Geboeid door Liefde deel 26

05-09-2015 00:20

deel26

Staan en je handen in je nek. John zuigt eva's tepels vacuüm. Dan voel je de klemmen beter zegt John zachtjes. Kort erna had eva enorme tepels. John haalt de cupjes weg en bewonderde haar tepels vervolgens gleed hij met zijn tong over haar tepels.

John pakt de flogger en slaat haar op haar tepels. Gehoorzamen! je wil niks! Ik bepaal... zei hij rustig.

Opnieuw slaat hij haar op haar tepels en blijft dit herhalen. John zuigt weer haar tepels vacuüm met de cupjes. eva ademt zwaar van de spanning.

John haalt de cupjes weg en slaat haar weer. Gehoorzamen! haar tepels zijn extra gevoelig. Hij doet de tepelklemmen op haar gevoelige tepels en trekt wat aan de ketting.

Moet ik ze er af trekken. Wil je dat?
Ik heb nog meer voor je... mond open! John spuugt in haar gezicht. Ook dit deed hij niet eerder. Overtreedt mijn regels niet!

eva vind het spannend, John is harder, anders. Tegelijkertijd baalt ze dat ze de regels verbroken heeft.
Hij haalt de klemmen weer weg en trekt haar enorme tepels ver naar voren.

Zou je je niet excuseren voor je gedrag? he? terwijl John blijft trekken aan haar tepels zegt ze.. Het spijt me Meester, het zal niet meer gebeuren Meester, U bepaalt.

Juist eva, ik bepaal dat je voorlopig nog niet klaar bent en hij draait aan haar met bloedgevulde tepels.

Kijk eens hoe groot je tepels zijn. John schud haar tieten. Zo wil ik ze zien. Kijk slet! Ik zal ze nog mooier maken. John pakt touw en bind haar tieten af. Nu zijn haar tieten mooi paars met enorme tepels.

ze lijken net op uiers, vind je niet? zegt John terwijl hij haar bewondert

John slaat met zijn hand op haar tepels. Gehoorzamen! Opnieuw doet hij de klemmen op en draait ze strak aan.

Buk! John laat de buttplugg leeglopen. Ik hou ervan om je in je kont te neuken. Vooral omdat het voor jou een straf is. Ik neuk je net zolang tot ik klaar kom.

Om te voorkomen dat je gilt doe ik de gag om. John steekt zijn pik in haar kont en neukt haar hard. Hij houdt haar schouders vast zodat hij zijn pik zo ver mogelijk erin kan duwen.

Heb je dit verdient? John haalt de gag weg en knield naast haar. Het spijt me Meester, het zal niet meer gebeuren Meester, U bepaalt. Goed zo zegt... John en hij gaat achter haar zitten en neukt haar opnieuw.

Steek je tong uit en laat het zo tot ik genoeg van je heb. eva begint te kwijlen door haar uitgestoken tong.John komt klaar en steekt opnieuw zijn pik in haar kont. Nu haalt hij hem er helemaal uit en dan weer erin. Langzaam, beheerst maar diep.

eva smeekt hem te stoppen. John stopt even en veegt het zweet van zijn hoofd. Wil je stoppen?

Ik wil niks Meester, U bepaalt. Inderdaad meisje... ik bepaal. John gaat weer achter haar zitten en neukt haar opnieuw.

John stopt en eva is opgelucht. John pakt de cane en slaat op haar kont. eva doet haar ogen dicht en probeert zich te concentreren op de pijn. ze wil John niet teleurstellen en hoopt dat het snel over is.

ze hoopt dat hij zal stoppen hierna.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.