Geboeid door Liefde deel 13

19-08-2015 22:13

deel 13

In een jurkje en zonder bh of slipje stond ze precies om 13:00 uur voor de deur en belde aan. Het duurde even voor er open werd gedaan.

ze keek om haar heen en zag een dure auto aankomen die voor haar auto parkeerde. Er stapt een vrouw uit in een mantelpakje en met een strenge bril op.

De vrouw loopt richting de woning en eva wordt nerveus. Wat gaat er nu weer gebeuren dacht eva.

Woont u hier? Vraagt de vrouw streng. Uh, nee.. op dat moment gaat de deur open. Aan het gezicht van John te zien kende hij de vrouw ook niet.

Ga naar binnen! zegt hij en sluit de deur van de hal. eva staat in de woonkamer en probeert het gesprek af te luisteren.

De vrouw is een deurwaarder die een iets komt brengen. ze verstaat niet precies wat. eva staat zo dicht mogelijk met haar oor tegen de deur. John zegt de vrouw gedag en sluit de deur.

eva neemt snel afstand van de deur en doet of ze niet stond af te luisteren.

Hij stapt de woonkamer binnen en legt de documenten snel op tafel.

Meester, mag ik wat vragen?
John knikt. Heeft U problemen Meester?
Ik heb geld zat en kan U helpen.

John pakt haar hoofd hardhandig vast en knijpt in haar wangen. Bemoei je niet met mijn zaken. Ik regel alles zelf. Dit is de laatste keer dat ik dit tegen je zeg.

Ik heb jou geld niet nodig! je kan me niet helpen! Hij trekt ruw haar jas uit en wijst naar boven.

Eenmaal boven laat hij haar alles uitrekken. Vandaag ga ik je leren hoe ik het wil. Hoe jij een perfecte slavin gaat worden.

Eerst ga ik je aanleren hoe je moet zitten. je hebt het gezien bij sheila. Probeer net zo te zitten als sheila zat.

eva zat direct goed. ze zat met rechte schouders en haar rug iets naar achter gebogen. Knielend en met haar benen gespreid 

Natuurtalentje... zeg John trots. Alleen je handpalmen open en je kijkt naar beneden. eva zat perfect.

John liet haar op de grond liggen en deed pols en enkelboeien om. Ik zie dat je je ongemakkelijk voelt.

Ik zal je helpen om te ontspannen zei John zorgzaam. Hij trok haar aan haar middel omhoog. Nu zat ze voorovergebogen op de grond en haar hoofd leunde op de grond.

John gaat achter haar zitten en neukt haar kort maar intens. Voet voor voet, met gebogen hoofd leid hij haar naar de onderzoeksstoel.

De stoel deed eva denken aan bezoeken aan de gynaecoloog. Gespannen lag eva met haar benen wijd op de stoel.

In alle rust maakt John haar benen vast aan de stoel. eva ademt zwaar van de spanning. John stelt haar gerust door haar te strelen.

ze ligt nu met haar benen wijd, vastgebonden.

Hij loopt weg en pakt van alles. eva herkent het in ieder geval niet. John legt de spullen allemaal neer en pakt een rolkrukje

John likt, zuigt en bijt zachtjes haar klit. eva heeft dit nog nooit meegemaakt. Zo geil en opwindend dacht ze.

Rustig en beheerst zet hij een cupje op haar klit en zuigt die vacuüm, doormiddel van een draai systeem.

Door de doorzichtige cup was goed te zien dat haar klit groter werd het leek net een kleine pik.

eva genoot opnieuw en ook haar tepels werden vacuüm gezogen. Haar tepels stonden strak omhoog in de cupjes.

John liep naar haar toe en tongde haar, eva deed gewillig mee. Opgewonden van haar opgezwolle klit en tepels genoot ze.

John haalde de cup van haar klit en likte haar kutje. eva schreeuwde het uit van genot. Haar klit was gevoelig geworden.

Ik heb je verteld dat ik niet zoveel herrie wil horen! John stond rustig op en pakte een ballgag en deed die om. Stttt zei John terwijl hij die rustig omdeed.

John stond voor haar en neukte haar. Vanuit zijn heupen stak hij zijn pik herhaaldelijk in kut. De tieten van eva met cupjes bewogen ritmisch mee.

Kijk me aan! John keek haar recht in haar ogen en neukte door. Beiden genoten ze van elkaar.

John spoot zijn sperma over haar kut. Hij liep naar haar mond en haalde de gag weg. Schoonlikken!

eva deed haar best om zo goed mogelijk aan zijn pik te likken. John bekeek haar streng en leek te controleren of ze geen enkel plekje had overgeslagen.

De cupjes haalde hij van haar tepels en maakte haar vervolgens los. eva hoopte dat het nog niet voorbij was.

John liep weg en ging op de bank zitten. Zitten! Hij wees een plek voor zich bij een gele sticker. eva zat perfect.

Hij pakte tepelklemmen en draaide ze niet strak aan omdat het de eerste keer is. Hij liet haar staan aan de metale vierkante constructie, maakte haar armen en benen gespreid vast. eva stond met haar rug naar John toe.

John pakte de flogger.

Hij sloeg een aantal keer zachtjes op haar kont. Toen de slagen harder werden, reageerde eva door weg te trekken. Hij stopte en zei.. je moet stil blijven staan.

Concentreer je en let op je ademhaling. je doet dit voor mij. John sloeg door en ze probeerde de slagen zo goed mogelijk op te vangen.

Goed zo meisje... wie moet je gehoorzamen? U Meester zei eva zachtjes. Mooi.. we begrijpen elkaar. Hij streelt haar liefdevol en slaat verder.

John pakte een andere flogger. eva snapt niet waarom, totdat hij begint te slaan. Dit voelde veel scherper aan. John streelt haar weer en zegt...nog 15, hou vol.

eva mocht zelf het stopwoord kiezen toen ze de sublijst naar John stuurde. ze koos voor het woord 'liefde'. ze hoopt dat ze het vandaag niet hoeft te gebruiken.

Deze slagen waren van een ander kaliber als de zweep ervoor. ze vertouwd op John en zijn ervarenheid en dat hij haar niet het stopwoord zal laten gebruiken.

John sloeg rustig en beheerst door en eva kreeg het moeilijk. ze probeerde stil te staan, maar het lukte haar niet.

Uit reflex trok ze weg. Hou vol zei John in haar oor. Ik wil dat je er nog 10 krijgt. Ik vind dat jij dat aankan. Overtuig jezelf ervan dat je het aankan.

Let op je ademhaling en sta stil. Met gebogen hoofd en haar armen en benen gespreid nam eva de slagen. Haar gezicht zat verstopt achter haar lange blonde haren.

ze huilde maar wilde voor John niet opgeven. Maar ook voor zichzelf niet. John pakt haar haren en legt die op haar rug. Met haar ogen dicht biggelde tranen over haar gezicht.

Het is klaar schat en hij kust haar liefdevol. Hij maakt haar los en leid haar naar het bed. ze gaat liggen en John kleed zich helemaal uit.

Hij gaat naast haar liggen en vraagt hoe het met haar gaat.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.