Geboeid door Liefde 37

16-09-2015 19:58

deel37

Eva klikt weer de riem aan haar halsband en loopt naar haar stoel met robin achter haar aangekropen. Ze laat haar voor zich zitten.

robin zit als een echt slavinnetje voor haar en Eva pakt haar tieten vast. je weet waar de belletjes voor zijn toch? robin knikt.
Vertel!

De belletjes mogen alleen rinkelen als ik beweeg Mevrouw. Als U, Uw zwepen gebruikt mogen ze min mogelijk rinkelen Mevrouw.

Juist! Als ik een zweep, cane of plak gebruik, wil ik niks horen. En als ze per ongeluk toch rinkelen? Vertel!

Eva gaat met haar oor naar de mond van robin. Dan krijg ik straf Mevrouw. Goed zo meisje... Eva streelt haar wangen. Goed zo!

Eva pakt haar tieten vast en schud ermee. De belletjes rinkelen. Hoor je dat slavinnetje? Als ik dit hoor terwijl je straf krijgt, dan pak ik je hard aan. Keihard!

robin maakt geen oogcontact en knikt.
Fijn dat we elkaar begrijpen zegt Eva rustig en ze gaat naar achteren zitten.

Ik zou het heel vervelend vinden als er misverstanden ontstaan. We hebben afspraken gemaakt en ik wil dat die duidelijk zijn. Wat online geldt, staat altijd!

Eva klapt 1 keer in haar handen. Wat betekent dat meisje? Met een strenge blik wacht ze op het antwoord. Vertel!

Dat ik op mijn plaats moet zitten Mevrouw. Mijn plaats is aan Uw voeten Mevrouw. Eva brengt haar emotieloze gezicht naar voren. robin blijft ontspannen zitten. ze weet dat dit het enige juiste antwoord is.

Juist! zegt Eva en gaat weer naar achteren zitten. Ze klapt 2 keer. Vertel?
Tijd om te dienen Mevrouw. ik moet geknield voor U zitten en vragen hoe ik U van dienst kan zijn Mevrouw.

Braaf! Eva streelt haar over haar hoofd. Ik ben erg blij dat je hebt onthouden hoe ik het wil hebben. Eva slaat haar lange benen over elkaar heen. De zwarte lange laars wijst naar robin.

je weet het he? Likken!
robin likt de laars van Eva. Haar lange paardenstaart die uit haar masker komt pakt ze vast om sturing te geven.

Als je me goed dient gaan we plezier maken zegt Eva die robin nauwkeurig in de gaten houdt. Fouten worden niet getolereerd meisje. Onthoudt dat goed!

Ik bepaal alles, je doet niks zonder mijn toestemming en je doet alles wat ik van je vraagt. Is dat duidelijk?

Ja, Mevrouw zegt robin.
robin is grenzeloos ze wil gaan zover als haar Mevrouw van haar verlangt en Eva kickt hierop. Ze kan zich volledig uitleven. Als er een hiernamaals is heeft John, robin haar kado gedaan.

Eva is heel anders dan John als Meester. John was hard, maar Eva is hard, gemeen en medogeloos. John liet Eva op de bank zitten en in bed slapen. Dat zal ze noooit toestaan.

Tijdens de online contacten met robin merkte ze dat ze spijkerhard is geworden. Ze blinkt uit in vernederen.

En robin geniet hiervan. Ze liet robin zichzelf straffen via Skype en Eva genoot van de zweep en riemslagen. Ze deed haar ogen af en toe dicht om te genieten van het klappen van de zweep. haar gestriemde lijf gaf rust en opwinding. Ze dreef haar tot het uiterste.

Eva kon nu begrijpen dat huilende subjes niet zo veel indruk maken. Het is nu eenmaal "part of the game" en de tranen zijn tijdelijk, het fijne gevoel erna blijft langer en geeft rust.

Nadat John overleed had ze nooit meer onderdanige gevoelens gehad. Ze is extreem dominant. Veel dominanter, harder en gemener dan John.

John was in de basis een lieve man. Eva is altijd al een verwend nest geweest en is in de basis, alles behalve lief.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.