BDSM OPENHARTIG DEEL 74

17-07-2015 21:07

deel 74

De eerste weken had ik het moeilijk. Ik miste haar verschrikkelijk. Ook had ik liefdesverdriet.

Ik had nu en dan contact met David. Hij zei dat het langzaamaan beter ging met Sarah. Voor haar eetstoornis had ze therapie gezocht. Het bleek ook dat ze een dystimestoornis had (variant depressie)

Na 2 maanden kreeg ik een mail van Sarah waarin ze schreef dat ze me erg mist maar kan begrijpen dat ik die keuze gemaakt had.

Sinds ze in therapie zat ivm haar eetstoornis, wist ze pas hoe erg ze er aan toe was. Ze bedankte me voor de reddingsactie. Ook de dystimestoornis zou sinds dat ze 20 was al aanwezig zijn.

Als ik de relatie niet verbroken had zou ze niet hebben ingezien dat het niet goed met haar ging.

Ze bevestigde de obsessie en gebrek aan zelfvertrouwen en zei hiermee aan de slag te gaan.
Nadat de relatie voorbij ging woog Sarah nog maar 38 kilo. Inmiddels was ze aangekomen maar had nog een lange weg te gaan.

Sarah was door deze gebeurtenis dichter naar haar man toe gegroeid en daarom besloten ze verder te gaan met elkaar.

David was haar steun en toeverlaat toen ze in de put zat en Sarah is hem hierdoor weer gaan waarderen. Ze zou me graag willen zien maar weet dat dat niet goed zou zijn. Binnen een mum van tijd zat ze dan weer op haar knietjes en ik zou me dan weer laten gaan.

We besloten verder geen contact te hebben omdat het te pijnlijk is voor beiden.

Ik dook het nachtleven in. Leefde van feest naar feest. Ik liet BDSM achter me. Ik had die gevoelens nog wel maar wilde die met Sarah beleven en dat kon niet.

Ik was een bekende geworden in een hippe club. Er kwamen alleen aparte mensen. Daar paste ik tussen.

Elke week zag je me op een ander bankje liggen met een andere dame. Het was geweldig! Echt mijn ding!

Ik leerde veel dames kennen. Niet dat ik zocht maar ze kwamen uit zichzelf. Nu en dan had ik wel kinky seks met 1 van de dames, Jane.

Ik was tijdens de harde seks wat dominant en dat vond ze erg fijn. Een half jaar heb ik een hete relatie met haar gehad. Ze vond het leuk..ik ook maar ik hield me in.

Totdat ze me de liefde verklaarde, dat benauwde me zodanig dat ik direct stopte met Jane.

Kort daarna leerde ik mijn man kennen. Juist dat aparte, directe en onberekenbare trok hem aan.

We trouwden en kregen kinderen. Mijn man wist van Sarah en mijn BDSM gevoelens maar ik zei dat ik dat achter me had gelaten. Dat dacht ik.

Nu jaren later begon het toch weer te kriebelen. Ik werd lid van verschillende Facebook groepen en bekeek filmpjes. Inmiddels heb ik een D/s relatie met mijn man.

Het verhaal is gebaseerd op het ware verhaal. Namen, plaatsnamen en situaties zijn aangepast in verband met de privacy van Sarah.

Ik heb Sarah nooit meer gezien. Ik draag dit blog op aan haar. Een vrouw/sub uit duizenden, een lieverd. Ik hoop dat ze een fantastisch leven leidt.

sarah zat jaren geleden al in mijn hart en zal daar altijd blijven!

Misschien is alles niet zo gegaan als het binnen de BDSM hoort. Maar zo ben ik. Ik loop van 9 tot 17 in de pas omdat ik daarvoor betaald wordt. Maar daarbuiten leef ik mijn leven hoe ik dat wil en doe alles op mijn eigen manier.

Het is een liefdesverhaal van 2 mensen die van BDSM genoten. Het is niet zo dat de problemen van Sarah door BDSM kwamen. Sarah had al problemen voor ze ermee begon, zo bleek achteraf.

Ze had geen zelfvertrouwen en leefde heel haar leven hoe anderen het wilde. Tuurlijk ontwikkelde ze een eetprobleem, maar dat had achteraf gezien ook een ander probleem kunnen zijn. De dystimestoornis was er ook allang waardoor ze als het leven moeilijk werd, geen uitweg meer zag.

Sarah was zo onzeker en ongelukkig met zichzelf dat ze vroeg of laat problemen met zichzelf zou krijgen.

Achteraf gezien zou ik niet veel dingen anders gedaan hebben. We genoten samen van BDSM. sarah had problemen waar ik niks vanaf wist. Als ik dat van te voren had geweten had ik een en ander wel anders gedaan.

Maar dat is achteraf.

Lezers,
Bedankt! heel veel leuke reacties gehad.
Ik heb jullie geprobeerd mee te nemen naar een te gekke tijd. Ik was hard en nam geen blad voor mijn mond. Ik ben openhartig geweest over mijn BDSM gevoelens en ervaringen, maar ook de twijfels die ik had.

Wat begon als iets kleins werd steeds groter. Van 200 lezers naar ongeveer 1500.

Ik ben opgenomen in een Amerikaans blog die mij delen aankondigt en aanbeveelt. En dat voor iemand die dyslectisch is. Vandaar de korte alinea's.

Het leukste wat me is overkomen is dat ik een reactie heb gehad van iemand die een ander beeld van BDSM had maar merkte toch dat hem raakte en het wil proberen.

Ook voelde hij de liefde voor Sarah en BDSM door de regels door.

Ik heb uitgelegd dat mijn verhaal niet representatief staat voor BDSM. Maar dat het mijn verhaal is. Het is zeker geen voorbeeld, het is mijn ervaring.

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van het verhaal als ik van Sarah.

Nog een speciale dank aan Tom Verhoeven van www.BDSMradio.eu
Volgt me vanaf het begin, ook op twitter. Passioneel maakt hij en andere radio mbt BDSM. Allemaal op vrijwillige basis.
Kijk even op de site en koop een sticker zodat ze ermee door kunnen gaan!
Maar ook de Facebook groepen,
BDSM NL, BDSM 4 real en
Nederlands BDSM voor het aanhoudend posten.

Het laatste woord.

BDSMrs eer je D/s, heb oog voor zijn of haar gevoelens, waardeer en koester je D/s en geniet.

BDSM is zo bijzonder en zo fijn!
Het is de overtreffende trap van samenzijn!

xoxo Danique

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.