DSM OPENHARTIG DEEL 25

23-05-2015 09:28

De volgende dagen had ik contact met mijn subje maar ook met kim.
Ik kwam elke dag een stukje meer te weten of kim.

Ze was 25 jaar, single en werkte in een uitgaansgelegenheid. Ondanks haar knappe verschijning was ze erg onzeker. Ze heeft rijke ouders maar voelde zich als kind vaak alleen en miste aandacht omdat haar ouders veel werkte.

Haar ouders runnen 2 uitgaansgelegenheden in Den Haag. Ze is vroeg op zichzelf gaan wonen op kosten van pa en ma. Ze had meestal verkeerde vriendjes. Ze zouden haar respectloos behandeld hebben. Vaak leerde ze haar vriendjes kennen op haar werk.

Haar fantasieën hebben vooral betrekking op pijn en vrijheidsbeperking. Ze heeft nog nooit iets met deze gevoelens gedaan. Ook is ze nooit met een vrouw geweest.

Wat haar aantrok in mij, is mijn strenge, zelfverzekerde houding en ze vond me vooral spannend.

Ondertussen had mijn subje moeite met het feit dat ik kim zou ontmoeten. Ze is bang dat ik haar zal inruilen. Haar gerustgesteld en gezegd dat ze sub1 blijft.

Ook gezegd dat als ik kim vaker ga zien en ze af en toe bij ons spel zal zijn. Ook dit vond je lastig maar wil het wel proberen.

Dinsdagavond had ik weer contact met kim. De sublijst had ze inmiddels ingevuld. ze gaf aan dat je voor de meeste items openstond, met uitzondering van naalden en mummificatie. Verder is ze bereid alles te proberen.

Ik had al aangegeven wat mijn regels zijn. Hoerige kleding, tepels onbedekt (in huis), zware make-up, hoge hakken, geen oogcontact en de verplichte aanspreekwijze.

Dit zijn de basisregels. Je hebt aangegeven overal voor in te zijn. Dus dat wat ik met je ga doen, bepaal ik en je gaat het in ieder geval proberen. Als het echt niet gaat of je het niet wil, gebruik je het stopwoord.

Ik zie je morgen. Zorg dat je op tijd bent....

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.