DSM OPENHARTIG DEEL 24

22-05-2015 16:18

Na het ontbijt, heb ik mijn subje gewogen ze was 1.5 kg afgevallen. Ik heb haar verteld dat ik trots op haar was. In verband met afspraken thuis ging ze vroeg naar huis. Ik besloot toen ze net weg was om het rustig aan te doen.

Ik opende de chat en werd direct aangesproken. Kim, wat een toeval ... of niet?
Direct stak ze een verhaal af over onze ontmoeting. Ze zou me graag weer eens zien. De ontmoeting had indruk gemaakt. Ze moest er steeds aan denken.

Voor de duidelijkheid, het is niet zo dat we direct gaan afspreken. Je zou je verder verdiepen in BDSM. Ze vertelde dat ze filmpjes had gekeken en dit voelde als thuis komen.

ze had altijd al fantasieën die betrekking hadden op dwang en vernedering. Ik wil zo graag een keer afspreken.

Ho! je gaat te snel. Zo moet je dat niet doen. Leer eerst wat je fijn vind. Voor hetzelfde geld hang ik je in de vleeshaken en is dat nu net niet jou ding.

Ten tweede laten we elkaar leren kennen. Zo weten we of we bij elkaar passen. Ik heb verwachtingen naar mijn slavin toe. We kunnen aftasten tot hoever jij wil gaan. Maar ik heb duidelijke regels, als die je niet aanstaan is het beter om een ander te zoeken.

Wat zijn die regels dan? Als je op welke manier dan ook contact met me hebt eis ik het volgende;
- je spreekt me aan met U
- ik ben Meesteres voor je, nooit mijn eigen naam
- ik wil ten alle tijden toegang tot al je gaten. Allemaal!
- je kijkt me niet aan, tenzij ik anders beveel
- niet rellen of uitdagen. Daar hou ik niet van. Provoceren verdient keiharde straf. Als dit gedrag aan blijft houden dan ben je niet de slavin voor mij.

Dit zijn een paar regels, als je je daar niet in kan vinden houdt het direct op. Mocht dit je aanspreken raad ik je aan om een sublijst in te vullen en spreken we een stopwoord af.

Zodra je dit woord zegt stopt de sessie gelijk, zonder dat dit consequenties heeft. Nog steeds geïnteresseerd? Ja, was het antwoord. Wat zei je? Ja, meesteres.
Goed zo!

Als je de lijst hebt ingevuld, kom je langs om te praten. Mooi kan dat deze week al, vroeg ze? Morgen?
Nee, morgen niet! Deze week kan wel, alleen niet op vrijdag en zaterdag. Die dagen zijn voor sarah. Mag ik ook blijven slapen.

Nee, je komt een paar uur en gaat weer naar huis. Duidelijk? Ja meesteres was het antwoord. We besloten woensdag af te spreken omdat we beiden vrij waren die dag....

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.