BDSM OPENHARTIG DEEL 70

16-07-2015 17:15

deel 70

De rest van de avond hebben we het rustig aangedaan.

Na het avondeten dronken we wijn. De fles ging snel op en we besloten een tweede fles open te maken.

Doordat de wijn rijkelijk vloeide werden we opener. Althans sarah werd opener.

ze vertelde over haar overbeschermde veilige jeugd. ze groeide op in het dorp waar ze nu nog woont. De mening van anderen was erg belangrijk.

Het gezin was christelijk en wat de kerk en gemeenschap dachten was heel belangrijk. Afwijkend gedrag werd niet getolereerd.

Toen ze jong was had ze fantasieën over dwang en pijn. Haar eerste vriendje was David en hij paste volgens haar ouders precies bij haar. Tevens waren de ouders van David bekende van de familie. Omdat in de pas lopen, een tweede natuur is trouwde sarah heel jong met David.

Omdat David uit een ondernemersgezin kwam en hij volgens de familie goed voor haar zou zorgen.

ze kreeg van huis uit mee dat de man werkt en de vrouw zorgt voor de kinderen. Nadat ze trouwde kreeg ze snel een kind.
De omgeving vond dat "1 kind, geen kind" was en ze kreeg te horen dat er maar snel een tweede moest komen.

sarah kreeg omdat dat werd verwacht haar tweede kind. Ondanks dat ze het financieel goed hadden was sarah niet gelukkig. Haar hele leven deed ze wat anderen van haar verwachtten.

ze hoefde niet te werken en deed daarom activiteiten op school en bij verenigingen. Niet omdat ze het leuk vond, maar omdat dat werd verwacht.

ze zat zelfs op een naaiclubje omdat haar moeder vond dat dat gezellig was en ze kon leren om te naaien. Maar niet omdat ze het leuk vond.

David wist dat ze ongelukkig was, maar wilde onder geen beding scheiden. Trouwen is voor altijd, vond David. Hij vond het goed als sarah ging experimenteren met BDSM als ze maar getrouwd bleven.

Omdat de relatie zijn dieptepunt bereikte en sarah steeds meer BDSM gevoelens kreeg zocht ze naar informatie bij de chat.

Na 1 dag dat ze online was leerde ze mij kennen en was het meteen raak.
Nu deed ze voor het eerst in haar leven wat ze zelf wilde. Voor het eerst in haar leven genoot ze intens als we samen waren.

Voor het eerst in haar leven voelde ze dat ze leefde voor zichzelf en voor niemand anders.

Naarmate onze relatie verder ging merkte ze dat ze ongelukkiger was als ze niet bij me was. Haar normale leven stond haar tegen.

Toen kim erbij kwam was ze zo bang dat ik met kim door zou gaan dat ze haar best ging doen om me niet te verliezen.

ze sportte elke dag en at weinig tot niks. Alle activiteiten deed ze niet meer omdat ze er geen zin meer in had maar ook geen energie meer voor had.

Ik was de enige reden om nog voor op te staan. Als we niet samen waren was sarah alleen maar bezig hoe ze de perfecte slavin kon zijn.

Elke misstap die ze deed als we samen waren rekende ze zichzelf aan. ze was elke dag bezig om perfect voor me te zijn. Om me niet teleur te stellen en als ze dat wel deed, had ze ongelooflijk veel pijn.

zoveel pijn dat ze in haar bed bleef. Zich afvroeg waarom ze zo dom was om steeds dezelfde fouten te maken.

kim vond ze knap en beter dan zichzelf. ze was nog steeds boos op zichzelf dat ze het voor mij verpest had. Dat ik kim niet meer zag en dat ze jaloers was, rekende ze zichzelf aan.

sarah vertelde toen iets dat alles zou veranderen.

Toen ik het spreekverbod kreeg omdat ik met Meester Bart had gesproken en U met kim verder ging en ik moest wachten of U wel of niet met me verder wilde...

Meesteres beloof me dat U niet boos zal worden?

Vertel... zei ik.

Ik was zo verdrietig en boos op mezelf dat ik een zelfmoordpoging heb gedaan Meesteres. Ik heb pillen geslikt, toen ik bedacht dat U me misschien nog een kans zou geven stopte ik ermee Meesteres.

In een klap was ik nuchter. Wat had je gedaan als ik die kans niet gegeven had sarah??

Dan had ik er een eind aangemaakt Meesteres. U bent het lichtpunt in mijn leven. Eindelijk voel ik me vrij Meesteres.

Ik was verbijsterd en in shock. Ik dronk geen wijn meer. sarah, je mag niet zo denken. Het leven is veel meer waard dan dat. Als je ongelukkig bent moet je daar wat aan doen maar zelfmoord is niet de manier.

je hebt kinderen die gek op je zijn.
Dat weet ik Meesteres, ik hou veel van ze maar ik leef een leven waarin ik niet gelukkig ben. Met U in mijn leven ben ik dat wel Meesteres.

Dat vraag ik me af sarah. Mijn woorden neem je zo serieus dat je jezelf ermee kapot maakt. Fouten trek je je veel te veel aan.

En dat je een eind aan je leven wil maken vind ik zeer ernstig. Dat is ongezond.

Sorry Meesteres, ik had dit niet moeten zeggen. Het spijt me. Vergeef me Meesteres. sarah huilde intens.

Ik doe het niet meer Meesteres, ik beloof het. Alstublieft wees niet boos ik weet dat het dom is Alstublieft. Vergeef me voor mijn domme aktie.

Rustig maar schatje en ik trooste haar. Terwijl ik haar troostte wist ik dat ik zou stoppen met sarah.

Mijn onderbuik gevoel was juist. sarah is ziekelijk en obsessief bezig. Dit gaat te ver. ze gaat eraan onder door. Ik zou graag verder met haar gaan maar dat is onmogelijk. En onverantwoord.

sarah heeft hulp nodig en moet beter worden. Ik beschadig haar verder als ik ermee doorga.

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.