Geboeid door Liefde deel 23

03-09-2015 21:33

deel23

John vouwt de krant op en kijkt naar eva die nog altijd op haar knieën voor hem zit. ze heeft zich mooi opgemaakt en draagt haar haren in een staart. De collar staat haar goed.

John bekijkt haar en is trots op haar. Hij knikt naar zijn gulp en eva weet gelijk wat haar te doen staat. ze haalt zijn pik eruit en pijpt hem.

De fantasieën over een eigen sub liet ze meteen los.

John bekijkt haar streng, eva kijkt hem in zijn ogen. Dit doet ze omdat John dat altijd van haar vraagt.

ze ziet dat John wat onrustig wordt en zijn blik steeds donkerder .Terwijl ze hem diep pijpt realiseert ze zich waarom zijn blik zo donker is.

ze probeert het goed te maken door haar best te doen en hem niet meer aan te kijken. ze hoopt dat hij haar niet straft, of misschien wel. ze kan soms echt genieten van zijn straffen.

Stop! Handen achter je rug!
Hij slaat haar op haar tepels. je stelt me teleur zegt John..hij slaat haar tot beiden borsten tot ze rood zijn.

eva krijgt het er warm van. Vooral van de spanning. ze heeft geen idee wat John gaat doen.

Hij staat op en haalt de spreidstand die een vorm van een kruis heeft. Hij bevestigd de polsen en enkels aan het kruis doormiddel van pols en enkelboeien.
eva ligt met haar hoofd naar links op de grond. Door de spreidstang ligt ze gebukt. ze hoopt dat hij haar niet weer in haar kont zal neuken.

ze heeft liever een zweep dan anale seks. John doet een blinddoek en gag om. Hij laat haar zo liggen en gaat rustig op de bank zitten.

Ondertussen ligt eva zich af te vragen wat er zal komen. Ik verwacht van je dat je geen fouten maakt. je kent me nu toch? je weet toch hoe ik het wil.

John neukt haar 10 keer ruw in haar kont en slaat haar daarna 10 keer. ze voelt dat hij de cane gebruikt. John telt en herhaalt de handelingen een aantal keer.

eva huilt. John troost haar en zegt dat het zo voorbij is. je verdient dit, onderga het en leer ervan. John gaat door. Al maanden geleden heb ik je geleerd dat je me niet zomaar aankijkt.

Ik ben te mild voor je. Inderdaad dacht eva, maar zei dit niet. John tolereert een hoop van haar. eva zou een en ander heel anders aanpakken.

Na de laatste slagen maakte hij haar los en kuste haar. Hij droogt haar tranen met zijn handen en zegt... geen foutjes. eva ziet er verwildert uit. haar make-up was uitgelopen en haar haar stond alle kanten uit.

Terwijl John haar troost gaat zijn telefoon over die op tafel ligt. eva ziet door haar betraande ogen in het scherm de naam van sheila staan. De huilbui was meteen over.

John staat op en neemt op. ze hoort dat sheila gehaast en gestrest wat zegt maar ze kan niet horen wat.

John zegt alleen dat ze moet kalmeren en dat het allemaal vast mee zal vallen. Toch ziet hij er ook gespannen uit.

Hij hangt op en gaat zitten. Meester? mag ik iets vragen? John knikt.
Zijn er problemen, vergeef me ik wil me er niet mee bemoeien maar ik maak me zorgen Meester.

Dat was sheila zei John die voor het raam ging staan. ze heeft via via gehoord dat als ik de zaak niet laat rusten, er iets erg zal gebeuren.

Oh nee, Meester ik maak me zorgen.
Dat hoeft niet, niemand weet waar ik woon behalve sheila. Maak je niet druk, ik laat me niet chanteren of bedreigen.

John loopt wat heen en weer en kijkt zorgelijk. Hij knakt zijn vingers en zegt... ik rust niet tot er gerechtigheid is.

Ik ga naar huis, schone kleren halen. je bent vrij om iets voor jezelf te doen. Maar om 19:00 zorg je dat er een maaltijd voor me klaar staat.

Kunnen we niet iets bedenken om dit te stoppen Meester?

Wil je meer weten over mijn dagelijks leven? Volg mijn nieuwe blog. Gaat overigens niet over BDSM.
www.daniquezoektgeluk.wordpress.com
----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.