BDSM OPENHARTIG DEEL 4

10-05-2015 23:46

Ik zat aan de tafel en veegde mijn mond aan een servet. Ik pakte wederom mijn spiegeltje uit mijn tas en klapte het open. Ik keek of mijn mascara nog goed zat. Daarna werkte ik mijn lippen geduldig bij. Ik klapte het spiegelte dicht en deed het terug in de tas. Daarna pakte ik mijn leren handschoenen
p.

En en deed ze 1 voor 1 aan. Mijn subje zat nog steeds in de houding.  Ik liep naar haar toe en zei, je wil me testen?  Je wil weigeren? Terwijl ik dat zei, gleed ik met 1 vinger over haar wang. We laten de boel de boel en gaan naar boven. Als ik klaar met je ben zal je smeken of je het mag opruimen en je zal je excuseren.  Kruip... en ik wees naar de trap.  
p.

Mijn subje kroop naar boven. Eenmaal in de kamer aangekomen maakte ik haar direct vast aan het bed. Niet alleen haar polsen maar ook haar benen bond ik vast. Ze lag op haar buik. Met benen en armen gespreid. Ik pakte de cane en sloeg haar genadeloos.  
Ik sloeg haar vaak op dezelfde plek waardoorner grove striemen ontsprongen. Ik ben hier de baas zei ik bij elke slag. Ik bracht een gag aan. Ik wilde niets meer van haar horen.  Haar kont zag er beschadigd uit maar dat boeide me niet. Ik bleef slaan. Mijn subje vroeg hoelang ze nog moest volhouden. 
 Ik zei.. je wil me uitdagen dus ik ga net zolang door tot je weet wie hier bepaald wat er gebeurt. De stiemen waren aanzienlijk maar ik sloeg door. Elke slag vroeg ik wie hier de baas was.  Haar kont was inmiddels paars. Ik besloot hard door te slaan en sloeg ook op haar rug. Net zolang dat deze gevuld was met striemen. Ik maakte haar benen los en liet haar knielen. Haar haar bond ik in een elastiek en vervolgens met touw aan de achterkant van bed. 


 Tepelklemmen werden opnieuw bevestigd. Haar onderbenen maakte maakte ik met touw vast aan haar bovenbenen.  Om haar hals sloeg ik een touw dubbel en maakte deze aan het bed vast. Ze kon nergens heen. Omdat ze een gag met bal om had.. kwijlde ze. Ik pakte de grootste dildo die ik had. Je wil met mij spelen. . Vroeg ik! Je wil me uitdagen? Nee zeggen? Ik propte de grootste dildo in haar kont.   En bewoog deze razendsnel.
 Het deed haar zeer maar dat boeide me niet. Wat je vraagt krijg je..tong erbij! Elke stoot stak ze haar tong met moeite uit. Na 10 minuten vroeg ze 1 x om genade. Afspraak was 3x genade en de sessie werd volledig  stilgelegd.  Het bleef bij 1 keer.  Dus ik ging door Ik bleef haar anaal neuken met die grote dildo.  


Geen enkel moment had ik Medelijden met haar.  Dit is wat ze wil. Dit is wat ze krijgt. Ik  zal haar breken. Na 15 minuten hard in haar kont te neuken.  Besloot ik haar in haar mond te neuken. 


 De gag met bal en wisselde die om met een gag met een ring. Haar mond stond mooi open. De  voorbindpik deed ik  gelijk in haar keel.  Als je kolhast, krijg je slaag zei ik streng. 
Ik neukte haar snel en met diepe halen in haar mond. Her geluid van deeptroath wind me op. Ik kneep haar neus dicht terwijl ik haar diep in haar keel neukte. Ik liet haar tussendoor op adem komen. Heel kort en dan gingen we weer verder. Tranen biggelde over haar gezicht. 


 Dit is wat je wilt toch?  Je wil weten hoe ver ik kan gaan, ik zal het je laten voelen. Ik neukte haar genadeloos verder in mond. Ze kokhalsde toen ik de pik dieper als normaal inbracht. Ik duwde de pik nog verder. Het leek of ze over moest geven. Ik zei niks en liep weg. 


