Geboeid door Liefde deel 25

03-09-2015 21:35

deel25


eva belt John.. maar hij neemt niet op. Direct maakt ze zich zorgen. Er zou toch niks gebeurd zijn? eva blijft bellen maar krijgt geen gehoor.

ze besluit boodschappen te gaan doen en het daarna opnieuw te proberen. ze loopt snel door de winkel en haalt boodschappen.

Nadat ze de boodschappen in haar auto had gezet, belt ze opnieuw maar de telefoon gaat direct op voicemail. Nu maakt ze zich echt zorgen en besluit naar zijn huis te rijden.


Onderweg belt ze nog een aantal keer maar krijgt direct voicemail.
ze rijdt de straat in en parkeert haar auto.
Met lood in haar schoenen loopt ze naar de voordeur.


eva durft eigenlijk niet aan te bellen. Het gevoel wat ze had toen de bestelbus passeerde vond ze zo eng, dat ze niet eens bij hem voor de deur wil staan.

Zijn derdehands auto staat voor de deur. Hieruit maakt ze op dat hij thuis moet zijn. ze kan zich niet voorstellen dat John een wandeling is maken. John is niet zo'n wandelaar.


Met een bonzend hart loopt ze naar ze voordeur en belt aan.

Er wordt niet open gedaan. ze kijkt om zich heen en besluit door de jaloezieën naar binnen te kijken. ze is nog nooit zo bang geweest. ze hoorde haar ademhaling en die zorgde voor condens op het raam.

ze ziet dat de keukendeur openstaat en ziet John liggen op de bank. ze ziet alleen zijn benen en zwarte sokken door de openstaande keukendeur.


ze blijft herhaaldelijk kloppen en belt een paar keer aan.
ze kijkt weer door het raam en ziet zijn voeten bewegen. eva is slaakt een zucht van opluchting. John staat op en doet de deur verbaast open.

Meester ik maakte me zorgen! Ik lag te slapen schat en hij liet haar binnen. Waarom die paniek? vraagt John terwijl hij gaapt.

Meester ik kon U niet bereiken en was bang dat er wat gebeurd was. John kan haar bezorgdheid begrijpen en omhelst haar. ze krijgen me niet zomaar klein zegt hij zacht.


je moet niet zo snel in paniek raken, er is niets aan de hand.Ga naar huis ik ben er om 19:00 zorg dat je gekookt hebt. John kust haar en ze gaat weg. eva rijdt snel naar huis en begint aan de maaltijd.


Terwijl ze aan het koken is ontstaat er twijfel. ze wil niet in angst leven. ze houdt van hem maar vreest voor zijn leven maar ook voor haar eigen leven.

Wat als we samen buiten lopen of iemand volgt hem en weten ze waar ik woon. Ben ik nu egoïstisch of realistisch. ze wil graag bij hem zijn maar niet op deze manier.

ze roert in de pan en maakt zich zorgen. Als ze de maaltijd klaar heeft gaat ze aan de eettafel zitten en zet een kopje capuchino met haar geïntegreerde, hypermoderne koffiezet apparaat.

eva besluit haar jurkje aan te houden. ze wil een gesprek met John. ze wil haar angsten en haar twijfels bespreken. Ondertussen leest ze een glossy. ze kan zich niet concentreren op alle modetrends. Het interesseert haar niet meer.


John komt precies op tijd aan. ze doet open en hij fronst zijn wenkbrauwen. eva knielt en neemt zijn jas aan.

Waarom ben je aangekleed?
zegt John direct en heel kortaf.

ik wil graag een gesprek Meester. Sinds wanneer wil je wat? He? eva schrikt van zijn reactie. je wil niks..
De uitdrukking op John's gezicht zei haar genoeg. eva ziet dat ze op haar hoede moet zijn.

Kleed je uit anders wordt er helemaal niet gesproken. Dan prop ik voor 24 uur een gag in je mond.


Maar ik.... hou je mond! Al 2 keer moet ik je waarschuwen. John stroopt zijn mouwen op. Ik bepaal wat er gebeurt, ik wil best praten maar op mijn manier en als ik het wil.

Wil je het hebben eva? Kennelijk ga jij bepalen wat er hier gebeurt? he?
John loopt naar haar toe en scheurt haar designerjurk van haar lijf.

Zo wil ik je hebben en niet anders. Is dat duidelijk? eva knikt en weet dat ze nu niets moet zeggen. ze is oprecht angstig.


Eten! eva schept gelijk zijn eten op en dient het op. ze zit netjes naast hem. Terwijl hij zit te eten zegt hij. Straks krijg je ervan langs. Dat realiseer je je toch wel?

Moet ik je weer in je kont pakken?.Doe je het daarvoor? Probeer je me uit eva?

John is altijd de rust zelf, maar vandaag niet. Staat hij onder druk of is dit een kant van John die ze nog niet kent. Hoe dan ook eva houdt zich rustig.

je gaat zo mijn pik hard maken, je krijgt hem sowieso in je kont. Daar hou je toch van? Ik zal er een paar verrassingen voor je erbij doen. Je overtreedt mijn regels niet. John gooit zijn bestek neer.

