Geboeid door Liefde deel 16

25-08-2015 21:03

deel 16

John stelde eva gerust en zei dat haar ouders zich zorgen maken. Hun enige dochter houdt van een man die ze niet begrijpen.

Met de tijd zullen ze wel bijdraaien. eva besloot John te geloven en genoot van zijn aanwezigheid.

Toen eva gekalmeerd was maakte ze gebruik van de situatie om iets anders te bespreken. ze durfde hier niet eerder over te beginnen.

Drie maanden hadden ze een relatie waar ze van genoten.
John had nog altijd contact met sheila. eva is wel eens bij de sessies geweest en dat wond haar op. Ook hadden ze ,omdat John dat wilde, seks met sheila gehad en John samen gediend.

Meester, mag ik wat vragen?
Ik zou graag willen leren om Dominant te zijn. John schrok van de medeling. Dan houdt het op.. ik zal nooit onderdanig zijn zei John. Nooit!!

Meester, ik wil graag Uw slavin blijven. Maar ik zou ook eens Dominant willen zijn. Gewoon om het te ervaren.

John is even stil en kijkt bedenkelijk voor zich uit.
Prima! man of vrouw? vraagt John. Een vrouw Meester zegt eva met glunderende ogen.
Dan gebruik je sheila. Die heb ik vaker uitgeleend en je kent haar. Voorwaarde is wel dat ik erbij blijf.

Niet omdat ik je niet vertrouw maar omdat het veilig moet en je onervaren bent. Zaterdag is ze voor jou! eva is dolgelukkig maar vind het ook spannend.

eva heeft zich verdiept in BDSM en had de informatie opgezogen zoals ze dat met alles doet.

Mag ik met haar doen wat ik wil Meester? sheila is vaker uitgeleend dus dat komt goed. Ik zorg ervoor dat het goed verloopt. je mag haar gebruiken hoe je wil.

Maar dan kleed je je ook als een Meesteres. Graag Meester, zegt eva met enorme blauwe pretogen.

Samen zochten ze online kleding uit. Gek genoeg wist eva precies wat ze allemaal wilde hebben. Ondanks dat John een zolder vol met spullen had, bestelde eva toch spullen voor haar sessie met sheila.

Doordat ze bij de sessies met sheila was geweest. fantaseerde ze over sheila en wat ze met haar zou doen.

Vind U het niet vervelend dat ik dit wil ervaren Meester. Nee hoor, liefde is... elkaar wat gunnen, zei John terwijl hij knipoogde.

John ging even later weg en eva bekeek nog een paar filmpjes ter inspiratie. Tegelijkertijd maakt eva zich zorgen. Wat als ze er zo van geniet dat ze niet meer onderdanig kan zijn.

ze gaat er vanuit dat het eenmalig is en valt in slaap.

Zaterdag was ze al vroeg op en voelde zich gespannen. Vandaag gaat ze voor het eerst een dominante rol hebben onder leiding van John.

Toen ze eenmaal bloednerveus bij John aankwam liet hij haar verschillende zwepen zien en legde een en ander uit over zwepen/canes en de effecten daarvan. Ook waar je wel of juist niet moet slaan om schade te voorkomen.

Zoals altijd zoog eva de info op als een spons. Net voor sheila kwam trok eva haar kleding aan en transformeerde in een Meesteres.

De brave, keurig opgevoede, welgestelde eva droeg nu een zwarte leren broek, lange zwarte laarzen en een korset.

Zelfs haar blik veranderde. Misschien wel door de dramatische make-up, maar eva was er klaar voor.

Om verwarring te voorkomen, sprak ze met John af dat ze Mevrouw genoemd wordt door sheila. John is en blijft de Meester.

Toen sheila er eenmaal was leerde John haar hoe het moet. Met name het hanteren van verschillende zwepen. Het ging eva goed af.

De eerste slagen waren spannend. ze kreeg het er warm van. Ook was ze wat onzeker of ze het wel goed deed. Maar als ze naar John keek kreeg ze vertrouwen en genoot al snel van haar positie.

Het slaan met de zweep vond ze heerlijk. ze werd steeds zekerder en John liet haar gaan. Hij keek zijn ogen uit. En eva...die had haar eigen plannen voor de middag.

John keek zijn ogen uit!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.