Geboeid door Liefde deel 25

03-09-2015 20:50

deel25

eva belt John.. maar hij neemt niet op. Direct maakt ze zich zorgen. Er zou toch niks gebeurd zijn? eva blijft bellen maar krijgt geen gehoor.

ze besluit boodschappen te gaan doen en het daarna opnieuw te proberen. ze loopt snel door de winkel en haalt boodschappen.

Nadat ze de boodschappen in haar auto had gezet, belt ze opnieuw maar de telefoon gaat direct op voicemail. Nu maakt ze zich echt zorgen en besluit naar zijn huis te rijden.

Onderweg belt ze nog een aantal keer maar krijgt direct voicemail.
ze rijdt de straat in en parkeert haar auto.
Met lood in haar schoenen loopt ze naar de voordeur.

eva durft eigenlijk niet aan te bellen. Het gevoel wat ze had toen de bestelbus passeerde vond ze zo eng, dat ze niet eens bij hem voor de deur wil staan.

Zijn derdehands auto staat voor de deur. Hieruit maakt ze op dat hij thuis moet zijn. ze kan zich niet voorstellen dat John een wandeling is maken. John is niet zo'n wandelaar.

Met een bonzend hart loopt ze naar ze voordeur en belt aan.

Er wordt niet open gedaan. ze kijkt om zich heen en besluit door de jaloezieën naar binnen te kijken. ze is nog nooit zo bang geweest. ze hoorde haar ademhaling en die zorgde voor condens op het raam.

ze ziet dat de keukendeur openstaat en ziet John liggen op de bank. ze ziet alleen zijn benen en zwarte sokken door de openstaande keukendeur.

ze blijft herhaaldelijk kloppen en belt een paar keer aan.
ze kijkt weer door het raam en ziet zijn voeten bewegen. eva is slaakt een zucht van opluchting. John staat op en doet de deur verbaast open.

Meester ik maakte me zorgen! Ik lag te slapen schat en hij liet haar binnen. Waarom die paniek? vraagt John terwijl hij gaapt.

Meester ik kon U niet bereiken en was bang dat er wat gebeurd was. John kan haar bezorgdheid begrijpen en omhelst haar. ze krijgen me niet zomaar klein zegt hij zacht.

je moet niet zo snel in paniek raken, er is niets aan de hand.Ga naar huis ik ben er om 19:00 zorg dat je gekookt hebt. John kust haar en ze gaat weg.

eva rijdt snel naar huis en begint aan de maaltijd.

Terwijl ze aan het koken is ontstaat er twijfel. ze wil niet in angst leven. ze houdt van hem maar vreest voor zijn leven maar ook voor haar eigen leven.

Wat als we samen buiten lopen of iemand volgt hem en weten ze waar ik woon. Ben ik nu egoïstisch of realistisch. ze wil graag bij hem zijn maar niet op deze manier.

ze roert in de pan en maakt zich zorgen. Als ze de maaltijd klaar heeft gaat ze aan de eettafel zitten en zet een kopje capuchino met haar geïntegreerde, hypermoderne koffiezet apparaat.

eva besluit haar jurkje aan te houden. ze wil een gesprek met John. ze wil haar angsten en haar twijfels bespreken. Ondertussen leest ze een glossy. ze kan zich niet concentreren op alle modetrends. Het interesseert haar niet meer.

John komt precies op tijd aan. ze doet open en hij fronst zijn wenkbrauwen. eva knielt en neemt zijn jas aan.

Waarom ben je aangekleed?
zegt John direct en heel kortaf.

ik wil graag een gesprek Meester. Sinds wanneer wil je wat? He? eva schrikt van zijn reactie. je wil niks..
De uitdrukking op John's gezicht zei haar genoeg. eva ziet dat ze op haar hoede moet zijn.

Kleed je uit anders wordt er helemaal niet gesproken. Dan prop ik voor 24 uur een gag in je mond.

Maar ik.... hou je mond! Al 2 keer moet ik je waarschuwen. John stroopt zijn mouwen op. Ik bepaal wat er gebeurt, ik wil best praten maar op mijn manier en als ik het wil.

Wil je het hebben eva? Kennelijk ga jij bepalen wat er hier gebeurt? he?
John loopt naar haar toe en scheurt haar designerjurk van haar lijf.

Zo wil ik je hebben en niet anders. Is dat duidelijk? eva knikt en weet dat ze nu niets moet zeggen. ze is oprecht angstig.

Eten! eva schept gelijk zijn eten op en dient het op. ze zit netjes naast hem. Terwijl hij zit te eten zegt hij. Straks krijg je ervan langs. Dat realiseer je je toch wel?

Moet ik je weer in je kont pakken?.Doe je het daarvoor? Probeer je me uit eva?

John is altijd de rust zelf, maar vandaag niet. Staat hij onder druk of is dit een kant van John die ze nog niet kent. Hoe dan ook eva houdt zich rustig.

je gaat zo mijn pik hard maken, je krijgt hem sowieso in je kont. Daar hou je toch van? Ik zal er een paar verrassingen voor je erbij doen. Je overtreedt mijn regels niet. John gooit zijn bestek neer.

Opruimen! eva staat snel op en ruimt zijn bord op. John voert haar niet, ze krijgt niks te eten. John staat op en loopt naar de kamer waar zijn spullen staan.

Hij komt terug en gaat zitten op de bank. Hij wrijft over zijn voorhoofd en zegt... Kom hier! eva gaat voor hem zitten. Buk! John brengt een opblaasbare buttplug in en pompt die op. eva reageert door haar rug te strekken.

Ontspan! en hij pompt nog iets verder. Ga in de hoek zitten. eva gaat op de aangewezen plek zitten met haar gezicht naar de muur en de buttplugg nog in haar kont.

John kijkt in zijn telefoon en negeert haar. Na een half uur pompt hij de buttplugg verder op. Ik ga je kontje oprekken, zodat mijn stijve pik er zonder glijmiddel in kan. Zie je het al voor je eva?

John loopt weg en pakt verschillende spullen en legt ze op de salontafel. je gaat het krijgen eva! je bent een ongehoorzame slet!

Ik ga je harder aanpakken want jij bepaald niks. Hoor je me eva???

Nieuw persoonlijk blog
https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com
----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.