BDSM OPENHARTIG DEEL 42

28-06-2015 20:56

deel 42

Alles was klaar voor de komst van sub2.
Mijn subje zag er mooi uit. Ze had geen kleding aan alleen haar collar had ze om. Haar en make-up zaten perfect. Precies zoals ik wil.

Ik zat op mij troon en mijn subje zat op de grond aan mijn voeten. Precies om 18:00 kwam sub 2 aan. De bel ging en ik deed open.

Daar stond ze...enorme pumps, benen waar geen eind aankwam. Een kort spijkerrokje en simpel wit topje. Ook zij droeg een lange jas om de omgeving niet lastig te vallen met mijn perverse ideetjes.

Kom binnen! ze stapte naar binnen en ik deed haar jas uit. Mijn strenge blik keurde het vlees. Ze heeft zich aan de opdracht gehouden om er zo hoerig mogelijk uit te zien.

Blijf staan! Ik liep weg en ging op mijn stoel zitten. Links zat nog altijd mijn subje. Rechts had ik een fleecedeken neer gelegd.

sub 2 is vast niet gewend om lange tijd op haar knietjes te zitten. Aangezien dat wel gaat gebeuren zit ze in ieder geval zacht.

Kleed je uit! Mijn subje keek zoals ik haar geleerd heb recht vooruit. Ik zag dat ze het spannend vond.

sub 2 kleedde zich uit. Langzaam! we hebben geen haast zei ik vriendelijk. Langzaan deed ze alles uit. Ze blooste...ach wat schattig dacht ik.

De kleren vouw je op en leg je netjes aan de kant. Ik hou namelijk niet van troep. Snel deed ze wat ik vroeg. Ik stond op en ging naast mijn subje staan.

Hier! ik wees een plek voor me aan. Dit is sarah, sub 1. subje dit is kim.
Geef elkaar een hand. Wat onwennig deden ze wat ik vroeg.

sub 1 geef onze gast wat te drinken. Mijn subje leek hiervan te schrikken maar ging braaf. kim kreeg drinken uit de oude hondenbak van mijn subje.

Ik knipte met mijn vinger en er werd ook drinken voor mij gehaald. Haal ook maar wat voor jezelf. Beiden wachtte braaf tot ik gedronken had.

Drink! beiden dronken als dorstige kittens uit de bakken. Heerlijk! wat een uitzicht.
Dit voelde nog beter dan de wildste, geilste seks.

Nadat ik vond dat er genoeg gedronken was. Liet ik mijn subje de bakken weghalen. Het wordt tijd dat jullie elkaar beter leren kennen.

sub 1. Staan! en ik wees een plek aan voor me. Ik stak een sigaret op van de spanning. sub 2 ik wil dat je kijkt wat ze doet en ervan leert.

Laat zien wat je allemaal in huis hebt. begin maar bij je tieten. Ze wreef erover en liet ze bewegen zoals ik haar geleerd had. Ik merkte niets van spanning bij haar.

Mond open en laat je tong zien. Ook dit deed ze vol overgave. mooi is ze he.. zei ik tegen kimmetje.

Kont!
Langzaam draaide ze zich om en bukte voorover. Ze trok haar kont uitelkaar. Wat doet ze het toch goed.. dacht ik.

Kut!
ze ging liggen op haar rug en betast haar kutje.

Goed zo! hier!

Ze zat weer naast me. nu jij!
Ik wees naar dezelfde plek. Er kwam maar weinig beweging. Nu!

Ze stond op om naar de plaats te lopen. He! terug! Kruipen!
heb je sub 1 zien lopen?

We proberen het opnieuw. Daar! bloosend kroop ze naar de aangewezen plaats. Staan en laat jezelf maar zien.

Laat zien hoe mooi je bent. Begin bij je tieten. En sta rechtop! Ik pakte mijn handschoenen. Pak mijn rijzweepje...zei ik tegen mijn subje.

Haar hoofd kleurde nog roder. Mijn subje bood het zweepje aan. Ik legde het op de tafel.

Begin!
Ze streelde haar borsten. Je wilt mijn hoer zijn toch? Meer overtuiging! Ondertussen pakte ik mijn zweepje en hield deze vast.

Ik liep naar haar toe. Je vind het spannend he? ze knikte. Dat vind ik oprecht heel vervelend voor je.
Maar ik wil dat je dit doet en goed, anders volgen er sancties.

Ondertussen streelde ik haar tepels. Vervolgens sloeg ik erop. Concentreer je! En wegtrekken doen we hier niet.
weer sloeg ik op haar tepels.

Ik ga nu zitten en ik verwacht dat je je best doet.

Opnieuw streelde ze haar tieten. Kont! ze draaide zich om en trok haar kont open. Goed zo! Dat is toch niet zo moeilijk!

Kut!
ze lag op haar rug met haar benen wijd en streelde haar kut. Ik zag dat ze nat was.

Houding!
ze kroop weg en ging rechts van me zitten. Tieten vooruit. Niet als een zoutzak erbij zitten. Wees trots dat je hier mag zijn en mij mag dienen.

sub 1 hier!
Ik liet haar voor me zitten. Er is hier geen ruimte voor jaloezie. sub 1 komt eerst. Steek je tong uit zei ik tegen kimmetje.

Ik tongde haar voor het gezicht van mijn subje. Ondertussen kneep ik in haar tepels. sub 2 leek ervan te genieten.
Het gezicht van mijn subje sprak boekdelen

Het huilen stond haar nader dan het lachen.

Geen jaloezie zei ik! Ik wil een ander gezicht zien!
Het gezicht van mijn subje bleef sip. Als je niet uit jezelf een ander gezicht kan opzetten dan doe ik het voor je.

Ik pakte de mondhaak uit de dekenkist. Zo nu kan je wel lachen. Alsof er niets gebeurd was tongde ik kim verder. Het werd een vrijpartij voor de ogen van mijn subje.

Zie je dat? kijk goed! kom nog dichterbij zitten zodat je goed kan zien hoe we lekker aan het tongen zijn. Dit zei ik terwijl ik stug doorging met tongen.

Straks ga ik haar ook neuken en je gaat het allemaal bekijken! Harteloos vree ik met kim. Voor jaloezie is er geen ruimte.

Met haar lachende gezichtje keek ze ernaar....

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.