BDSM OPENHARTIG DEEL 7

10-05-2015 23:56
Ik droeg mijn subje op om voor de lunch te zorgen om 12:00 uur. Dit heeft ze perfect gedaan. Precies op tijd en volgens mijn eisen. Ook zat ze weer onder de tafel toen ik aan het lunchen was. Ik geloof dat ze het begrepen had. Nadat ze me gebeft had gaf ik de opdracht om mijn pump uit te doen. Ze
]]>
mocht mijn voeten en tenen likken. Dit leek haar op te winden. Ze deed haar best om dit zo sensueel mogelijk te doen. Zoals altijd at ik rustig door en gaf geen reactie. Nadat ik klaar met eten was riep ik haar naast me. Ga je hondenbakken halen en neem brood en water mee. Dit deed ze. Ik maakte een boterham voor haar klaar. Je hebt je goed gedragen. Daarom maak ik brood voor je. Ik sneed het ik kleine stukjes en gooide het in de bak. Ook het water gooide ik in haar bak. Eet en ook de stukjes die op de grond zijn gevallen. Direct at ze het brood op en ik genoot ervan haar zo te zien. Daarna dronk ze haar water op. Terwijl ze alles opruimde liep ik naar boven om eea te pakken. Ik kwam met een kistje weer naar beneden en nam plaats op mijn stoel. Nadat ze klaar was zat ze waar ze hoorde. Ik leunde naar voren en pakte haar kin. Je hebt het goed gedaan. Ik streelde haar tepels en tongde haar zachtjes. Aan haar reactie merkte ik dat ze dit fijn vond. Draai je om en je kont wil ik omhoog hebben. Ze deed dit en ik pakte een grote buttplug.  Even leek ze moeite te hebben met de grootte ervan en trok zich weg. Wat doe je nu? Kom is terug en ik probeer het opnieuw.  Als het pijn doet zeg je dank u meesteres.  Maar je gaat niet wegtrekken.

Ik deed haar kont wat uit elkaar en spuugde erin. Ik bracht de buttplugg opnieuw in haar kontje. Ondertussen wreef ik over haar kont. Hij zat erin. Goed zo, Houding!

Ik plaatste de tepelklemmen op haar tepels. De verlengketting deed ik om haar hals en maakte ik vast aan de klemmen.

Je ziet er mooi uit. Precies hoe ik je wil zien. Mooi opgemaakt met kettingen aan je lijf. Ik pakte een klein zweepje uit het kistje en liet haar deze in haar mond vasthouden.

Ik liep liep rustig weg. Ik moest naar het toilet en liet haar zitten. Toen ik klaar was, liep ik terug.  Je dacht dat je me schoon moest likken he? Ik heb wat anders je in petto.

Ik pakte uit mijn kistje een dildo met zuignap en plakte deze op mijn rechthoekige salontafel.

Ik pakte het zweepje uit haar mond en verwisselde die met een gag met bal. Nog een verlengketting maakte ik vast aan haar tepelklemmen. Deze kon ik vasthouden.

Ga maar rijden en ik wees naar de dildo. Recht voor je kijken en ik wil een lekker tempo zien. Nu!

Ze ging op de dildo zitten en bewoog op en neer. Ik hield de verlengketting vast en in mijn andere hand het zweepje. Sneller!

Ik sloeg haar met het zweepje op haar zij. Ze ging sneller en haar tieten bewogen op het tempo mee. Het geluid van de rinkelende kettingen wond me op.

De hoogte van de salontafel is niet ideaal, maar ze deed het er maar mee. Goed zo. Ik trok aan de ketting van de tepelklemmen  terwijl ze bleef rijden. Ga door, concentratie!  Ondertussen kwijlde ze door de gag. Ik liet de ketting los en ging naar achteren zitten. Ik genoot hiervan.

Stop maar en lik die dildo schoon. Ik deed de gag af en ze deed wat ik vroeg. Nadat ze klaar was moest ze gaan liggen. Vanuit mijn stoel vingerde ik haar en ze kwam snel klaar.

Daar lag ze met haar benen open. Ik liet haar mijn vingers aflikken en bevrijdde haar van alle kettingen en klemmen.  Daarna zat ze in de houding.

Ik stak een sigaret op en zei, evaluatie. Ik liet haar hoofd liggen op mijn been.

Hoe heb je deze dag ervaren vroeg ik. Zwaar maar fijn gaf ze als antwoord.  Ze vond het niet fijn dat ik haar zo hard aanpakte over het ontbijt.

Ik legde haar kalm uit dat alles zal gaan zoals ik dat wil. De volgende keer zal ze harder gestraft worden als ze zich niet aan mijn regels houdt.

Aarzelend gaf ze aan dat ze iets wilde vertellen. Ze wilde nog een nacht blijven. Dat sta ik niet toe. Je hebt 2 kleine kinderen die op je wachten. Maar ik vind het zo fijn hier met U samen. Ik wil niet naar huis.

Sarah, je gaat vandaag naar huis. Einde discussie!  Ik vind het ook fijn als je er bent. Maar je moet terug naar je man en kinderen.

Enigszins teleurgesteld nam ze genoegen met mijn antwoord en ging een uurtje later naar huis.

]]>

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.

Contact

Danique Dome daniquedome@gmail.com