Geboeid door Liefde deel 18

26-08-2015 21:11

deel 18

Eenmaal beneden zei John dat hij het weer over zal nemen. eva fronst haar wenkbrauwen.

Meester, heb ik het niet goed gedaan? Dat is het niet, sheila is gewend dat er veel pijn wordt toegepast.
Wat je deed was goed maar sheila kickt meer op pijn. Wat je nu deed was vooral gericht op seks.

Meester is dat niet goed? zegt eva teleurgesteld. Het is geen kwestie van goed of fout.. zegt John.

Iedereen doet het op zijn eigen manier. Ik ken sheila al 15 jaar en de laatste 5 jaar komt ze bij me als sub. Ik weet dat ze pijn nodig heeft als uitlaatklep.

Ik neem het over omdat ik weet dat sheila dan voldaan naar huis gaat. Meester mag ik het op Uw manier doen? Dan zoek ik ook mijn eigen grenzen op.

Prima! zegt John. Ik heb je geleerd hoe, ga maar. Ik heb nog wat te regelen, dus je gaat het alleen doen.

Onthoud wat ik je geleerd heb. Ga voorzichtig te werk en denk na voor je wat doet. Lopen!

eva ging snel naar boven en werd wat onzeker omdat John er niet bij was. sheila zat nog altijd te wachten. eva liet haar voor het kruis staan en maakte haar vast.

John deed dit snel maar eva moest even denken hoe het moest. Uiteindelijk lukte het haar.

sheila stond met haar rug naar haar toe. eva gebruikte verschillende zweepjes en genoot ervan. De striemen zorgde niet voor medelijden. sheila wil dit en eva geniet van haar rol, maar ook van het slaan.

eva gaf haar er behoorlijk van langs. ze had gezien hoe John haar aanpakte en ze deed hetzelfde.

ze liet sheila klaarkomen met een dildo en liet haar daarna beffen. Juist het seksuele element trekt haar in combinatie met dominantie.

Toen ze klaar waren besloot eva met sheila te praten om te weten te komen hoe ze het ervaren had.

sheila zei dat het goed gegaan was. Met John is er ook een seksueel aspect maar dat is klein. Het gaat vooral om pijn en vernedering. Hoe eva het deed vond ze ook wel goed.

Ik heb wel echt pijn nodig, anders ga ik erom vragen zegt sheila blozend.

Even wat anders...zegt eva plots.
je kent John allang, hij heeft problemen he? sheila keek geschrokken. Bemoei je daar niet mee. Laat John dat zelf oplossen.

Meer zeg ik er niet over, dat komt me duur te staan en jou ook zegt sheila zachtjes. sheila schud haar hoofd en kijkt naar de vloer.

eva schrikt van de reactie van sheila en besluit het over wat anders te hebben. Woon je hier in de buurt?

Nee, ik woon ergens anders. Kom je ook van een kamp. Ja, dat klopt zei ze kortaf. Fijn dat je man je de vrijheid geeft om met John om te gaan.

Michel en ik zijn heel lang samen. We hebben twee pubers. eva kon het niet geloven. sheila zag er knap uit en was superslank ook leek ze erg jong.

Ik ben al vanaf mijn 14e met Michel samen en op mijn 17e kreeg ik mijn eerste kind. We hebben een bijzondere relatie. Samen hebben we een huishouden, maar daarbuiten hebben we een eigen leven.

Als we maar bij elkaar blijven en eerlijk zijn tegen elkaar. Michel heeft ook niks met BDSM. Zolang thuis alles op rolletjes loopt mag ik met John zijn.

John en ik hebben geen liefdesrelatie. Maar Ik weet wel dat hij echt van je houdt. Beiden zijn plots stil omdat ze de trap horen kraken.

John stond in de deuropening. Hij keek hen beiden aan. Naar beneden! zei hij tegen eva.
eva doet direct wat hij vraagt en loopt naar beneden. .

John vroeg aan sheila naar haar ervaringen. sheila vertelde dat het goed gegaan was. Maar een volgende keer heeft ze liever John als Meester. Zoals vanouds.

Meester, ze voelt dat er iets speelt zei sheila.
-je hebt niks gezegd toch? vroeg John haastig en met gefronste wenkbrauwen.
Nee, natuurlijk niet. U weet dat ik dat nooit zou doen. ik maak me wel zorgen Meester. Als ik denk eraan wordt ik angstig en bloednerveus.

ik wil U niet kwijt. Niet als Meester en zeker niet als vriend. John omhelst haar en zegt zich ook zorgen te maken. Laten we positief blijven zegt hij verdrietig tegen sheila.

Het komt goed schatje zegt John terwijl hij sheila omhelst. ik hoop het...zegt sheila emotioneel. Stevig omhelsde ze elkaar.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.