Geboeid door Liefde deel 24

01-09-2015 20:46deel24

Kunnen we niet naar de politie gaan Meester? John schud zijn hoofd, sheila heeft het van iemand gehoord die het weer van iemand anders heeft gehoord en dat is geen bewijs.

Ik kan geen aangifte doen van een roddel. Het komt goed, maak je geen zorgen.
Ik ga naar huis, me verkleden en dan ben ik voor het avondeten terug.

Meester?
John houdt zijn vinger voor zijn mond. Stttt.
Niet leven in angst, ik zie je later en verwacht een uitgebreide maaltijd. John kust haar, pakt zijn jas en gaat weg. Ik hou van je zegt hij voor hij weggaat. Hij kust haar en houdt haar stevig vast.

Tot zo lieverd.

eva blijft achter en voelt zich nerveus. ze besluit haar vriendin te bellen om te gaan shoppen. ze moet haar gedachten even op iets anders zetten. Flink wat geld uitgeven helpt haar op zulke momenten.

ze spreekt een uur later met Lisa af en ze gaan de stad in. Zoals vanouds gingen ze eerst luxe lunchen.

Gaat het goed met je eva? Ja, ik ben gelukkig, ik hou van John. Lisa schrikt ervan. Maar is blij voor haar vriendin.

We hebben het zo fijn samen. Wel stoer van je dat je hart volgt zegt Lisa trots. eva zegt zacht dat ze bijzondere seks hebben. Intens en opwindend.

De vriendinnen bespreken hun seksleven altijd met elkaar, eva beseft dat ze nu niet alles kan vertellen.

Hij is mannelijk en erg dominant in bed...heerlijk zwijmelt eva. Doen jullie aan BDSM? Vraagt Lisa.
eva is verbaasd, dat Lisa het over BDSM heeft wil zeggen dat ze er meer vanaf weet.

Wat weet jij daarvan? Vanaf ik jong ben fantaseer ik er al over, ik heb er veel over gelezen maar durf er niets mee te doen. Ik schaam me ervoor. Het is toch abnormaal in mijn ogen. Een zelfstandige vrouw die zich wil laten domineren.

ze bestellen een wijntje ook al is het midden op de dag en eva verteld over ervaringen met John. Lisa hangt aan haar lippen.
eva vind het fijn om er over te praten. Tot nu toe kon ze er met niemand over praten.

Ook verteld ze dat ze een keer dominant is geweest onder leiding van John. Lisa valt van de ene verbazing in de andere.

Dus.. je hebt het met een vrouw gedaan? Oh eva, ook daar heb ik wel eens over gefantaseerd. eva dacht Lisa na 15 jaar door en door te kennen, maar niets is minder waar.

Ik snap waarom je gek op die man bent, jullie genieten van elkaar als ik het zo hoor. Ook Lisa had er nog nooit met iemand over gesproken en ze vroeg eva het hemd van het lijf.

Ik ben er achter gekomen dat ik het ook fijn vind om dominant te zijn, samen met John gaan we op zoek naar een onderdanige voor mij. John gunt me dat maar hij zal nooit onderdanig zijn.

John heeft een subje maar die houdt van veel pijn. Lisa weet precies waar eva het over heeft door alle informatie en boeken die ze gelezen heeft.

Maar.. hebben jullie een open relatie?
Nee, we zijn trouw aan elkaar maar John heeft ook een relatie met een ander. Het is alleen geen liefdesrelatie.

Met open mond hoort Lisa, eva aan.
Spannend zegt Lisa, misschien moet je het maar eens met mij doen zegt ze lachend... nee hoor, geintje.

Beiden lachen ze erom, ondertussen bekijkt eva het lijf van Lisa en betrapt zich erop dat ze Lisa even heel anders bekijkt.
De strakke strapless witte jurk van Lisa bekijkt ze terwijl ze een slok van haar drinken neemt.

Zelfs haar middelgrote tieten bekijkt ze. Ze ziet zelfs haar harde tepels.

Lisa is een prachtige vrouw. Ze heeft wat Indische trekken in haar gezicht en donkerbruin lang haar.

Ineens voelt ze dat ze opgewonden raakt en zegt naar het toilet te moeten. Eenmaal op het toilet bedenkt ze zich dat ze verandert is. ze was nooit zo seksueel ingesteld.

Het lijkt wel of ze geen grenzen meer heeft. Zelfs haar vriendin, die ze al jaren kent ziet ze als lustobject. eva kijkt in de spiegel en denkt... Lisa is je vriendin, gedraag je.

ze loopt zelfverzekerd weer terug naar hun tafeltje. Ze rekenen af en gaan shoppen. Tijdens het shoppen passen ze kleding.

Althans, eva paste geen kleding. ze smeerde Lisa van alles aan om te passen. ze keek dan steeds in het pashokje en zag haar blote lijf heeel anders dan voorheen.

eva schrikt van zichzelf, wat is er met me gebeurt?

ze kijkt op haar horloge en ziet dat het al bijna 17:00 uur is. Shit Lisa, ik moet gaan. Ik moet koken voor John.

Lisa kijkt verbaast, wat gebeurt er als je het niet doet? Dan krijg ik straf en dat kan van alles zijn. Spannend zegt Lisa met grote ogen.

ze spreken af dat wat ze besproken hebben tussen hun blijft. En spreken af snel weer contact te hebben. ze kussen zoals altijd elkaar op de wang. eva ruikt de geur van Lisa en voelt weer dat ze nat wordt.

eva belt John in de auto, ze wil hem vertellen wat zich net heeft afgespeeld.Nieuw blog naar mijn zoektocht naar geluk.    www.daniquezoektgeluk.wordpress.com

----------------------------------------

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.