Geboeid door Liefde deel 29

07-09-2015 21:59

deel29

John houdt zich aan zijn woord en elk uur meld eva zich voor haar straf.

Om 1:00 uur meld ze zich weer. ze krijgt direct klappen in haar gezicht. Gehoorzaam me eva! Vervolgens stopt John zijn pik in haar mond en laat haar pijpen.

Om 2:00 uur neemt laat hij eva op bed liggen en gebruikt 5 minuten de zweep. Hij slaat haar op haar rug en neukt haar weer in haar kont. eva heeft het nu al moeilijk. Alles voelt nu veel pijnlijker dan normaal. Het kwartier dat ze stil moet zitten lijkt wel een uur te duren.

Om 3:00 krijgt eva het nog moeilijker. ze is uitgeput en John trekt zich er niks van aan.

Hij laat haar op hem zitten terwijl hij ligt en eva rijdt op zijn pik. Ondertussen trekt hij aan haar tepels en slaat erop met het rijzweepje. Doe je best.. nog 8 minuten. Met de grootste moeite zat ze op zijn pik. John keek naar haar zonder emoties.

4:00 krijgt ze met de flogger op haar kont. Het zijn maar een paar slagen maar door de vermoeidheid doen ze zo veel pijn. ze huilt aanhouden waarop John een mondhaak om doet.

eva zit gebukt met de mondhaak om. Haar hoofd hangt naar beneden en is verscholen achter haar lange haren.

John pakt haar haren vast. ze staat oog in oog met haar Meester maar kijkt hem niet aan.

Ik hou van je zegt hij onverwachts. Maar je moet leren om te gehoorzamen. Dit is een gevolg van je gedrag. je bent de vrouw met wie ik wil trouwen, van wie ik veel hou.

Maar je moet je anders gedragen. je betekent veel voor me...zegt John met een lichte trilling in zijn stem. Hij streelt haar. Speel geen spelletjes met me lieverd.

Om 5:00 trekt John herhaaldelijk aan haar tepels en slaat een paar keer met een rijzweepje op haar tepels. Weer huilt eva en smeekt hem te stoppen. Huilend en hem aankijkend laat John zich wederom pijpen. De tranen lijken hem niets te doen.

John verblikt of verbloost niet en lijkt te genieten van de huilende eva die hem diep pijpt.

Sterker nog.. hij pakt haar hoofd en ze krijgt de pik nog dieper in haar keel. Hou vol zegt John genadeloos terwijl hij haar hoofd heen en weer blijft duwen op zijn pik.

ze stikt er bijna in.

ze overweegt het stopwoord te gebruiken. ze is gebroken, op, moe en totaal uitgeput.
Om 6:00 laat hij haar geknield zitten en doet niks. Meester ik ben zo moe. Vergeef me voor mijn ongehoorzaamheid. Ik kan niet meer Meester. Het zal niet meer gebeuren.

Hou je mond en onderga het. Als je weer spreekt komt er een uur bij!

John gaat op de rand van het bed zitten. Mond open! Huilend doet ze haar mond open. John laat haar zo zitten. ze heeft moeite haar mond open te houden.

Wil je de cane hebben? Mond open! Haar kaak begon te trillen en John spuugt in mond. Ongehoorzame slet!

John gaat staan en stopt zijn pik in haar mond. Hij plast langzaam in haar mond. Drinken... dit is je straf. Alles! zegt hij rustig. eva drinkt alles kokhalzend op. Ze vind het smerig. Voor haar is dit de ultieme vernedering.

Zorg dat je schoon bent en dan kom je je weer melden. ze ging naar de badkamer en nam kort een douche. ze kon niet stoppen met huilen. ze keek in de spiegel en zag er niet uit. Slaap tekort en emotionele uitputting, zag ze.

ze liep als een zombie terug naar de slaapkamer. Kniel!
Oh nee! stopt hij dan nooit. Als hij doorgaat gebruik ik voor het eerst het stopwoord.

John gaat zitten op de bedrand en vraagt of ze begrijpt waarom ze straf kreeg.
Ja, Meester. Meester ik blijf fouten maken. Vergeef mijn ongehoorzaamheid Meester. John gaat liggen en klopt op het bed.

Met gefronste wenkbrauwen en aarzelend gaat ze naast hem liggen. Hij omhelst en kust haar. Ik hou echt van je eva... ze smelt weer weg in zijn armen en vergeet zijn harde straffen.

eva slaat haar hand voor haar mond en realiseert zich dat ze eerlijk moet zijn. Als ze niet verteld dat ze in zijn telefoon heeft gekeken en hij komt er achter... wil ze niet eens bedenken wat de consequenties zullen zijn.

ik moet nog wat opbiechten Meester, zegt ze huilend. ik heb in Uw telefoon gekeken Meester.

Ga slapen! Morgen bespreken we dit. Ik kan wel verklappen dat hier weer straf op volgt. Nu heb je genoeg gehad. Ga slapen lieverd..morgen pak ik je hiervoor aan. Ik hou van je.. Welterusten!

eva valt gelijk in slaap in John zijn armen.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.