DSM OPENHARTIG DEEL 23

21-05-2015 14:03

Ik werd gewekt zoals ik opgedragen had. Nadat ze klaar was ging ze douchen, opmaken en ontbijt maken.

Terwijl ze beneden was verzorgde ik mezelf. Ik trok een zwarte Lakbroek aan met bijpassend korset. Het korset sloot met een rits.

Mijn lange haren föhnde ik droog en bracht het in model. Vandaag had ik mijn donkere haren strak naar achter in een lage staart, in plaats van los.

Rode lipstick en veel mascara voor het dramatische effect. Als laatste koos ik voor rode, hele hoge pumps. Ik ging naar beneden en alles stond klaar voor het ontbijt.

Ik zou ik niet zijn als het ontbijt weer anders verliep dan voorgaande keren. Ik liep direct naar mijn faulltuil en stak een sigaret op.

Mijn subje was in de keuken. Houding! ze zat direct op haar plaats. Ontbijt klaar? zei ik terwijl ik verder rookte. Mijn subje knikte. Ga staan. Ik heb gezegd dat ik je moet afvallen. Draai in het rond.

Ze draaide, denk je dat het gelukt is, spreek! ja, meesteres ik ben gestopt met snoepen en cola drinken. Ook ga ik naar de sportschool.

Mooi! straks gaan we wegen en als er niks af is krijg je straf. Maar dat weet je wel. Houding!
Ze zat aan me voeten. Heb je mijn mooie schoenen al gezien. Proef ze maar. Ze likte me schoenen tot ik het genoeg vond.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.