nu werkt ze vier dagen in plaats van vijf. Financieel kan ze zich redden en voelt daarom niet meer de drang om carrière te maken. Ze is tevreden zo. De structuur die het werk bood, hielp haar om de dagen door te komen.

Ze heeft zich voorgenomen om vooral plezier te maken in haar leven. Naast sociale aangelegenheden, behoort BDSM ook tot plezier.

Ze heeft het voorgenomen maar moet er de grootste moeite voor doen. Ze leeft sinds zijn dood met een gebroken hart. Niet eens gebroken, een gedeelte van haar hart is samen met John begraven. Weg!

Een stuk van haar hart is kapot en doet constant pijn. eva moet leren leven met deze pijn en het verlies.

Maar ze is vastberaden om verder te gaan met BDSM. Daar geniet ze van!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.