Opruimen! eva staat snel op en ruimt zijn bord op. John voert haar niet, ze krijgt niks te eten. John staat op en loopt naar de kamer waar zijn spullen staan.


Hij komt terug en gaat zitten op de bank. Hij wrijft over zijn voorhoofd en zegt... Kom hier! eva gaat voor hem zitten. Buk! John brengt een opblaasbare buttplug in en pompt die op. eva reageert door haar rug te strekken. Ontspan! en hij pompt nog iets verder. Ga in de hoek zitten. eva gaat op de aangewezen plek zitten met haar gezicht naar de muur en de buttplugg nog in haar kont.


John kijkt in zijn telefoon en negeert haar. Na een half uur pompt hij de buttplugg verder op. Ik ga je kontje oprekken, zodat mijn stijve pik er zonder glijmiddel in kan. Zie je het al voor je eva?

John loopt weg en pakt verschillende spullen en legt ze op de salontafel. je gaat het krijgen eva! je bent een ongehoorzame slet!

Ik ga je harder aanpakken want jij bepaald niks. Hoor je me eva???


Nieuw persoonlijk blog
https://daniquezoektgeluk.wordpress.com
----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.

Geboeid door Liefde

29-10-2015 23:20
deel95 Na 20 minuten hoort timo dat Eva in haar handen klapt. Het geluid herkent hij en hij reageert hier automatisch op. Nerveus betreedt hij de woonkamer. Zoals aangeleerd gaat hij bij Eva zitten en ziet een vrouw die hij niet kent. De vrouw draagt zwarte kleding en heeft donker haar. ...
29-10-2015 23:19
deel94 Twee dagen later laat Eva timo de keuken schoonmaken in een roze schortje. Zelfs roze handschoenen draagt hij en lippenstift en oogschaduw. Om de vernedering af te maken droeg hij zoals altijd zijn kuisheidsgordel. Vandaag is timo de poetsslet van Eva. Eva zit op de bank en ziet er...
29-10-2015 23:18
deel92 De volgende dag staat robin voor de deur. Eva zit aan de eettafel en timo zit naast haar op de grond.  In opdracht van Eva maakt hij de deur open. Eva zit als een schooljuffrouw aan de tafel. Gehuld in zwart leer en zwarte laarjes zit ze aan de tafel. Haar benen zijn over elkaar...
29-10-2015 23:18
deel93 robin pakt de pen aan. Ik doe dit voor mijn kindje en ze tekent.  Een zucht van opluchting ging door de kamer. Eind van de week is mijn woning leeg zegt  Eva opgelucht.  Ik en timo zullen je helpen verhuizen en je kunt een babykamer met hem kopen. hij heeft geld dus dat is geen...
29-10-2015 23:17
deel91 De volgende dag vliegen ze naar huis.  In het vliegtuig zitten ze dicht naar elkaar toe. Ze zijn verliefder dan ooit. Na een lange vlucht worden ze opgehaald door de ouders van Eva. Eenmaal in de auto verteld ze gelijk dat ze gaat trouwen en haar ouders zijn dolgelukkig.  Sinds de dood...
27-10-2015 07:50
Deel 90 Tepelklemmen weer op! zegt Eva die verliefd naar timo kijkt. Met moeite krijgt hij zijn linker tepelklem weer op zijn tepel. Na 15 minuten komt het eten. De zalmschotel wordt netjes voor Eva neergezet en de sla voor timo.  Eva begint aan haar maaltijd maar timo doet het niet. Hij...
27-10-2015 07:41
deel89 De volgende dag werd timo heel vroeg wakker en maakte een uitgebreid ontbijt voor Eva. De rest van de ochtend en middag bleven ze druk met het zoeken naar een financiële oplossing voor hun plan. Elk idee leek wederom op niks uit te draaien. timo verloor zijn hoop op een goede...
25-10-2015 20:16
deel88 Samen zitten ze weer op het terras. Het contract was zo opgesteld. Eva denkt een waterdicht plan te hebben. Maar tijdens het brainstormen over het geld merkte ze dat het nog lastig zal worden. Eva kan niet meer werken in haar branche, het is een kleine wereld en binnen die kleine wereld...
25-10-2015 20:13
deel87 Omdat timo niet reageert besluit Eva naar de slaapkamer te gaan.  Daar ligt hij op zijn buik en zijn hoofd gedraaid naar de muur Eva staat in de deuropening en klapt opnieuw in haar handen. hij reageert nog steeds niet en blijft liggen, verroert geen vin. Eva gaat naast hem op bed...
24-10-2015 22:43
deel86 Het komt wel goed schatje...  Ja, denkt U dat zegt timo die zijn neus ophaalt. Dit komt niet goed. robin was duidelijk. Het kind is nog niet eens geboren en we moeten al vechten. ik wil geen weekend vader zijn of helemaal buitengesloten worden. Ik wil geen kind dat bij iemand opgroeid...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>