Geboeid door Liefde deel 1

03-09-2015 21:05

deel 1
Eva is 30 jaar en al heel lang vrijgezel. Ze stelt hoge eisen aan haar toekomstige partner. Zo hoog dat de man die ze wil door een computer gemaakt moet worden.

Hij moet knap zijn, donker haar, blauwe ogen, goed gebouwd, goede baan en teminste 1meter90 omdat Eva 1meter80 is. Daarnaast moet hij humor hebben en inteligent zijn.

Naast dat hij aan al deze eisen moet voldoen moet hij een gentleman zijn en kinky zijn in bed. Ze had wel eens fantasieën over een overheersende man in bed.

Maar alleen in bed, daarbuiten wil Eva graag zelf de touwtjes in handen houden.

Eva stelt ook hoge eisen aan zichzelf. Ze heeft zich altijd ingezet om het beste uit zichzelf te halen. Ze ziet er goed uit en doet daar veel moeite voor.

Ze heeft een glansrijke carrière een mooie auto en een prachtig appartement. Ze sport 3 keer in de week om er perfect uit te zien. Ze is slank en eet altijd gezonde producten. Eva is een type die vind dat dik zijn een keuze is... en daar kiest ze niet voor.

Haar blonde haren laat ze in model brengen volgens de laatste trends. Het liefst zou ze willen dat Leco haar haar deed maar tot die tijd ging ze naar de lokale kapper.

Haar slanke lijf hult ze graag in hippe kleding die een merklabel in haar nek moet hebben want anders draagt ze het niet. Ook haar kledingkeuze is gebaseerd op de laatste trends.

In het weekend leest Eva graag de nieuwste magazines om niets te missen van de laatste trends.

Ook in haar werk als manager bij een verzekeringsmaatschappij blinkt ze uit.

Ze gaat regelmatig erop uit met haar vriendinnen. Ze gaan uit eten of bezoeken hippe clubs. Eva heeft het voor elkaar en wacht geduldig op Mr. Perfect en neemt met niets minder genoegen. Net zoals ze dat in haar dagelijks leven ook doet.

Eva kan maar niet begrijpen waarom haar vriendinnen vriendjes hebben en zij maar alleen blijft. En dat terwijl ze vind dat ze niet veel eisen heeft.

De vriendjes van haar vriendinnen vind ze ook niks. De een heeft een te hoge haargrens, de ander draagt de verkeerde schoenen en weer een ander is te soft.

Toch voelt ze zich als ze alleen is eenzaam en kan maar niet begrijpen waarom haar vriendinnen wel iemand vinden en zij niet.

Ze is ingeschreven bij verschillende datingsburo's maar heeft op alle duizenden mannen die daar zijn ingeschreven commentaar.

Te dik, te lang, te klein, te weinig haar, te veel haar en ga zo maar door.

Omdat Eva niemand kan vinden die aan haar eisen voldoet heeft ze al vier jaar geen seks gehad. Ze zorgt wel dat ze af en toe klaar komt in haar satijnen bed, maar doet dit dan met een dildo.

Eva ziet het niet voor zich om met haar vingers zichzelf aan te raken. Op seksueel gebied heeft ze wel ervaring maar nog nooit in die mate dat ze de boel bij elkaar gilde van genot.

Vier jaar geleden had ze een vriendje die leek op Enrique Iglesias. Hij kwam in de buurt van haar eisen. Maar de lookalike Iglesias was vooral met zichzelf en zijn spiegelbeeld bezig.

Hij neukte haar en bekeek daarbij steeds zijn spiermassa terwijl hij bezig was. Sterker nog hij spande ze aan en genoot het meest van zichzelf.

Eva was in het half jaar dat ze samen waren nog nooit klaargekomen. De relatie liep op zijn eind omdat ze geen klik hadden.

Maandag ochtend rijdt Eva naar haar werk en haar hypermoderne auto doet plots niet. Er branden verschillende lampjes op het dashboard.

Eva belt de pechhulp en die komt na 45 minuten. Ze belt naar haar werk om aan te geven dat ze later is en geeft gelijk orders door voor haar collega's.

Terwijl Eva als een doorgewinterde manager aan de telefoon zit stapt de man van de pechhulp op haar af.

Wat is het probleem mevrouw?
Eva houdt haar hand op de telefoon, dit is belangrijk zegt ze tegen de man, momentje.

In vakjargon gaat ze verder met het gesprek en geeft orders. Eva staat tegen haar auto aan en wiebelt met de hak van haar pumps. Haar blauwe strakke broek en bijpassend colbertje trekt ze recht.

De man komt dichterbij. Heb je hulp nodig of niet? Wacht even dit is belangrijk zegt Eva. De man liep weg en ze besloot op te hangen.

Snel liep ze achter hem aan.. Meneer? sorry dat was belangrijk, ik ben namelijk manager en moet de boel goed regelen.

Mooi.. zegt de man, maar daar heb ik geen boodschap aan. Ik ben ook aan het werk.. wil je hulp of niet?

Enigszins verontwaardigd dat de man zijn werk belangrijk vond zei Eva hulp nodig te hebben. De man deed de motorkap open en Eva zag dat de man een kale plek op zijn achterhoofd had.

Oh, dat die man daar niks aan doet dacht ze terwijl ze naar hem keek. En die duimring is zo niet van deze tijd dacht Eva.

De man had het probleem verholpen en wilde haar een hand geven. Wat aarzelend gaf ze een hand.

Moet ik die man met die vieze handen echt een hand geven? dacht ze. Uit beleefdheid gaf ze de man een slappe hand.

De man ging weg en Eva reed snel naar kantoor omdat ze vond dat ze onmisbaar was en dat het zonder haar een puinhoop zou worden.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.