Geboeid door Liefde deel 2

18-08-2015 00:57

2.

Precies om 20:00 staat ze voor de grote kerk. Na 5 minuten is John er nog steeds niet. Verdomme! Eva kijkt geërgerd op haar dure klok.

Wat een sukkel zeg! op tijd komen hoeft zeker niet bij die laag betaalde baantjes. Na 10 minuten is hij er nog steeds niet en Eva begint het koud te krijgen.

Haar hippe grote sjaal die volgens de laatste trends prima als jas kan dienen slaat ze verder om haar heen.

Daarom werkt hij maar als pechhulp. Ik ben altijd op tijd en zorg dat ik mijn zaakjes op orde heb. Ze pakt haar telefoon uit haar bijpassende grote tas.

- Met John?
Waar blijf je? Ik sta al een kwartier te wachten.
- Rustig dame ik ben er, ik zie je staan.

Eva kijkt om haar heen maar ziet niemand die op hem lijkt. Plots ziet ze dat John uit een geparkeerde auto stapt. Een derdehands BMW, ik had niet anders verwacht.... de armoedzaaier.

John stapt uit de auto en loopt naar Eva toe. Precies zoals Eva verwacht draagt John casual kleding. Een zwart strak shirt een mooie spijkerbroek, waarschijnlijk merkloos, maar nette schoenen.

Zo op een afstand ziet hij er goed uit. Maar hij is niets voor mij... dacht Eva. Veels te gewoon en voor mij iets te aso.

In zekere pas kwam hij aangelopen. Zat je in de auto terwijl ik hier sta te wachten?

Dat klopt zegt John. Ik was aan de telefoon met mijn werk en dat kon echt niet wachten. Dat zou jij moeten begrijpen.. zegt John serieus.

Waar wil je eten? vraagt John.
Ik kan natuurlijk niet in jou portemonnee kijken dus ik dacht aan die tent daar. Eva knikte naar een eetcafe waar ze nog nooit binnen was geweest.

Prima, gaan we daar heen. Tijdens de wandeling naar het eetcafe onstond een ongemakkelijke stilte. Eenmaal binnen krijgen ze een tafeltje bij het raam.

John schuift de stoel van Eva naar achteren. Verbaast over zijn hoffelijkheid gaat ze zitten.
Deed dat pijn al die tatoeages? vroeg ze terwijl ze haar hippe sjaal afdeed.
Nee hoor, antwoord John. Eva bekeek de armen goed.

Wat betekent dat? Eva wees naar een circel die op de binnenkant van zijn pols was getatoeëerd.

Dat is het BDSM logo. Eva begrijpt niet waar hij het over heeft en hij legt het kort uit. Oh nee, dat is niks voor mij zei Eva.

Ik moet zeggen dat ik de film 50 Shades of Grey heb gezien en dat ik dat wel spannend vond. Maar hoe jij het uitlegt is BDSM meer dan dat.

Ik denk niet dat dat iets voor mij is. Prima! zei John, ieder zijn ding.

Maar hoe kunnen mensen genieten van pijn? zei Eva terwijl ze in de menukaart keek.

Je hebt wel veel vragen voor iemand die er geen interesse in heeft, zei John die ook in de kaart keek. Beiden bestelde ze een satéschotel, dat was het menu van de dag.

Eva staat op en zegt even naar het toilet te gaan. Ze pakt haar desigerhandtas en wil weglopen. John gaat achterover zitten en legt zijn arm op de stoel naast hem.

Als je naar de wc gaat, trek je je bh uit en knoopt je dure bloesje net wat verder open. Eva weet niet wat ze hoort, wie denkt hij wel niet wie hij is.

Net als ze wil reageren, kijkt John haar dwingend in haar ogen. Je hebt altijd een keuze Eva, je kunt ook direct naar buiten lopen. Je doet het alleen als je het zelf wil.

John neemt een slok van zijn drinken en kijkt haar aan. Wat in de war loopt Eva weg. Eenmaal in het toilet poedert ze haar neus bij.

Wat gebeurt hier? wie denkt die man dat hij is en waarom loop ik niet weg. Komt het omdat ik al 4 jaar geen seks heb gehad. Hij is niet eens mijn type.

Langzaam ziet Eva haar neus opnieuw glimmen. Druppeltjes zweet borrellen op. Ergens wind het haar op. Een diepe zucht volgt.

Ik doe mijn bh uit en knoop mijn bloesje wat verder open. Als hij maar niet denkt dat ik in de vleeshaken ga hangen of dat ik me laat meppen. Want dan heeft hij het goed mis. Dat ddsn gedoe doet hij maar met een ander.

