Geboeid door Liefde deel 21

03-09-2015 21:31

deel21

eva zat op haar knieën met wijdopen gesperde mond en blinddoek. ze weet dat ze wat goed te maken heeft en zal doen wat hij verwacht.

ze heeft geen keuze. John gaat die pik sowieso in haar mond doen. Hij klikt een ketting aan haar collar en trekt haar hoofd tot aan de pik.

Hij pakt haar hoofd en schuift de pik naar binnen. eva ging bijna over haar nek. Doe je best... John sloeg op haar achterhoofd.
Toon dankbaarheid.

eva bedacht zich dat ze tijdens de evaluatie gaat bespreken dat ze dit niet wil. Geen ontlasting dat was de afspraak!

John staat op en doet zijn broek dicht. Hij pakt haar haren. Kruip!
Geblinddoekt kruipt ze onder begeleiding van John naar de woonkamer

John laat haar staan aan de tafel. eva is nerveus. Hij haalt de klemmen er even af en trekt aan haar tepels. Nog niet eerder was hij zo hardhandig. eva had pijnlijke tepels en John deed weer de tepelklemmen om en draaide ze verder aan.

Hij pakt verschillende zwepen.

John staat achter haar en slaat haar opbouwend, genadeloos en ritmisch herhaaldelijk op haar lijf. John stopt en pakte de cane. Gelukkig kon eva het niet zien maar ze zal het wel voelen.

John sloeg verder met de cane.
eva haar kont was rood en voelde beurs aan. ze trok het niet meer. John stopt en eva denkt dat het klaar is.

Maar nee, John pakt weer een andere flogger en slaat stug verder. je weet waarom je dit krijgt.. Inspecteurtje!

eva staat op gegeven moment totaal ontspannen. ze ligt op de tafel met haar ogen dicht. Terwijl John doorslaat met een flogger trekt eva niet meer weg. ze reageer niet meer op de slagen.

John stopt en streelt haar rug. eva heeft veel striemen. Nog niet eerder is John zo ver gegaan. Teder streelt hij haar striemen.

Hij tilt haar op en terwijl ze in zijn armen ligt reageert ze niet maar kijkt hem verliefd aan.

John legt haar op bed en gaat naast haar liggen. Ik hou van U, Meester. eva praat zacht en onverstaanbaar. John streelt haar en geniet van de zwevende eva.

Hij houdt haar stevig vast en streelt haar gezicht en haren. Hij blijft bij haar tot ze we weer bij is. eva is nog nooit zo verliefd geweest als op dat moment. ze begint nu te huilen van geluk en lacht tussendoor weer.

John weet dat dit overgaat en steunt haar waar hij kan. En eva... die is in de zevende hemel.... wat een ervaring!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.