Geboeid door Liefde deel 22

03-09-2015 21:32

deel22

Na een uurtje was eva weer zichzelf en ze bespreken de avond. John zorgde voor eten en drinken en liet haar hier gebruik van maken op bed.

Meester, ontlasting wil ik echt niet. Wellicht bent U het vergeten.
Er zat geen poep aan ik had mijn pik gewassen. eva zuchte opgelucht.

Maar ik wil ook niet dat je mijn grenzen overgaat. Knoop dat in je oren. Want ik zal je daar altijd keihard voor straffen! eva knikt instemmend.

Was dat nou subspace Meester? Daar leek het op schatje. Was het lekker? vroeg John die haar nog steeds streelde.

Heerlijk Meester, dank U voor de ervaring. Het spijt me dat ik toch in Uw zaken heb bemoeit. Ik hoop dat U het me kan vergeven Meester.

je hebt er straf voor gehad. Dus nu praten we er niet meer over. Maar niet meer doen.

Wanneer gaan we trouwen, Meester? vroeg eva die hem verliefd aankeek.
je moet het eerst met je ouders bespreken. Het is belangrijk dat ze je steunen. Ik wil niet dat je ongelukkig bent. Ik weet hoeveel pijn het doet als je je familie niet meer ziet.

Maar op de grote dag, moet ik ook onderdanig zijn Meester?

je respecteert me, zo niet ga je over de knie op ons huwelijksnacht.
je draagt een korte rok op de grote dag zodat je kan kruipen naar het altaar en je draagt een collar.

Eenmaal bij het altaar wordt je gevraagd of je mij als je wettige echtgenoot wil worden. Dan zeg je...Ik wil graag met U trouwen Meester en ik zal U elke dag trouw dienen en pijpen.

eva schrikt. Meent U dat Meester? .. Nee, gekkie... het wordt een prachtige normale dag. Maar als je wat fout doet, krijg je er wel van langs op de huwelijksnacht.

Dat is geen geintje.

Ik wil ook dat je weet dat ik ooit weer in een wagen wil wonen. eva schrikt hiervan. ze weet niet of ze dat wel wil.

Is dat niet krap Meester. Nee, er zijn ook grote wagens die niet onderdoen aan een kleine eengezinswoning.

eva ging hierdoor twijfelen. John is heel anders, kan ze daaraan wennen of heeft haar vader gelijk. ze wil dolgraag met hem trouwen, maar staan hun verschillen hen niet in de weg?

John vertelde hoe het is om in een woonwagenkamp te wonen. Hoe de wagens vaak brandschoon zijn, nooit met schoenen aan in de wagen, hoe belangrijk samenzijn is.

Maar ook de zoete inval van familie en vrienden. De passie, muziek, lachen, de feesten. Zorgen voor elkaar, John zwijmelt weg, terwijl eva meer gaat twijfelen.

ze twijfelt niet aan haar liefde voor John. Na de uitleg begreep ze waarom hij naar een woonwagen verlangd. ze zou haar huis achter willen laten en het in ieder geval proberen.

Maar haar ouders, die zullen het niet overleven als ze daar met John zou gaan wonen. Voor John is het belangrijk dat ze goed contact met haar ouders blijft houden en ze haar ouders vraagt haar keuze te respecteren.

eva kijkt wel eens naar een programma over buitenlandse liefdes en kon zich niet voorstellen dat je alles opgeeft voor een man en een totaal ander leven gaat leiden.

Nu ze John kent, snapt ze dat veel beter. ze houdt zoveel van hem dat ze bereid is om overal met hem te wonen.

Zullen ze me accepteren Meester? Natuurlijk, burgermeisje. Ze zullen je met open armen ontvangen.

Morgen bel ik mijn ouders en zal ik ze uitnodigen voor een etentje Meester. ik ga ze wederom proberen te overtuigen van mijn liefde voor U Meester.

John kust haar en ze vallen in slaap.

De volgende dag maakt eva een afspraak met haar ouders. ze houden van haar maar maken zich grote zorgen. Maar toch accepteren ze haar uitnodiging.

eva is blij dat haar ouders hebben toegezegd te zullen komen. De afspraak heeft ze over 2 weken gemaakt zodat ze tijd heeft om te bedenken hoe ze kenbaar gaat maken dat ze met hem wil trouwen.

Voor nu denkt ze even niet aan het moment maar geniet van de aanwezigheid van John.

eva dient en zorgt voor John zoals hij vind dat het hoort. ze maakt schoon en zorgt voor eten en drinken. ze zorgt dat het hem aan niets ontbreekt. Precies zoals hij dat wil.

Terwijl eva de vloer dweilt op haar knieën, leest John de krant. Ik wil dat je je tepels en kutje laat piercen. Dat vind ik mooi. Is dat een probleem voor je?

eva stopt met dweilen en zegt, ik doe alles wat U van me verlangt Meester. John kijkt niet op of om en leest verder.

Twee maanden voor we trouwen, laat ik je piercen. eva knikt en dweilt verder, terwijl John in de krant blijft lezen.
Toen ze klaar was zat ze voor hem precies zoals ze geleerd heeft.

Meester, vind U het goed als ik sheila weer gebruik? John vouwt zijn krant op en kijkt bedenkelijk.
je hoort wel wanneer het weer kan. sheila gaat voor pijn en je combineert BDSM met seks. Dan krijgt ze niet waar ze voor komt.

Waarom kan seks niet gecombineerd worden met BDSM Meester. Er zijn mensen die er heilig van overtuigd zijn dat die twee niets met elkaar te maken hebben.

In feite is dat ook zo. Tijdens de sessies heb ik voldaan gevoel maar niet de drang om seks te hebben met haar.

Meester, voor mij is het wel seksueel. ik beleef seks veel intiemer. Voor mij valt het prima te combineren Meester.

Dat is toch prima! Iedereen moet zijn eigen invulling eraan geven. Wat mij betreft is er geen goed of fout. Ik laat iedereen in zijn waarde.

Maar als je sheila wil zul je het wel zo moeten doen en anders gaan we een slavin voor jou zoeken, waarbij je haar kunt gebruiken op je eigen manier.

Maar sheila is een pijnsletje, mijn pijnsletje!

eva haar gedachten dwalen af. Een eigen sub/slavin. Dat lijkt haar wel wat. Weer bijt ze op haar lip. Spannend, John brengt haar op ideeën!

John leest verder en de krant en eva dagdroomt verder.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.