Geboeid door Liefde deel 17

03-09-2015 21:27

deel 17

Na een 15 minuten liet eva, sheila knielen en liet haar aangelijnd achter haar aan kruipen. ze liep naar John toe. Wilt u gepijpt worden Meester?

John keek met opgetrokken wenkbrauwen. eva kon niet inschatten of hij het goed vond of niet. Hij keek wat vreemd.

John maakte zijn broek open en knikte naar zijn pik. Waar wacht je op? en ze sloeg sheila op haar achterhoofd.

Laat onze Meester genieten en zorg dat hij klaarkomt. eva pakt sheila bij haar haren, iets wat John nooit doet.

Ook sheila shrok hier kort van. Het intereseerde eva niks en trok weer aan haar haar. Mond open en geef hem wat hij verdient.

sheila deed dit direct. ze keek hoe sheila de pik achter in haar keel liet glijden. Doe het goed anders hang je aan het kruis...zei ze dreigend.

Indringend keek ze of ze het goed deed. Uit het niets pakt ze sheila bij haar haren. Dieper hoer! John keek naar eva, ook dat woord gebruikt hij nooit. John is ook niet zo gecharmeerd van dat soort taal.

Hij vond ook bijzonder om dit uit haar beschaafde mond te horen.

eva pakt haar hoofd vast en bewoog die op en neer. ze duwde haar hoofd zo ver dat de pik helemaal in haar keel verdween.

Stop! sheila zat gelijk zoals het hoort. eva deed haar broek uit. Mag ik op U zitten Meester? vroeg eva. Nadat ze toestemming kreeg ging ze op zijn pik zitten met haar rug naar John toe.

Langzaam reed ze op en neer op zijn pik en keek naar sheila. eva had nu alleen haar korset en lange laarzen nog aan en liet zijn pik in haar kut glijden. Lekker is hij he? zei ze tegen sheila. Lik zijn pik schoon!

eva ging wat omhoog waardoor alleen zijn eikel in haar kut bleef zitten. sheila likte het overige gedeelte. Weer liet eva de pik in haar kut glijden.

Blijf schoonlikken zei ze streng. Elke keer dat eva op en neer ging likte sheila mee. Omhoog en omlaag! zei eva met haar ogen dicht.

Het zag er opwindend uit, waardoor John zijn enorme pik, stokstijf was en eva haar kutje, super nat. sheila ,de geoefende sub van John, likte mee op het tempo van eva.

John kwam klaar en eva stapte van John af. ze keek sheila indringend aan. Pijp hem, maak zijn pik schoon. Weer pijpte sheila john. eva zag er streng op toe dat het goed gebeurde.

Toen eva tevreden was nam ze sheila ruw mee aan haar pikzwarte haar. ze liet sheila haar kut likken en eva genoot ervan.

eva pakte de gag met kunststof penis, die ze zelf had gekocht. En bevestigde dit om het hoofd van sheila.
eva leunde tegen de schandpaal aan.

Nu stond ze met haar lange laarzen aan gebukt met haar kont in de lucht. Neuk me!
sheila kwam dichterbij en neukte haar met de pik die vanuit haar mond kwam.
John zat nog steeds op de bank en liep plots naar hun toe.

Het verwarde eva. Had ze wat verkeerd gedaan, of sheila? John gaat naast eva staan en duwt zijn pik in haar mond.

eva was opgelucht omdat ze bang was dat John haar zou corrigeren.

ze genoten beiden. eva werd geneukt door sheila, die haar hoofd naar voor en naar achter bewoog, terwijl John gepijpt werd door eva.

Toen eva was klaargekomen, onderbrak John het geheel door te zeggen dat hij haar wil spreken. Nu!

sheila zat netjes op haar plaats terwijl eva en John naar beneden gingen.
eva maakt zich zorgen.. wat heeft ze fout gedaan?

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.