Geboeid door Liefde deel 20

29-08-2015 00:52

deel20

Maar hoe voelt U zich onder de situatie Meester?
Tot nu toe leef ik in anonimiteit en niemand met uitzondering van sheila weet waar ik woon. sheila is een hele goede vriendin die ik vertrouw. We delen veel samen.

eva weet niet wat ze moet zeggen. ze kijkt voor zich uit en weet zich gaan raad.

Ik hou van je en zal je beschermen waar ik kan. Of ik in gevaar ben... als hij me vind wel. Maar tot nu toe leef ik al 6 jaar en elke dag is er weer 1... zegt John

Maar je begrijpt dat ik dit niet kan laten rusten.

Meester, ik heb geld. Kunnen we niet iemand betalen om hem op te ruimen? John kijkt verbaast. Dat juist eva met zo'n idee komt verbaast hem.

eva is tot alles in staat om haar liefde te helpen.

Nee, we moeten de goede weg bewandelen anders zijn we net zo erg als hem. Ik ga niet iemands leven beëindigen en jij ook niet. Stel dat we gepakt worden...

Ik maak me zorgen Meester. Lieverd we leven ons leven en laten hem het niet voor ons verpesten. Ik beloof je dat je niks zal gebeuren.

Kan U ook beloven dat er niks met U gebeurd Meester? dat kan ik niet beloven meisje en John kust haar op haar hoofd. Mocht er iets gebeuren dan laat ik mijn hele zolder na aan jouw.

Beiden schieten in de lach. Kom op! Ruim de rommel op en dan ga je naar huis.
En je krijgt voor het rondneuzen nog straf.

Waar en wanneer blijft een verrassing, maar je gaat het wel krijgen zegt John serieus.

eva ruimt de spullen die John op de grond heeft gegooid op en dankt hem zoals hij verwacht. ze nemen afscheid en eva loopt naar haar auto.

ze ziet een zwarte bestelbus aankomen en voelt haar hart bonzen. ze staat stil en als de auto dichterbij komt verstijft ze en doet haar ogen dicht.

De bestelbus rijdt gewoon door. eva doet haar ogen open en is schuchter. Snel loopt ze naar haar auto en stapt in. ze kijkt angstig om zich heen en rijdt weg.

Onderweg belt ze John. Ik ben bang Meester! John stelt haar gerust.
Zorg dat je gekookt heb dan kom ik zo. Ga naar huis meisje, het komt goed.

Na twee uur is John bij eva. Met een doos en twee tassen komt hij binnen en zegt..
je moet niet in angst leven. Voor hetzelfde geld wordt ik ziek of rij ik mezelf dood. Het leven is onvoorspelbaar. Laat je niet leiden door angst. Het leven loopt altijd anders.

Apprecieer wat je hebt, elke dag! Leef in het moment zei John. Hecht geen waarde aan vervangbare spullen en koester je dierbaren.

Onderweg hier naar toe bedacht ik me dat je veiliger voelt in je eigen omgeving. Daarom heb ik al wat spullen meegenomen. John knikt naar de tassen.

Laat ik je nu al vast wat na... zei John lachend.

Hij legde de tassen in de hoek en ging op de bank zitten.

Kort hierna diende ze het eten naakt op en zat zoals ze gewend was naast John. Nadat John haar gevoerd had ruimt ze alles op.

eva heeft 2 kamers over. ze kiezen de kleinste kamer om de spullen in te leggen. Ik zal zoveel mogelijk hier laten...zegt John. Ik wil niet dat je in angst naar me toekomt. Hier voel je je veiliger en dat je een veilig gevoel hebt is voor mij belangrijk.

Misschien is het goed dat je vast wat spullen hebt zegt John terwijl hij alles uitpakt.

Ik heb namelijk gezien dat er een medogeloze Meesteres in je schuilt. Een Mevrouw, Meester. U blijft de enige Meester voor me. Er verschijnt een klein lachje op zijn gezicht.

Ik hou van je zegt John en zakt door zijn knieën. eva snapt er niks van. Wil je met me trouwen als dit achter de rug is.

John is zich gaan realiseren dat hij toch met eva wil trouwen. Hij is gek op haar en hij wil niet dat anderen zijn liefde af zullen nemen. Al 6 jaar mist hij de mensen van wie hij houdt en hij wil eva niet missen.

John wil zijn beslissingen niet meer laten afhangen van anderen.