Mijn subje zat vastgebonden op bed. Kwijlde door de gag. Tranen nog steeds in haar ogen. Ik liet haar zo zitten. Ik liep naar mijn kapstok aan de muur en haalde mijn zweepjes canes en andere mooie speeltje van de kapstok af. 


Toen ik alles op tafel had gelegd bleven er drie planken over aan de muur. 1 hoger, 1 in het midden en in bijna op de grond. Alle drie de planken zaten vol haakjes behalve de middelste. Die had alleen haken aan de kopse kanten. Ik maakt mijn subje los, liet de collar zitten net als de enkel en polsbanden. Ik riep mijn sub bij mij. 


Nog steeds zag ik angst in haar ogen, maar ik voelde er niets bij. Ik bond haar tieten met henneptouw weer strak af waardoor ze paars aanliepen. Ik bond een ander touw om haar hals trok deze door in haar kut. Dit touw zat vrij strak waardoor staan pijnlijk  werd. Het henneptouw schuurt over de huid.  


Ik liet haar met haar rug tegen de drie planken staan en maakte haar polsen vast. Beiden armen waren nu ver gespreid van elkaar. Van het touw wat ik over haar kut spande was nog een stuk over. Dit bond ik rondom haar slanke middel en bevestigde dit aan de middelste plank. 


 Haar beide voeten maakte ik ook vast aan de onderste plank. Ook haar benen waren nu gespreid. Haar haar maakte ik met een kort touw ook vast aan de bovenste plank. Het was een prachtig gezicht.  Ik raakte hier opgewonden van.  Ik pakte geduldig mijn zwarte kistje met knijpers.  En maakte een patroon van knijpers op haar afgebonden borsten. Het leken wel waaiers.


 Met in het midden een tepel. Ik bekeek mijn creatie en liep achteruit om het nog beter te kunnen zien. Ik genoot hiervan. Mijn handschoenen deed ik opnieuw langzaam aan. 


Pakte een kleinere cane en liep naar mijn subje toe. Die stond nog altijd te kwijlen. Ik liep naar haar toe en begon te fluisteren. Waarom dwing je me om je te laten lijden? Waarom overtreedt je mijn regels? Ik ga je pijn doen. Heel veel pijn doen en daarna ga je alsnog beneden opruimen. Is dat duidelijk?  


Mijn subje knikte angstig. Ik sloeg zachtjes met de cane op haar tepels, likte en beet in haar erin. Vervolgens sloeg ik op haar zij en zag weer dat ze wegdook. Blijf staan! En ik sloeg weer hard op haar zij. Beiden zijkanten had ik mooi rood geslagen met een lichtere witte streep van de cane.


 Ik stopte even en keek in de spiegel. Mijn haren deed ik met mijn vingers in model en liep weer terug naar mijn subje.  Ik voelde aan haar kutje maar die was alsnog nat ondanks haar angst. Ik spuugde in haar gezicht.  


Volgende keer gelijk doen wat ik je opdraag. Geen spelletjes spelen. Want die win ik altijd. Weer spuugde ik in  haar gezicht. Ik trok mijn handschoenen weer strak en pakte mijn cane. Ik ga al deze knijpers eraf slaan zei ik zachtjes. 


Ik sloeg de eerste eraf en speelde met haar tepels. Ik weet dat dit pijnlijk is, daarom doe ik het rustig maar hard. Je hebt het verdient.  Auw wil ik niet horen, als die gag eruit is mag je me bedanken zoals ik je geleerd heb. 


 Ik sloeg de rest er hard en 1 voor 1 af. Toen ik klaar was bewerkte ik haar tepels met de cane. Mijn subje verbeet zich, ze had pijn. Haar hele lichaam zat vol met striemen. Ik vond het mooi. En bekeek haar aandachtig.


 Ik maakte haar los, haalde de gag weg en mijn subje bedankte me. Ik zakte door mijn knieën en tongde haar. Ik zag dat ze dat nodig had. Ik ga een douche nemen omdat je me hebt laten zweten. Ik maakte haar tieten los. Nu kan er weer bloed stromen in die mooie tieten van je. Pols en enkelbanden deed ik rustig af. 


