Geboeid door Liefde deel 15

03-09-2015 21:25

deel 15

Weken gingen voorbij, ze zagen elkaar dagelijks en eva leerde de perfecte slavin te zijn. Als eva ergens voor gaat doet ze dit voor de volle 100%.

Haar werk was nog wel belangrijk maar ze ging op tijd naar huis en was tevreden met haar carrière. Carrière maken stond niet meer op nummer 1. Haar liefde voor John stond op de eerste plaats.

Na 3 maanden was BDSM een manier van leven geworden. In John vond ze de man van haar dromen en ze genoten elke keer van elkaar.

eva had al maanden gelogen tegen haar ouders en vrienden. Om zo min mogelijk te liegen ontweek ze hen. ze besloot dat het zo niet langer kon.

John is de liefde van haar leven en ze gaat het niet meer verzwijgen. Iedereen moet accepteren dat ze gelukkig zijn. Ook haar ouders.

eva besluit haar ouders uit te nodigen voor een etentje.

Inmiddels kon eva perfect koken. ze kookt elke dag voor john en doet dit naakt, ze draagt wel een collar want die had ze inmiddels verdient.

John en eva hadden een D/s relatie waarin ze beiden gelukkig waren.

ze is al heel de dag nerveus omdat ze haar ouders vandaag zal vertellen over de relatie met John. eva is vastbesloten en gaat ervan uit dat als haar ouders inzien hoeveel ze van hem houdt, ze hem een kans zullen geven.

Haar ouders komen om 19:00 uur en gaan direct aan de prachtig gedekte tafel zitten. ze kletsen over ditjes en datjes. Er werd vooral gesproken over de carrière van eva.

Na een half uur dient ze het eten op en zoekt ze het juiste moment om de bom te laten vallen. Terwijl haar ouders genoten van een culinair hoogstandje besloot eva de waarheid te vertellen, althans de waarheid over haar liefde.

Dat ze zich had ontpopt tot een volgzame, gehoorzame slet en slavin. Dat besloot ze maar niet te vertellen. De shock zal al groot genoeg zijn.

Terwijl ze een slok wijn nam zei ze.. pap, mam ik moet jullie wat vertellen. Ik ben verliefd.

Oh wat leuk! haar moeder stond gelijk op en kuste haar. Dat is nog eens goed nieuws zei haar vader dolgelukkig.

Vertel? zegt haar moeder terwijl weer ging zitten.

Terwijl eva zo koel mogelijk haar vlees sneed, stak ze van wal. Hij is 35 jaar en ik hou van hem. Met deze man zou ik willen trouwen, kinderen krijgen...zegt eva gemeend.

Wat doet hij in het dagelijks leven? vroeg haar vader dolgelukkig. Uh.. hij is automonteur stamelt eva.

Haar vader gooide zijn bestek op de tafel en werd net zo rood als de tomaten op zijn bord. Het is toch niet die kamper? zegt hij oneerbiedig.

Hij heet John en dat hij uit een kamp komt zegt niks over hem. Ik begrijp dat je bezorgd bent maar ik ben heel gelukkig.

eva's vader staat op en loopt nerveus heen en weer. Hoe kan je nou gelukkig met zo iemand?

Dit loopt niet goed af hoor. Zie je het al voor je dat je gaat trouwen en onze familie samen met die van hem moet samen komen. Ik hoef die mensen nooit te zien.

eva heeft haar vader nog nooit zo boos en vooral teleurgesteld gezien. ze begint te huilen. Wees blij voor me pap. Ik hou van hem.

De moeder van eva zegt.. volgens mij is hij uit op je geld eva. Ik zou er maar goed over na denken. Een automonteur, dat we dit nog moeten meemaken Dirk.. zegt ze verdrietig.

eva ik hou van je, maar ik kan hier niet achter staan. Mijn hele leven heb ik gezorgd dat je een perfect leven had. De beste school, veel hobby's, financieel zorgeloos leven. Studie na studie betaalde ik.

Ik deed het met liefde, maar dat je dat vergooit voor zo'n ongeschoolde kamper, kan ik niet verkroppen.

eva begint hysterisch te gillen. Noem hem niet meer zo. Hij heet John en maakt je dochter gelukkig. Daar draait het leven toch om?

Als jij je leven wil vergooien, moet je dat maar doen. Maar ik hou te veel van je om daar toeschouwer van te zijn..zegt haar vader emotioneel.

Dus.. je wilt dat ik kies tussen John en jullie. Ik hou van jullie, maar ook van john... zegt eva huilend.

Dan zoek je het maar uit!
Dirk...zegt eva's moeder die de boel probeert te sussen.
We gaan nu weg en bel maar als je weer rationele beslissingen kan maken, zegt haar vader verdrietig.

Els we gaan! Teleurgesteld liep hij naar de deur. Haar moeder liep er huilend achteraan. En eva.... die werd gek van verdriet.

Met tranende ogen stuurt ze John een bericht en verteld dat het gesprek niet goed verlopen is. John beloofde binnen een half uur te komen.

Snikkend ruimde ze de tafel af en het zien de volle borden zorgde ervoor dat ze in weer in tranen uitbarstte.

Toen John aankwam, viel ze hem direct om de nek en vertelde hem wat er gebeurd was en de reactie van haar ouders.
De reactie van haar ouders heeft ze wat genuanceerd omdat ze John niet wil kwetsen met de nare dingen die gezegd zijn.

Vroeger zou ze ook zo gedacht hebben. Maar nu ze John kent realiseert ze zich dat die bekrompenheid ervoor zorgt dat dat je leuke mensen mis kan lopen.

ik weet me geen raad, ik hou van U en wil ooit met U trouwen Meester. John schrikt hiervan.

Schat ik hou van je maar samenwonen of trouwen zal er nooit inzitten.
Ik ben gek op je en juist daarom moet ik je beschermen. Samenwonen met mij zal niet gebeuren.

eva is ontroostbaar, haar ouders zijn verdrietig weggegaan en nu zegt John niet met haar te willen trouwen of samen te wonen.

Zijn de afgelopen maanden dan een leugen geweest. Klopt haar gevoel voor John dan niet.

John houdt haar stevig vast. Ik kan je niet vertellen wat er allemaal speelt. Ik bescherm je tegen problemen eva. Hij houdt haar stevig vast en doet zijn ogen dicht.

Meester vertel me dan wat er aan de hand is. Dat kan niet ...zegt John resoluut. Ik zou dolgraag met je samenwonen maar het kan niet. Neem dat van me aan. Het ligt niet aan jou.

Wilt U wel met me verder Meester? Ik wil niks liever we passen perfect bij elkaar. Op een dag zal het duidelijk worden voor je...zegt John.

Maar ik hou van je, daar mag je nooit aan twijfelen!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.