Meester... Ja, natuurlijk... zegt eva blij. Dit is de enige keer dat je me op mijn knieën ziet zegt hij terwijl hij knipoogt. je bent ook de enige vrouw voor wie ik door de knieën ben gegaan. En de laatste zegt hij met een knipoog.

John pakt een doosje uit zijn broekzak en geeft het. eva maakt het open en begrijpt het niet.

In plaats van een dikke, diamanten ring zit er een ketting in met een sleuteltje. Wel echt goud. Dat ziet ze gelijk.

Ik geef je een sleutel tot mijn hart, maar onthoud... de sleutel voor alle oplossingen draag je altijd in jezelf. Dit is een teken voor mijn liefde voor jou en tegelijkertijd een boodschap voor de toekomst.

eva is geëmotioneerd en John doet de ketting om. Een ring krijg je nog. Daar ben ik voor aan het sparen...zegt John liefdevol.

eva is blij maar maakt zich ook zorgen.
Hoe ze haar ouders dit gaat vertellen, de moordzaak en om John.

ze besluit te leven in het moment. Op dat moment pakt John haar op en draagt haar naar de slaapkamer. Hij legt haar op bed en streelt haar.

Hij staat op en loopt weg. John heeft alleen zijn spijkerbroek nog half open aan. Zijn overhemd had hij al uit gedaan.

eva genoot van haar uitzicht. John heeft een goddelijk lichaam. Hij kwam kort erna weer terug en deed een blinddoek om.

eva lag geblinddoekt op haar buik. haar armen en benen legde hij uit elkaar. Weer liep John weg.

ze hoorde hem lopen en het gerinkel van zijn riem, die los hing. John ging tussen haar benen zitten en streelde haar rug en kont. Kort masseerde hij haar.

Hij kuste en likte haar lijf. eva genoot van hem. John glijdt met zijn lijf over eva heen en zegt in haar oor...ik ga je pijn doen.

Ik ga je zoveel pijn doen dat je gaat smeken, misschien gebruik je het stopwoord vandaag. Inspecteurtje spelen doe je niet.

Zeker niet als ik je dat expliciet verboden heb. ze ademt zwaar van de spanning.
Hij trekt haar aan haar middel omhoog en doet glijmiddel op zijn pik.

Hij stopt de pik in haar kont. eva heeft hier inmiddels ervaring mee, maar vind het echt een straf. Juist daarom zal John haar genadeloos in haar kont neuken.

50 stoten.. jij telt zeg John. Mijn pik ik keihard eva, je weet hoe groot hij dan is. En dan 50 keer in je kont...John doet zijn pik in haar kont en hij neukt haar.

eva telt mee. Plots dacht ze aan haar huwelijk... hoe moet dat dan? ik kan moeilijk gaan knielen bij het altaar en mijn vader geeft me onder geen beding weg aan John.

En de huwelijksnacht, daar kom ik bont en blauw uit. We kunnen geen hotel nemen. Het zal een geluidsdichte BDSM ruimte moeten worden.

John stopt, leef in het hier en nu. Je telde tot 20 en toen niks meer. Als je hier en nu leeft kan dat niet. Opnieuw!

eva begon weer opnieuw te tellen en John neukte haar zo hard als hij kon. Alle 50 stoten nam ze zoals dat hij dat wil.

John liet haar weer liggen en liep weg. Even later kwam hij terug en liet eva knielen.

Ik heb je net in je kont geneukt en ik verwacht dat je hem schoonmaakt. Dit was een keiharde grens die hij over ging. eva heeft aangegeven dit niet te willen. Ze hebben duidelijk afgesproken dat ze niets met ontlasting doen.

Nog steeds geblinddoekt maakt eva zich zorgen.

Mond open! eva doet het niet in de hoop dat hij zich herinnert dat ze dit echt niet wil. John loopt weer weg en pakt de verstelbare mondhaak.

Rustig doet hij die om en hij stelt de haak zo dat eva haar mond wijd open staat. Zullen we eens zien dat je die pik niet schoonlikt..zegt hij streng.

Ondertussen streelt hij haar tepels en bevestigd tepelklemmen. Nu draait hij ze wel strak aan.

Ik weet dat ik hiermee een grens overga, maar je hebt mijn grens ook overschreden. Dit ga je doen en goed. je likt elke centimeter schoon.

Zo leer je dat je je dient te houden aan afspraken!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.