BDSM OPENHARTIG DEEL 44

30-06-2015 16:03

44

De 2 subjes waren in de keuken. Samen deden ze de afwas. Ik hoorde dat ze het naar hun zin hadden. Ze hadden beiden paarden gehad dus daar werd over gesproken. Af en toe hoorde ik hard gelach vanuit de keuken.

Ik besloot naar de keuken te gaan.

Zo.... het lijkt hier wel een theekransje. Gezellig hoor! Beiden waren muisstil en waste en droogde verder. Nu zijn jullie niet zo spraakzaam!

Ik liep naar kimmetje toe en drukte haar met mijn lijf tegen het aanrecht. Ik pakte haar tepels en draaide eraan.

Was maar gewoon door hoor. Stoor je niet aan mij. Ze probeerde door te gaan met de afwas maar het trekken aan haar tepels voorkwam dit.

Was door! Ik trok haar tepels naar voren en haalde uit mijn zak tepelklemmen. Toen ik die op haar tepels klemde merkte ik dat ze het niet gewend was. Ze ademde snel.

Ga maar verder met de afwas... ik sloeg op haar kont en liep weg.

Toen ik net op mijn stoel zat hoorde ik weer gekwebbel over de paardenwereld in de keuken. Ik weet niet waarom, maar het irriteerde me mateloos.

Ik liep terug naar de keuken. Jullie voelen je wel thuis he? Jullie voelen je vrij genoeg om ongevraagd hier te gaan beppen over jullie hobby's.

Kniel! beiden zaten op de grond. sub 1 van jou verwacht ik het juiste voorbeeld. Ik haalde opnieuw tepelklemmen uit mijn zak. Ik bevestigde die aan 1 tepel. De ketting haalde ik door de ketting van sub 2 en vervolgens op mijn subje haar tepel.

Ze zaten met de klemmen aan elkaar vast. Als de een teveel beweegt voelt de ander dat. sub 1 kreeg de mondhaak weer om.

bij sub2 wilde ik haar mond dichtplakken maar besloot het niet te doen omdat ze misschien wel gebruik wil maken van het stopwoord.

Klaar! kijken of jullie nog steeds zoveel kletsen. Zorg dat mijn afwas wordt gedaan!

Met heel veel moeite probeerde ze op te staan. Het moest bijna gelijk anders zou er veel spanning op de klemmen komen te staan.

Ik stond erbij en keer erna. Ik genoot er ook nog van. Jullie hebben en kwartier om de afwas klaar te hebben. Werk samen dat voorkomt pijn.

Ik gaf een knipoog en liep weg. Eindelijk rust....

Ik ging op mijn stoel zitten en hoorde niets anders dan het geluid van het afwassen. Na een kwartier maakte ik ze los.

Maar de tepelklemmen bleven op hun tepels zitten. Ik liep naar mijn stoel en liet beiden voor me zitten.

ik deed weer de voorbinddildo om en ging zitten. sub 1 kruip er maar op en ik wees naar de voorbinddildo. Ze ging op me zitten. Ik zorgde voor spanning op de ketting van de klemmen door zachtjes aan de ketting te trekken.

Je houdt toch zo van paardrijden? Laat het maar zien! Ik heb de teugels al in handen!

Haar conditie is verbeterd zoals ik wilde. Ze reed op de pik en hield het goed vol.

Je hoorde de ketting van de klemmen en sub 2 keek toe. Ga er maar af. Hier! zei ik tegen sub 2.
Je hebt nog niet gepijpt vandaag. Je zag hoe ruw het bij sub 1 er aan toe ging.

Dus je weet wat je kan verwachten.

Kom maar en ik wees naar de voorbinddildo. Ik ging staan zodat ik haar hoofd goed kon kantelen en ik zeker wist dat ik de pik diep in haar keel kon laten glijden.

Mondje open. Ik hield haar hoofd stevig vast en duwde de pik langzaam in haar mond. Je bent een echt pijpsletje.

Al snel duwde ik de pik verder haar keel in. Ze kokhalsde, ik boog naar haar toe.
Ik zei toch dat je moest oefenen. Geeft niks ik leer het je wel.

Ik liep weg om me handschoenen te halen. Ik zal je leren hoe je moet pijpen. Ik heb sub 1 dat ook geleerd.

Als ik zeg dat je moet oefenen moet je dat ook doen.

Maar ik heb ook geoefend... zei sub2. Ik zag het gezicht van sarah vertrekken. Ze weet precies wat hier niet goed gaat.

Snel liep ik naar haar toe. Sinds wanneer onderbreek je me? HEB IK NIET GEZEGD DAT JE TOESTEMMING MOET VRAGEN?

Ik sloeg haar in haar gezicht. Draai je om! Je kont zal vast opgerekt zijn. Dat heb ik je ook opgedragen. ...en durf me te onderbreken.

Ze draaide zich om. Ik spuugde in haar kont en stopte de voorbinddildo in haar kont. Ze gilde het uit. Onderbreek me nooit meer, zei ik terwijl ik haar neukte.

Hou je mond, ze maakte teveel geluid. Ik kwam dichterbij. Moet ik je bek dichtplakken... he? sub 1 pak de grote, roze dildo en ga voor haar zitten.

Ik bleef doorneuken. Mijn subje zat voor haar. Steek die dildo in haar mond. Zorg dat hij diep in haar keel glijd. Mijn subje deed wat ik vroeg en ondertussen bleef ik haar neuken.

Toen ik klaar was. Bleef sub 2 liggen. Ik liet haar daar en ging vervolgens op mijn troon zitten. Ik keek naar haar vanaf mijn stoel. Ik stond op en pakte haar bij haar haren. Meekomen!

Ik ging zitten. Je gaat alsnog pijpen. Ik pakte de roze dildo en deed het in haar mond. Ik drukte het ver naar achteren. Tranen liepen over haar wangen en ze hapte naar adem.

Je hebt geoefend zei je. Kom! Blijkbaar heb je nog wat lesjes nodig. Ik bewoog de dildo snel heen en weer. sub 1 ga op de grond liggen met je benen wijd.

Terwijl ik verder ging met de ruwe pijplessen ging mijn subje op de grond liggen.

Ik pakte sub2 bij haar kin.
Als je mijn hoer wil zijn moet je nog heel wat leren. Ik sloeg haar in haar gezicht.

Ik zag tranen. Droog je tranen en zorg dat ze klaar komt. Je hebt gekregen wat je hebt verdient. Nu! ik wees naar mijn subje.

Terwijl ze mijn subje likte smeerde ik de voorbinddildo met vaseline in. Ik liep naar haar toe en neukte sub2 weer in haar kont.

Onderbreek me nooit meer. Hou je aan mijn regels....zei ik. Ik geloof dat ze het begrepen heeft.

Mijn subje was klaargekomen. Nu gaan jullie je mooi maken. Ik wil geen hoertjes met uitgelopen make-up.

Beiden kwamen goed verzorgd terug. Ik liet ze voor me zitten. sub 2 zat nu goed. Ze zag hoe perfect mijn subje zat.

Ze zagen er mooi uit. sub 2.. hier! ik wees naar de voorbinddildo die ik nog steeds omhad. Jij houdt ook zo van paardrijden. Laat maar zien!

ze ging op de pik zitten. Ik wil een goed, hoog tempo zien. Ik drukte op haar schouders zodat de pik er nog dieper zou gaan.

Haar tieten stuiterde zachtjes tegen elkaar aan. Met mijn rijzweepje gaf ik het tempo aan.

Als ik met sub2 zoende, liet ik mijn subje van heel dichtbij toekijken. Heerlijk!

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.