DSM OPENHARTIG DEEL 26

26-05-2015 22:05

Op het afgesproken tijdstip zag ik een zwarte golf cabrio aanrijden. Vanuit de keuken kon ik de parkeerplaats opkijken.

Ze stapte uit en droeg een crèmekleurige lange jas met een ceintuur om haar slanke middel. ze droeg pumps.

Het leek of ze in slowmotion aan kwam lopen. Haar lange blonde haren wapperde door de wind. In zelfverzekerde pas liep ze naar de voordeur en belde aan.

Ik deed open. Even keek ze me aan. Kom binnen. Ik deed een stap opzij en ze passeerde me. Ze rook lekker.

Ze wilde verder de woonkamer inlopen. Stop! ze stond stil in de deuropening. Ik zal gelijk met de deur in huis vallen.

Als je bij mij bent, doe je niets zonder toestemming. Ik zei kom binnen. Niet loop verder! ofwel. Nee, antwoordde ze.

Nee? Spreken doe je alleen met toestemming! Daarbij spreek je altijd met 2 woorden! Bij gebruik van het stopwoord en tijdens de evaluatie mag je vrij spreken. Anders vraag je toestemming.
Is dat duidelijk?
Spreek! ja meesteres antwoordde ze.

Ik kwam dichterbij en knoopte haar jas los. Onder haar jas droeg ze een heel kort plooirokje. Je hebt je gekleed naar mijn behoefte. Mooi!

Ondertussen gleed ik met mijn vingers onder haar rok. Geen onderbroek. Goed van je. Ze droeg een wit topje. Ik kon het topje naar beneden trekken. Het bleef onder haar tieten zitten.

Ze droeg geen bh. Je ziet er mooi uit, zei ik terwijl ik haar tepels zachtjes aanraakte. Ik deed haar jas uit en hing die aan de kapstok.

Ik liep naar mijn stoel. Ik droeg een zwart lak jurkje die erg kort was en laarzen tot aan mijn dijbeen. Mijn haar had ik los maar in model geföhnd.

Terwijl ik wegliep hoorde je mijn hakken tikken op de vloer. Ik ging zitten en stak een sigaret op. Daar stond ze ... in de deuropening. Niet wetende wat ze moest verwachten.

Ik nam nog een haaltje en zei.. kniel! Ik rookte rustig verder terwijl ze op de grond zat. Als ik Houding zeg, betekent dit dat je zo snel mogelijk aan mijn voeten komt zitten. Je zit rechts. Hoofd recht, rug recht, armen in je nek, borsten vooruit en benen zo wijd mogelijk.

Ik piekte mijn as in de asbak en nam nog een haaltje. Houding! Ze kwam naar me toe ging voor me zitten.

Tieten vooruit! je benen kunnen veel wijder. Van mijn bijzettafeltje pakte ik mijn cane en tikte zachtjes op haar rug.. Rechter, laat die tietjes vooruit staan. Ondanks dat ze slank was had ze enorme borsten. Ik denk een Dcup.

Ik ging staan. Je benen ook iets verder spreiden.. wijder.. Ondertussen sloeg ik zachtjes met de cane tegen de binnenkant van haar benen. Zo wil ik het zien en ik ging weer zitten.

Welkom kim. Leuk dat je er bent. Als je hier bent dien je je op een bepaalde manier te gedragen en aan mijn regels te houden. Zoals ik je eerder vertelde zul je je aan die regels moeten houden.

Als je dit niet kan of wil, ben ik niet de Domme voor jou. We zullen regelmatig evalueren maar over mijn basisregels valt niet te onderhandelen. Over al het andere wel!

kim reageerde niet en keek strak voor zich uit. Ik ben de enige die loopt. jij kruipt. Alleen in de keuken mag je staan en als je me bedient. Want ook dat hoort bij de basis.

Vandaag hoef je me niet te bedienen, maar ik verwacht dat de volgende keren wel. Heb je dat begrepen? zei ik terwijl ik haar zachtjes aan haar haar trok. Spreek!

Ja meesteres, antwoordde ze. Als je hier bent bepaal ik wat je eet en drinkt en wanneer. Je eet of drinkt altijd een hondenbakje.

Voor kim had ik een ander kleiner hondenbakje gekocht. Mijn subje had inmiddels een mooie roze eet en drink bak.

De sublijst wil ik hebben. Ze wilde opstaan. Ik trok haar zachtjes aan haar haar. Kruip! ik wil je niet meer zien lopen!
ze liep weg en pakte de lijst uit haar tas. Ze zat weer aan mij voeten.

lijst in je mond en in de houding. Ik keek kritisch, maar ze zat goed. Ik pakte de sublijst en bekeek deze. Ik liet haar tekenen en vulde de lijst aan met wat voor mij belangrijk is en mijn plichten naar haar toe.

De lijst legde ik weg. Zo kimmetje, ik ga eens kijken wat je in huis hebt.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.