Geboeid door Liefde deel 27

05-09-2015 19:47

Deel 27

John stopt met slaan en maakt haar vast aan de radiator dmv polsboeien en touw. ze zit recht voor hem op de grond met haar rug tegen de radiator. John heeft haar benen uit elkaar gelegd.

eva kijkt hem hulpeloos aan en wacht op wat komen gaat. Na 20 minuten gaat John naast haar staan. Hij heeft een cane in zijn handen.

je kreeg straf omdat je de regels verbrak. Ik verwacht van je dat je nu wel weet hoe ik het wil. je gaat niet uit jezelf regels veranderen.

Als we samen zijn ben je naakt en draag je een collar. Het intereseert me niet wat er aan de hand is. Als er een uitzondering is dan vraag je daar toestemming voor.

John glijdt met de cane over eva's lijf. De volgende keer als je weer zoiets flikt zal ik nog harder voor je zijn. Hij maakt haar los en laat haar geknield voor zich zitten.

Hij bekijkt haar streng van top tot teen terwijl zijn armen op bovenkant van de bank rusten.

eva kijkt naar de grond. De stilte maakt haar onzeker. Daarnaast voelt ze zich vernederd.

Ik probeer zo mijn best te doen, dacht ze en begint te huilen. Van de spanning maar ook omdat ze hem niet teleur wil stellen en het toch gedaan had.

Hij knakt zijn vingers 1 voor 1
.... en eva, die zweet peentjes en was erg emotioneel. Hij komt dichterbij en veegt haar tranen af. Vervolgens zoent hij haar en gaat weer naar achteren zitten.

Nu mag je wat bespreken. Als ik het wil en niet als jij het wil. Wat wil je bespreken?

Meester, ik maak me zorgen. Ik ben bang dat U iets overkomt. Daardoor ga ik twijfelen Meester zei ze huilend.
ze was ontroostbaar. Deels omdat ze bang was, maar ook door de snoeiharde aanpak van John.

John gaat naar achteren zitten en legt zijn armen weer over de bankleuning. Dus je twijfelt aan ons? Nee, ik hou van U Meester.

Maar ik vind leven in spanning erg moeilijk. Elke dag ben ik bang U te verliezen Meester.

je bent vrij om te gaan. Ik zal je missen maar begrijp ook dat het moeilijk voor je is. Maar ik kan niet opgeven, ik wil gerechtigheid. Pas dan kan ik mijn broer zijn dood een plek geven.

Maar is het Uw leven waard Meester? John zijn blik staat weer op onweer. Ik buig voor niemand. Dat zou je inmiddels moeten weten. Dan moeten ze me maar vermoorden. Ik ga niemand uit de weg. John zijn stem is zacht maar onvriendelijk.

Maak zelf de beslissing. je bent op vrijwillige basis bij me. Als je niet meer wil dan moet je stoppen. Maar vraag me niet om me neer te leggen bij de situatie. Dat kan ik niet. Aan de andere kant snap ik dat je niet zo wil leven. Dus dat zou ik nooit van je vragen.

John omhelst en kust haar. Ik wil U niet kwijt Meester. eva is ontroostbaar. Stop met huilen. Droog je tranen!

John besluit bij haar te slapen omdat ze erg emotioneel is. Als ze in bed liggen verteld ze over Lisa. ze verteld hem dat ze opgewonden van haar wordt.

John onderbreekt haar. Ik weet niet of ik dit verstandig vind. Het is je vriendin, straks verlies je de vriendschap.

Zolang je bij mij bent, ben je mijn eigendom. Zo hebben we dat afgesproken. Er wordt niet gerommeld met anderen en zeker niet zonder mijn toestemming of afwezigheid.

Als je haar wil domineren, dan ben ik erbij. En hierin is geen enkele ruimte voor discussie. Duidelijk! Ja, Meester.
Maar ik zie liever dat je iemand anders kiest. je moet je vriendschap niet op het spel zetten.

John staat op en komt later weer de slaapkamer in. Een hele grote slaapkamer met een zwarte boxspring en ramen vanaf het plafond tot de grond.

John doet het licht aan. eva ziet dat hij de buttplugg in zijn handen heeft. eva zucht en denkt niet weer he.

Ga je zuchten? Kijk wat ik allemaal voor je doe en dan ga je zuchten. John zijn stem was luid. John pakt haar kussen en gooit die op de grond.

Hier! John wees naar de grond. Buk. eva kreeg weer de buttplugg in haar kont en John deed het licht weer uit.

je slaapt maar op de grond. Ik ben veels te lief voor je geweest en nu ga je over mijn grenzen. Dat vind ik respectloos. Zuchten, regels verbreken dat moet afgelopen zijn eva.

Vanaf vandaag ga ik je harder aanpakken. je bent mijn slet, mijn eigendom. Het wordt tijd dat je je daar naar gaat gedragen.

eva bleef stil op de grond liggen en durfde John onder geen beding te onderbreken. eva huilde, ze voelde zich vernedert. Dat is precies wat John wilde bereiken als straf voor het zuchten.

Waarom doe ik dit toch? Ik weet wat de regels zijn maar toch doe ik dingen waarvan ik weet dat er consequenties volgen.

Is John dan echt te mild voor me? Test ik hem uit? eva zucht en probeert een manier te vinden om op de grond te blijven liggen.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.