Geboeid door Liefde deel 30

08-09-2015 21:09

deel30

De volgende dag heeft ze gelukkig een vrije dag. eva slaapt een gat in de dag. Als ze wakker wordt is John weg. Haar telefoon ligt op de salontafel.

Zoals altijd kijkt ze gelijk in haar telefoon. ze wil niks missen wat sociale media betreft.

John heeft een bericht gestuurd.
Vandaag ga je naar de kapper en knipt je haar kort. John heeft een foto bijgevoegd als voorbeeld en ze schrikt, ze heeft nog nooit kort haar gehad. ze is gek op haar blonde lange lokken.

ze is al emotioneel van vannacht en nu dit weer. Hoe kan hij zo wreed en hard zijn. Haar uiterlijk is belangrijk voor haar. Haar gestylde haren maken wie ze is en wil zijn.

ik ga het stopwoord gebruiken. Dit gaat veels te ver. Hij bepaald nu ook mijn uiterlijk..ze besluit te gaan douchen. Ik pieker er niet over. Ik hou van hem maar ik ga niet met een kort koppie lopen. Is hij nou helemaal gek geworden.

Met haar ogen dicht staat ze onder de douche en ze wast haar haren. Misschien heb ik het verdient. ik overtreed zijn regels keer op keer. Bovendien... na een paar maanden is mijn haar weer gegroeid. ik ben zijn slavin, als hij het wil knip ik mijn haar uit liefde voor hem.

Ik zal laten zien dat ik wel toegewijd ben. Ondanks mijn nieuwsgierigheid en eigenwijsheid, wil ik echt niets anders dan zijn slavin zijn. Ik hou van mijn Meester.

ze praat zichzelf aan dat een nieuwe coupe niet slecht hoeft te staan. Ik doe het... ik knip mijn haar af omdat hij dat wil en ik wil laten zien dat ik het wel waard ben om zijn slavin te zijn. Ook omdat ik mijn toewijding wil laten zien en mijn spijt wil betuigen voor mijn gedrag.

Gehuld in een witte handdoek maakt ze een afspraak bij de kapper. Omdat ze laat belt kan ze pas om 16:30 terecht. ze is vastbesloten om haar straf uit te voeren en John te gehoorzamen.

Met gemende gevoelens rijdt ze even later naar haar veels te dure kapper. ze parkeert haar auto en kijkt in de achteruitkijkspiegel en twijfelt. ze kamt haar lange blonde haren nog 1 keer en voelt weer tranen opkomen. Meester dit doe ik voor U.
ze gooit de kam in haar tas en stapt uit.

ze werd misselijk van nervositeit toen ze de deur van de kapperszaak opende. Gelukkig is ze gelijk aan de beurt.

Eenmaal in de stoel zegt de kapster dat een kort kapsel haar leuk zou staan. Tegenwoordig is het weer helemaal hot, zei de enthousiaste kapster.

Toch vraagt ze of ze het zeker weet. eva twijfelt en kijkt in de spiegel. Precies op dat moment krijgt ze een berichtje van John.

Ik hoop dat je geleerd hebt van vannacht. je bent ongehoorzaam geweest, maar toch hou ik van je. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Vergeet dat nooit lieverd.
John

eva leest met tranen in haar ogen het bericht. Ik hou ook van U..stuurt ze terug. Ja, zegt ze zelfverzekerd tegen de kapster. Ik weet het zeker.

Knip het maar af, maak er iets moois van. Terwijl de stoel wordt opgepompt verteld de kapster dat ze haar haar kan doneren aan een goed doel.

Graag, zegt ze emotioneel dan heb ik 2 goede redenen om mijn haar af te knippen.

De kapster bind haar lange haren in een staart en knipt de staart af. Het voelde net of haar fysieke staart werd afgeknipt.haar haar kort en eva is in tranen.

Als het eenmaal klaar is, is ze blij met het resultaat. Het staat haar goed. Haar gezicht lijkt veel krachtiger. eva kan niet stoppen om in de spiegel te kijken.

ze voelt zich goed door haar nieuwe kapsel. De bovenkant heeft de kapper wat langer gelaten, het is een vrouwelijke stoere coupe geworden. ze kan niet wachten om het John te laten zien.

eva besluit na de kapper langs John te rijden om haar nieuwe kapsel te laten zien. John zal trots op me zijn.

Onderweg kijkt ze steeds in de spiegel en is gek op haar nieuwe look.

Eenmaal in de straat parkeert ze haar auto.

ze ziet dat John thuis is, zijn auto staat er en ze ziet hem in de keuken staan. ze kijkt weer in haar achteruitkijkspiegel om haar haar te bewonderen. ze maakt zich op en stift haar lippen.

ze is benieuwd wat hij vind van haar kapsel en kijkt nog een keer in de achteruitkijkspiegel en checkt haar make-up.

Plots ziet ze een zwarte auto aankomen en probeert zichzelf gerust te stellen. Het is een Amerikaans merk met een chrome grill.

eva niet leven in angst, er is niks aan de hand.. zei ze tegen zichzelf. Toch verstijft ze en blijft zitten. Er lopen koude rillingen over haar rug.

Er is niks aan de hand eva, de auto rijdt straks gewoon weer verder. ze probeerde zichzelf met deze woorden gerust te stellen.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.