BDSM OPENHARTIG DEEL 71

16-07-2015 17:17

deel 71

Ik wist niet wat ik hoorde en helemaal niet wat ik hierop moest zeggen. Zo bizar!

Nog altijd had ik sarah vast en zei...je betekent zo veel voor me. Maar je bent ook iemand. Een mooi persoon met een lief, spontaan en verzorgend karakter..

je bent goed zoals je bent. Als ik je verneder doe ik dat omdat we dat beiden fijn vinden. Dat zegt niets over wie jij als persoon bent. Het is op dat moment een spel.

Het is voor mij geen spel Meesteres! Het is veel meer dan dat. Het is wat ik wil, wie ik wil zijn. Een spel is niet echt en dit is wel echt Meesteres.

Zo voel ik dat ook maar je slaat hier in door. je moet realiteit kunnen scheiden van BDSM.

BDSM is mijn realiteit, Meesteres.

Prima voor mij ook, maar als we niet samen zijn ben je Sarah een vrouw die net zoveel waard is als ik of ieder ander.

je mag jezelf nooit zo naar beneden halen ook al ben je sub. Ik heb je naar beneden gehaald omdat we daar beiden opgewonden van raken. Maar dat betekent niet dat je daarin moet doorslaan.

Maar, U bepaalde alles, ook als we niet samen waren. Wanneer en wat ik at en dronk, seks had en hoevaak ik moest sporten. Hoe kan ik er dan niet in doorslaan, Meesteres?

Meesteres ik deed het graag voor U. Ik vond het heerlijk om opdrachten te hebben en ze voor U uit te voeren maar als het dan niet lukte baalde ik daarvan.

Ik doe alles om U te plezieren en ben zo bang dat kwijt te raken.

Ik trooste haar. En wist niks meer te zeggen. De scherpe Danique die altijd wel een woordje klaar had, wist niks meer te zeggen.

Omdat we aangeschoten waren, liet ik sarah slapen op bed. Ik kon niet slapen, ik werd gek van verdriet.

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.