Geboeid door Liefde deel 31

09-09-2015 20:46

deel31

De auto rijdt langzaam en stopt. Ondertussen ziet ze dat John de voordeur open doet. Hij heeft een theedoek op zijn schouder. John heeft geen vaatwasser en is waarschijnlijk met de afwas bezig,  dacht ze.

Het geblindeerde raam gaat open en ze ziet dat er een man uit de auto iets op John richt. Vanuit de auto worden verschillende schoten gelost .  eva zit verstijft in haar auto. Het geluid klonk niet als uit een film, maar doffer.

De auto rijdt snel verder en eva rent uit de auto. ze valt op haar knieën naast hem. John ligt op zijn rug in een plas bloed op de grond.

Nee Meester! verschillende omstanders komen er bij staan terwijl eva zijn gezicht streelt. Ineens staan er ongeveer 20 mensen om hun heen.

ze hoort dat een voorbijganger 112 belt. Daar had ze zelf niet eens aan gedacht.

ze zit geknield naast hem en huilt hysterisch. Oh nee lieverd. Hou vol! De ambulance is onderweg. John leeft en kijkt haar aan. Mooi je haar en hij knipoogt zoals alleen hij dat kan. Stil John... niet praten. John zegt niks meer en zakt weg. Zijn ogen sloten langzaam

Nee! Waarom? Help.. doe wat!!! schreeuwt ze naar de ramptoeristen.

ze begint met reanimeren, ze heeft geen idee hoe het moet maar ze moet iets doen. Waar blijft die ambulance schreeuwt ze tegen omstanders. Doe iets! Help me... Alsjeblieft. Sta niet zo stom te kijken. Doe iets!

ze blijft op zijn borst drukken en ze zit helemaal onder zijn bloed.

Kort erna arriveren de hulpdiensten en rennen direct naar ze toe. Ze halen eva weg bij John om het over te nemen. ze verzet zich hevig.. help hem alsjeblieft...Alsjeblieft!

John kreeg allerlei toeters en bellen en werd op de brancard gelegd en door de ambulance meegenomen. eva stapt direct in haar auto en rijdt er achteraan.

ze bedenkt zich dat ze het nummer van sheila heeft en belt haar terwijl ze naar het ziekenhuis rijdt.

-Met sheila..

eva begint te huilen.

-eva?

hij is neergeschoten

-Nee! ook sheila huilt, is hij...

Nee, hij leeft nog,  ze brengen hem nu naar het ziekenhuis. ik ga daar nu naar toe.

-eva hou vol, ik kom eraan. John is een sterke man vergeet dat niet. Hou hoop en vertrouwen. ze krijgen hem niet zomaar klein.

Nadat ze het ziekenhuis, waar John behandelt zal worden, had door gegeven.  Reed ze op de automatische piloot, veels te hard, naar het ziekenhuis. ze wilde huilen maar het ging niet. ze was in shock. Met trillende bebloede handen bestuurde ze haar auto.

Ik wil hem niet kwijt, ik hou van hem dacht ze. Hij moet dit overleven. eva is niet gelovig maar ging uit wanhoop toch een gesprek aan met god.

God, laat hem overleven, Alstublieft! Voor ze bij het ziekenhuis naar binnen ging, vouwde ze haar trillende handen en wendde zich opnieuw tot god. ze sloot haar ogen.

God, red hem. De man van wie ik veel geleerd heb, veel beleeft heb en met wie ik wil trouwen. Red hem. De man die me het leven in het juiste perspectief heeft laten zien. Amen.

Na haar gebed ging ze snel naar binnen.

John werd de spoedeisende hulp binnengereden en eva mocht niet mee naar binnen.

ze wachtte in de hal en kreeg te horen hij  in levensgevaar is en vecht voor zijn leven. John wordt geopereerd om zijn overlevingskansen te vergoten. Een prognose konden ze nog niet geven. Maar het zag er niet goed uit.

eva had het gevoel alsof ze droomde. Alles ging zo snel. ze kan het niet bevatten.

eva besloot sterk te blijven voor haar man, haar liefde van haar leven. Haar Meester. Haar John.

Na drie kwartier kwam de hele familie van John. Zeker 20 personen kwamen het ziekenhuis ingelopen.  Zijn moeder,  sheila, neven, nichten, ooms, tantes en kennissen.

De regel voor minimaal 2 bezoekers kent deze familie niet. ze lieten zich ook niet wegsturen waardoor er een familiekamer werd aangewezen waar ze konden wachten.

BDSM OPENHARTIG REEKS STAAT IN HET MENe OF hier
----------------------------------------

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.