DSM OPENHARTIG DEEL 39

19-09-2015 22:56

deel39

Eva zat prinsheerlijk op haar stoel terwijl robin geknield naast de schandpaal zat. Eva klapte 1 keer in haar handen en zoals aangeleerd kwam robin naar haar toe.

Goed zo meisje zei Eva terwijl ze haar masker aaide. De knijpers en mondspreider haalde Eva rustig weg.

Eva klapte 2 keer in haar handen waarop robin direct vroeg... Hoe kan ik U van dienst zijn Mevrouw?
Eva voelde haar ego nog groter worden dan haar hele huis. Wow, heerlijk, zo wil ik het hebben.. dacht ze.

Koel, alsof het haar niks deed zei ze. Maak een kopje thee voor me. En je weet wat ik je net uitgelegd heb.

Uiteraard heeft Eva een cooker dus de thee werd binnen enkele minuten aangeboden. Op een dienblad bood robin de thee aan.

ze ging weer netjes zitten. Ik ben erg tevreden over je...zegt Eva terwijl ze haar theezakje in haar glas doopt. Maar waar moet ik het theezakje laten?

Moet ik het theezakje op je kut leggen? je kan zelf ook bedenken dat zakje ergens moet blijven of niet? Of zal ik het in je hand leggen. Het zakje is erg heet hoor!

Sorry Mevrouw, het zal niet meer gebeuren Mevrouw. Eva gaat naar achteren zitten en fronst haar wenkbrauwen.

Zo...we hadden afgesproken dat je alleen praat als ik dat wil! Waar haal je de brutaliteit vandaan om zomaar aan te spreken.

Eva was bloedserieus. Ze vond het oprecht een belediging dat robin toch tegen haar sprak terwijl ze haar dat al maanden geleden verboden had.

Ze stond op en pakte de klemmen met belletjes weer en ging zitten. Ze hield de klemmen voor het gezicht van robin en rinkelde ermee.

Als ik wat opdraag, heb je je daaraan te houden. Als ik spring zeg... dan zeg jij? Vertel? Hoe hoog..Mevrouw....zei robin aarzelend.

Nee.. Dan spring je. Als ik je niet vraag om een antwoord dan hou je je mond. Dat is het enige juiste antwoord.

Eva deed de klemmen weer om en dat voelde robin wel. Spring! zegt Eva plots maar beslist.

Onwennig ging robin staan en sprong. De belletjes rinkelde. Spring! Weer sprong robin. Haar stevige tieten bewogen mee terwijl ze sprong. je snapt het dus wel. Eva klapt 1 keer in haar handen en robin zit weer bij haar.

Inmiddels is mijn thee afgekoeld zegt Eva geërgerd. De thee was inmiddels donker geworden. Toch doopt Eva weer het zakje in de thee.

Ze slingert met het zakje richting robin die schrikt van de warme druppels. Spannend he? zegt Eva en ze besprenkelt haar opnieuw. robin probeert de druppelt te ontwijken.

Hoor ik nu je tietjes rinkelen zegt Eva bezorgd. Eva doopt weer het zakje in de thee en besprenkelt haar opnieuw en robin ontwijkt de druppels.
Ja, ik hoor je tietjes rinkelen, hoorde jij dat ook? vroeg Eva verbaast.

robin knikt angstig. Niet zo angstig, ik heb geen cane, plak of zweep in mijn hand. Niet zo negatief denken robin, Eva lacht onberekenbaar.

Ik wil nieuwe thee en een schotel voor mijn theezakje. Ga! zei Eva lief. Binnen een mum van tijd stond er nieuwe thee en een schoteltje.

Eva doopt opnieuw het zakje in de thee. Zie je hoe heet het is slavinnetje? Zie je de stoom ervan af komen? Als ik je nu besprenkel gaat dat veel pijn doen. Denk je niet?

Eva haalt het zakje er langzaam uit en laat het uitdruppelen in haar glas. robin kijkt als een hert dat op het punt staat om aangereden te worden.

Eva legt het zakje op het schoteltje. Ik zal je niet branden, wees niet bang! Althans. ...nu niet. Ik geef je alleen markeringen die snel wegtrekken!

Eva drinkt haar thee op en haalt de klemmen weer weg. Het is tijd om te rusten. Eva pakt de ketting en maakt die vast aan de halsband.

Ze loopt naar de kooi van John en laat robin er in zitten. je kunt ook liggen als je wilt. Ik heb mijn best gedaan het zo comfortabele mogelijk te maken.

De 2 bakken zijn om te eten en drinken. Geneer je niet en neem af en toe wat te drinken. Aan een uitgedroogd slavinnetje heb ik niks. Eva sluit de kooi met een sleutel en neemt die mee als ze de kamer verlaat.

De deur sluit ze. Via een camera kan ze in de kooi kijken. Eva is nou eenmaal van de gadgets en vooral het gemak ervan.

Ze haalt haar laptop van de slaapstand om robin te volgen via de camera. Terwijl ze naar haar kijkt denkt ze aan John.
Ze herinnert zich ineens hoe ze sheila voor het eerst in die kooi zag.

Eva voelt haar tranen opkomen maar probeert ze te bedwingen. Ik mis hem zo erg dacht ze...Hij zou me eens moeten zien nu.

Emoties kon Eva niet nu gebruiken en ze besluit in haar telefoon te kijken. Om niet afgeleid te worden heeft ze het geluid van haar mobiel uitgezet.

Ze ziet een gemiste oproep van sheila. Eva twijfelt of ze terug zal bellen. Ze wil nu niet praten over John. sheila had ook een berichtje gestuurd.

Hoi Eva,
Ik mis John. Daar wilde ik je over spreken. Maar je bent vast druk. Ik bel je van de week nog wel!
xxx sheila

Eva besloot niet te reageren. Nu wil ze niet praten over het gemis. Dan kan ze zich niet concentreren op robin. Ook het beeld van een huilende Mevrouw wil ze nu echt niet.

Ze wil robin minimaal een half uur opsluiten. robin vind de vrijheidsberoving opwindend en Eva ook.

Om afleiding te zoeken kijkt Eva op haar telefoon naar haar Facebook pagina. Ondertussen zit robin nog in de kooi.

De emotie is weggezakt. Eva is er weer klaar voor en loopt terug naar de kamer.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.