Geboeid door Liefde deel 28

06-09-2015 20:16

deel28

John valt direct in slaap maar eva kan niet slapen. De grond voelt ondanks haar hoogpolig tapijt, hard aan.

ze kijk naar John en huilt nog steeds. ze wil het zo graag goed doen, hem dienen, gehoorzamen. Maar toch maakt ze fouten.

Na een uur is ze gekalmeerd en kan haar fouten relativeren. ze draait een aantal keer omdat de vloer zo hard ligt. Die buttplugg begint haar ook te storen.

Plots hoort ze dat ze een berichtje krijgt. Shit... mijn telefoon ligt in de woonkamer. Hij wil vast niet dat ik opsta. Maar als ik heel zachtjes doe dan hoort hij het vast niet.

eva is verslaafd aan haar mobiel. ze moet direct reageren of in ieder geval kijken als haar telefoon een geluid maakt. Nu ze zich klote voelt mist ze haar mobiele vriend des te meer. eva vind dat er wederom verzachtende omstandigheden zijn om niet te gehoorzamen.

zachtjes staat ze op en loopt naar de woonkamer. ze pakt snel haar telefoon. Net als ze terug wil lopen ziet ze John's telefoon op de keukentafel liggen. Er knippert een paars lampje op zijn smartfoon.

Ondanks de waarschuwing om zich er niet mee te bemoeien, wint haar nieuwsgierigheid het weer van John zijn regels.

ze leest berichten tussen sheila en John.

sheila
Meester ik hoor zulke nare dingen. Als U niet stopt dan heeft dat grote gevolgen. ik maak me zorgen Meester.

John
Ik laat me niet bang maken sheila. Maak je niet zo druk. Ik ben niet zo onder de indruk van dreigementen.

sheila
Misschien heeft U gelijk Meester, maar ik heb het gevoel dat ik gevolgd wordt door een donkere auto. Die auto duikt steeds op.

John
je ziet beren op de weg. Niemand volgt je sheila, het is je angst die spreekt. Zaterdag om 10:00 wil ik je hier hebben. Dan hebben we het er over. Maak je niet druk!

Met een kloppend hart leest eva de berichten. ze besluit het nummer van sheila op haar telefoon op te slaan en legt de telefoon zachtjes weer terug.

Snel leest ze haar eigen bericht.
Hoi, vandaag was een superdag. Ik vond het heel gezellig... maar ook heel spannend xxx Lisa.

eva kon zich niet bedwingen en moest direct reageren.
Hoi, ik vond het ook leuk, snel maar afspreken. Kunnen we verder praten☺

Terwijl ze wacht op antwoord staat John haar aan te kijken. ze schrikt. John kijkt zo boos dat ze weet dat dit flinke consequenties heeft.

Heb ik gezegd dat je op mocht staan? jij moest op de grond liggen...toch? je bent een vuile slet... weet je dat? Een ongehoorzame slet...hoor je me?

eva schrikt van zijn harde woorden. je bent het niet waard om mijn slavin te zijn. ze barst in tranen uit. Droog je tranen!

John gaat op de bank zitten en knikt voor zich. Huilend gaat eva voor hem zitten. John leunt rustig naar achter.

Ik straf je omdat ik ander gedrag wil zien. Ik kneed je zodat je een goede slavin kan zijn. Maar je blijft aan de gang.

Voor het eerst pakt John haar bij haar haren. Ik heb je geleerd om te gehoorzamen maar je kan het niet.

Misschien moeten we maar stoppen. Als je je niet kan houden aan mijn regels dan is het beter dat we stoppen. je probeert me voor de gek te houden.

ze zit nog steeds huilend voor hem. Hij leunt naar voren. Zeg het maar... stoppen of gehoorzamen.

Meester, ik zou graag doorgaan maar ik ben zo verslaafd aan mijn telefoon. Het spijt me Meester.

John steekt zijn hand uit. Geef je telefoon! ze pakt haar telefoon en legt die in zijn handen. Het afgeven van haar telefoon deed haar meer pijn dan alle spankings die ze ooit van John had gehad.

elk uur krijg je straf. Elke keer een andere straf. je gaat niet slapen vannacht. je zet de wekker en elk heel uur vraag je naar je straf. Als je te laat bent, krijg je het elk half uur.

Meester mag ik wat vragen? John knikt. Vergeef me, Meester ik ben uitgeput. Zou U de straf morgen willen geven.

John streelt haar over haar wang. Meisje, meisje.. je bent uitgeput en vraagt me daar rekening mee te houden. Hij komt dichterbij. .. waarom denk je daar niet van te voren aan?

eva huilt omdat ze emotioneel is maar ook uit manipulatief oogpunt. John zal haar vast wel sparen als hij ziet hoeveel verdriet ze heeft.

John tongt haar en ze is blij dat hij meeleeft. je moet weten dat als ik een straf uitspreek je die ook krijgt. Ik ben jou Meester. jij bent mijn eigendom. Straffen zijn onherroepelijk!

Rustig staat hij op en gaat voor haar staan.
John neemt haar aan haar haren mee naar de slaapkamer. Sorry Meester, vergeef me.

Liggen! ze ligt weer op de harde grond. John gaat medogeloos in bed liggen en zegt...nadat je je straf hebt gekregen blijf je een kwartier op je knieen zitten en gaat dan weer liggen. Tot het weer tijd is voor je volgende straf.

eva huilde niet meer, maar accepteerde dat dit een lange nacht gaat worden. ze zal hem niet teleurstellen.

Precies om 0:00 gaat ze op haar knieën naast het bed zitten. Meester, het is tijd voor mijn straf. Vergeef me voor mijn gedrag Meester. ik verdien straf Meester.

John gaat rechtop zitten en slaat haar tieten verschillende keren, hard en regelmatig. Vervolgens slaat hij haar in haar gezicht en neukt hij haar hard en genadeloos.

Dank U Meester zegt ze en buigt haar hoofd. ze blijft een kwartier geknield zitten naast het bed en gaat vervolgens weer op de grond liggen.

ze voelt zich waardeloos en heeft nu al spijt van haar acties.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.