Eva ging naar de wc en trok haar bh uit en stopte die snel in de tas. Ze merkte dat ze opgewonden werd, maar wilde het niet. Misschien toch maar een one night stand. Ik lijk wel gek. Nou.. ik zie wel hoe het loopt.

Zelfverzekerd loopt ze terug naar de tafel en gaat zitten. Haar tas zet ze op de stoel naast haar neer.

John kijkt haar indringend aan. Je bent teruggekomen. Je had de keuze om weg te lopen en dat deed je niet. Heb je gedaan wat ik van je verwacht?

De altijd zelfingenomen Eva knikte verlegen. Mooi..zei John. Laat maar zien!
Eva keek hem vol verontwaardiging aan. Ben je gek ofzo? Er zitten hier meer mensen....zei ze verontwaardigd.

John ging rustig naar achteren zitten. Je toon staat me niet zo aan. Je hebt altijd een keuze. Loop weg als je het niet wil. Maar gil niet tegen me.

Je blijft zitten en knoopt je bloesje met 1 knoopje verder open en gaat terwijl je naar mijn kijkt met je handen naar je tepels en raakt ze aan als je tegen me praat.

Niemand die je ziet, niemand die het metkt en alleen jij die het voelt en ik die het weet en zie. Je hebt altijd een keuze Eva!

John nam een slok van zijn cola en keek naar Eva. Hij leunde naar haar toe. Spannend he? jij hebt de controle. De bal ligt bij jou.

Doe je wat ik zeg of loop je nu weg? Even goede vrienden.
Uh... wat denkt hij nou? wat moet ik nu doen? mijn verstand zegt.. zoek het uit en loop weg. Maar ik vind het wel spannend.

Met open mond en grote blauwe ogen kijkt ze voor haar uit. John onderbreekt haar gedachten. Het is nu of niet.

Hand in je bloesje of anders loop ik weg! Terwijl hij dat zegt voelt Eva haar buik kriebelen en ze voelt haar kutje zo nat worden dat ze blij is dat ze haar hippe jeans heeft aangetrokken.

John neemt de laatste slok van zijn cola. Ik ga de rekening vragen en kijkt om zich heen of hij de knappe serveerster ziet.

Wacht...John.. roept Eva.
John komt dichterbij... zeg het maar dame. Ik vind het lastig, ik twijfel, ik heb dit nog nooit meegemaakt... zegt Eva.

Daar heb ik alle begrip voor maar je doet het nu of niet. John kijkt weer om zich heen om oogcontact te maken met de serveerster.

Eva knoopt langzaam 1 knoopje open steekt haar hand in haar bloesje. John komt dichterbij. Kijk naar me!
Verlegen keek Eva naar John.

Goed zo! Vertel een wat over jezelf... zei John. Ik ben Eva en heb een glansrijke carrière en mooi huis en een mooie auto. Ik hou ervan om naar verre vakanties te gaan maar wel zo luxe mogelijk.

Interessant, maar vertel iets over jezelf. Dit is een imago wat je me wil laten zien. En je blijft aan je tepel zitten zolang je met me praat. Heb je een relatie en wat zijn waardevolle dingen in je leven... vraagt John.

Uh.. ik ben pas een paar maanden vrijgezel. Het is mijn eigen keuze hoor ...ik geniet van alleen zijn. Hoef ik geen verantwoording af te leggen. Heerlijk het vrijgezelle leven. Als ik wil ben ik zo weer aan de man maar voorlopig niet hoor. Ik heb het prima naar mijn zin zo alleen.

Fijn dat je tevreden bent over de manier waarop je leeft... zegt John.
Ja, ik heb eigenlijk ook geen tijd voor een relatie. Mijn werk is zo belangrijk voor me. Daar steek ik al mijn tijd in. Op een dag wil ik directeur worden. Dan heb ik het ultieme bereikt.

Ik ben nu Manager en heb de leiding over 30 mensen. Een hele klus hoor en een grote verantwoordelijkheid. Dat kan jij je denk ik niet voorstellen!

Klopt! Ik kan me daar niks bij voorstellen. Andere tepel zegt John terloops en blijf haar aankijken.

De serveerster komt aangelopen met twee borden. Hou je hand op je tepel en blijf kijken. De serveerster plaatst de borden voor hun neer.

Lekker, dank je en John knipoogt vriendelijk naar de serveerster. John pakt een vlaamse friet en houdt die voor haar mond. Lik er aan!

Eva twijfelt.... de dwingende blik van John zorgt ervoor dat ze het toch doet. Je doet het allemaal uit vrije wil Eva.. zei John terwijl hij naar haar mond keek.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.