BDSM OPENHARTIG DEEL 40

27-06-2015 15:44

deel 40
Nadat ik naar de fetish winkel was geweest, bezocht ik de kapper. Heerlijk mijn haar laten verzorgen voor ik beiden dames zal ontvangen.

Ik had leuke spulletjes gekocht om mijn collectie verder uit te breiden en wat nieuwe kledingstukken. Ik had behoorlijk wat geld uitgegeten maar ik had het erg graag voor over.

Eenmaal thuis. Maakte ik me weer op en droeg een rood korset en een zwarte strakke 7/8 lakbroek. Daaronder droeg ik rode pumps. Mijn nagels waren roodgelakt.

Een heerlijk geurtje van Jean Paul spoot ik op om het af te maken.

Inmiddels was het 15:00 en ik besloot het rustig aan te doen. Vanuit mijn kamer verzamelde ik speeltjes, aftuig, en bondage materiaal en legde die klaar in een houten dekenkist die ik in de kamer had staan.

Met zorg legde ik mijn handschoenen netjes op het bijzettafeltje.

Ik zat op mijn stoel. Het voelde als een troon. Om 15:30 ging de bel. Ik schrok ervan. Toch geen onaangekondigd bezoek. Niet nu! Ik hoopte op Jehova's

Ik liep naar de deur hopend dat het niet iemand was die ik niet weg kon sturen, zoals mijn ouders. Ik opende de deur en daar stond sarah.

In een kort strak jurkje met pumps stond ze voor de deur. Haar lange jas stond open. Haar make-up zat naar wens. Ze had haar haar voorzien van slagen.

Ze zag er goed uit. Ik zei niks en stapte opzij. Ik wees naar de gang. ze stapte naar binnen.

Ze stond nu met haar rug naar me toe. Ik voelde tussen haar benen en voelde een kante slip. Langzaam gleden mijn handen naar haar borsten. Ik voelde een bh met kant.

Jas uit! zei ik zacht en ik liep naar mijn stoel. Ik stak een sigaret op. Kom hier!
Direct zat ze aan mijn voeten. Ik zat als een vorstin kaarsrecht op mijn stoel.

Waarom ben je zo vroeg? Spreek! Ik was bang om in de file te staan en ben daarom eerder van huis gegaan Meesteres.
Ik wilde U niet teleurstellen Meesteres.

Sttt.. ik maakte het gebaar om stil te zijn. ik rookte verder. Wederom was het tikken van de klok goed hoorbaar. Terwijl ik rookte wiebelde ik met mijn voet heen en weer. Mijn benen waren over elkaar geslagen.

Ik trok mijn handschoenen aan, stond op en sleepte de dekenkist richting de bijzet tafel. Vervolgens liep ik naar het dressoir en leunde er tegen met mijn armen over elkaar geslagen.

Kom hier!

Staan! ik trok aan haar haar tot ze stond. Jurk uit en langzaam. Strip voor me! Langzaam trok ze haar jurkje uit. Nu stond ze in haar mooie lingerie voor me.

Borsten vooruit en benen uitelkaar. Met mijn pump gaf ik kleine schopjes tegen haar voeten tot ze gespreid stond.

Ik betastte haar kut. Ze kreunde een beetje. Vervolgens ging ik achter haar staan. Boven het dressoir hing een bijpassende grote spiegel.

We konden onszelf zien door de spiegel.

Je bent mooi en ik kuste haar hals. Nieuwe lingerie? Antwoord! Ja, Meesteres speciaal voor u gekocht.

ik streelde haar haar en pakte het vast als een staart. Waar zijn je tepels? Ik zie je kut ook niet. Het setje is mooi maar voldoet niet aan mijn eisen. Dat zou je moeten weten.

Duur setje zeker.. zei ik terwijl ik haar streelde. Ik liep naar het dressoir en pakte de schaar. Ik knipte in de cup van de bh. Ik knipte een groot rondje in haar cup.

Zo wil ik het zien en ik zoog aan haar tepels.
Langzaam gleed ik met de schaar naar haar kut en knipte in haar slip. Een open kruis. Zo hoort het. je bepaald niet wat je draagt. Dat is mijn taak.

Ook knipte ik een gat ter hoogte van haar kont.

Kniel! Ga naar de kist en kies drie zwepen uit. Degene waar je voor vreest, kies je eerst en leg je op het dressoir.

De overige 2 mag je zelf bepalen. Die breng je 1 voor 1 naar me toe en die leg je in mijn handen. Lief van mij he? Ze pakte de dunste cane en legde de het op het dressoir.

Daarna pakte ze een rijzweepje en een flogger met brede stroken. Beiden legde ze in mijn handen. Ik stuurde haar naar de eettafel. En liet haar over de tafel hangen.

Ik liep heen en weer. 17:00, open cup en slip. Ik rond het af naar boven ...20 slagen. 15 met de dunste cane. 3 met de rijzweep en 2 met de flogger.

Ben je er klaar voor? vroeg ik terwijl ik over haar kont wreef. hoelaat moest je hier zijn. Spreek!

17:00 Meesteres, direct volgde de eerste slag. Ik hoor je niet! En sloeg opnieuw. Weer riep ze 17:00 Meesteres. Harder! Ze herhaalde het tijdstip en riep auw.

Auw? Tong en bedanken bedoel je! We beginnen opnieuw. Ik liep wat om haar heen en zwiepte met de zweep. Auw? Niet meer doen he!

Je doet net of ik je pijn doe. Je hebt sturing en discipline nodig. Ik doe je een plezier. Zo moet je het zien!

Klaar? kontje goed omhoog en niet wegtrekken. Sta zo stil mogelijk en ontvang de slagen. Na een minuut begonnen ik opnieuw.

Ze had het moeilijk. Let op je ademhaling. Concentreer je! en geen auw. Dat accepteer ik niet.

Opnieuw kreeg ze slaag en ze bedankte me na elke slag. Ik gaf haar tijd om op adem te komen.

Kniel!

Met het rijzweepje sloeg ik 3 keer op haar tepels. Omdat ze wegtrok, herhaalde ik het. Cuploze bh zei ik bij elke slag.

Benen wijd!
Met de flogger sloeg ik 2 keer op haar kut. Ruim alles weer op en daarna in de houding.

Ik liep weg en stak een sigaret op. Ik keek hoe ze de zwepen teruglegde. Neem die dikke dildo en je sieraden mee.

Toen ze aan mijn voeten zat bracht ik de dildo in. Ook bevestigde ik de klemmen. Nu ga je je jas aantrekken en je gaat wachten in de auto.

Klokslag 17:00 sta je weer voor de deur. Weg! Nu.
En weg was ze.

Ze moet doen wat ik opdraag. Ik heb niks met de file te maken. 17:00 is 17:00. Inmiddels was het 16:15.

Dan gaat ze maar met de klemmen en dildo in haar auto zitten totdat ik vind dat het tijd is. Dacht ik.

Alsof er niets gebeurd. Keek ik in de spiegel werkte mijn make up en haar bij en ging weer zitten op mijn troon....

Ik hou ervan om dominant te zijn. Zelfs als het zonder seks zou zijn, zou ik er nog steeds van genieten.

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.