Je gaat mee de badkamer in. Daar ga je in de houding. Je mag kijken hoe ik me uitkleed maar je kijkt me niet in mijn ogen. Ik lachte en zei.. je weet nu een beetje wat er  gebeurt als je dit toch doet. Ze kroop achter me aan naar de badkamer.
 Ik kleedde me langzaam uit. Eerst deed ik mijn lange laarzen uit. Ze zag mijn verzorgde voeten met rode nagellak. Langzaam deed ik mijn broek uit. En mijn kale kut mijn piercing was te zien. Ook mijn korset deed ik uit. Langzaam maakte ik mijn veters los. 


Weer een piercing in mijn navel en beiden tepels. Ze leek onder de indruk van mijn d cup. Ik deed de kraan aan en douchte me sensueel.  Mijn subje bleef aandachtig kijken. 


Daar zat ze enigszins verloren en vol met striemen. Kom hier riep ik. Mijn subje kroop de douchecabine in. Lik maar en met mijn lange gelakte nagels trok ik mijn kutje open en likte ze me. 


 Haar huidje was gevoelig geworden door alle slaag. Ik maakte haar striemen nat met de douche kop. Ik merkte en kon me voorstellen dat dit pijnlijk voor haar was. Maar ook dat is haar eigen schuld.  Dan zal ze volgende keer zich 2 keer bedenken om spelletjes met me te spelen. Terwijl ik haar met water besproeide likte ze me. Ik pakte haar bij haar haar en zei.. mond open. 


 Weer zie ik je aarzelen. Moet ik je weer aanpakken of doe je nu je mond open. Mijn subje deed haar mond open. Ik ga in je mond plassen en je gaat het opdrinken.


 Als je niet zo brutaal was geweest had je alleen maar schoon hoeven likken.  Je wil weten wie de baas is dus je gaat het drinken.  Alles! Je mond op mijn kut en ik zal het langzaam laten lopen zodat er niets verloren gaat. Want dat zou zonde zijn. 
 Ze deed haar mond open en wachtte op mijn gouden warme goedje. Ik liet een beetje lopen en stopte. Slikken! riep ik en mond open. Dit herhaalde ik tot ze alles had opgedronken. 
 Ik boog voorover en vroeg of het lekker was. Ze knikte. En vergeet je niet wat? Ze bewoog haar tong en bedankte me. 


Ik waste me verder terwijl mijn subje in de douchecabine zat. Ik ging eruit en zei dat ze mocht douchen. Ik hoorde mijn subje huilen in de douche maar schonk er geen aandacht aan.  Ik droogde me af en verliet de badkamer. Nadat ik was aangekleed en opgemaakt hoorde ik nog steeds de douche stromen. 


Ik liep de badkamer in en mijn subje zat nog steeds in de douchecabine. Ik draaide de douche uit en ging gehurkt bij haar zitten. Even evalueren, zei ik. 


Hoe heb je het ervaren.  Ze zei dat ze veel pijn heeft gehad. Maar dat ze het aankon. Ze vertelde erg onder de indruk te zijn. Ze huilde niet omdat ze verdriet had of om de spanking maar ze wist niet waarom ze moest huilen. Ik trooste haar, droogde haar af. Maar liet haar alsnog kruipen naar mijn slaapkamer. 


Ga maar liggen. Ze ging liggen op haar matras en ik dekte haar met de deken en kuste haar. Kom maar bij dan kom ik straks weer bij je kijken.   Ik kwam snel terug met drinken. Liet haar drinken en liet haar weer liggen. Ik ging naast haar liggen en ze vroeg of ze mocht spreken. 


 Tijdens de evaluatie mag je altijd spreken schatje. Ze zei dat ze erg gelukkig was op het moment. Emotionele uitbarsting had niets met haar gevoelens naar mij toe te maken. Ze bedankte me weer voor deze bijzondere dag. Ik kuste haar en zei dat ze nog wel beneden moet opruimen.  Ze antwoordde correct.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.