BDSM OPENHARTIG DEEL 39

27-06-2015 10:26

39
We namen afscheid en ik benadrukte dat ik haar woensdag om 1700 verwacht. De opvolgende dagen hield ik contact met beiden via de chat en cam.

Beiden dames hadden aangegeven dat ze de ontmoeting erg spannend vonden. Ik was niet van plan om kim zo snel in contact te laten komen met sarah.

Ik besloot het in een opwelling. Of dit een juiste keuze is geweest valt nog maar te bezien. Ik was nieuw in de BDSM wereld. Had nog nooit een sub gehad. Nu had ik er plots 2.

Er was destijds niet zoveel info te vinden. Althans ik kon het niet vinden. Internet werd was net in opkomst.

Waarschijnlijk als ik wel info had gevonden over 'hoe het hoort' had ik alsnog mijn eigen ding gedaan.

Ik hou ervan om overal een eigen invulling aan dingen te geven. Dit is ws een aangeboren afwijking. Door mijn werk heb ik geleerd om van 9 tot 5 in de pas te lopen. Sociaal wenselijk gedrag te vertonen.

Maar daar buiten heb ik mijn leven altijd geleefd hoe ik dat wil. Het lied van André Hazes, verteld precies hoe ik me voel.

"Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, ik bemoei me toch ook niet met een ander"

Aan bemoeienissen van anderen heb ik een godsgruwelijke hekel. De vooroordelen van anderen vind ik walgelijk.

Natuurlijk veroordeel ik ook. Misbruik of mishandeling van mensen, dieren of kinderen keur ik af.
Juist omdat er misbruik wordt gemaakt van een zwakkere en er geen sprake kan zijn van wederzijdse goedkeuring.

BDSM is voor mij iets heel anders. Het heeft voor mij niets te maken met het misbruiken van iemand.

Twee volwassenen die genieten van een lifestyle. Ik voel me vrij als ik ermee bezig ben en ik weet dat mijn sub geniet en als het te lang duurde tot ons nieuwe afspraak, werd ze onrustig.

Ik was blij dat het boek "50 Tinten Grijs uitkwam" Ik hoopte dat BDSM uit de taboesfeer zou raken. De film zelf had voor mij niks met BDSM te maken. Het was meer een romantisch verhaal.

Toch opvallend dat er veel vrouwen zijn die het boek erg opwindend vinden. Collega's bespraken het boek tijdens de lunch.

Ik voelde me niet geroepen om er uitspraken over te doen. Toeval wil dat Nancy, de dame van het stel dat een keer meedeed, per toeval in hetzelfde bedrijf is komen werken.

Nancy is een flapuit. Na de keer dat ze samen met Marco meedeed aan het spel zijn ze verder gegaan in de BDSM.

Nancy heeft dit aan collega's verteld. Ze heeft verteld dat ik in die wereld zat en ze door mij verder is gegaan.

Ik weet dit omdat een collega me dit op de man af heeft gevraagd. Het enige wat ik erop gezegd heb is dat de waarheid anders is en ik me niet geroepen voel om me te verdedigen tegen roddels.

Wat ik buiten werktijd doe, moet ik zelf weten!

Maar je voelt je wel knap lullig. Sindsdien praat ik er niet meer over. Ik vind ook dat het niemand wat aangaat.

Mensen laat elkaar leven zoals mensen dat willen. Lesbo's, homo's, bi- seksuele, travestieten of transgenders. Bemoei je er niet mee en laat ieder zijn leven leven zoals hij/zij dat wil.

In elk blog dwaal ik wel af. Nu ben ik wel erg ver afgedwaald. .... maar dit moest ik even kwijt.

Terug naar het verhaal.

Ik vond het zelf ook spannend en merkte wat onzekerheid. Kan ik 2 subjes houden. Kan ik ze beiden in het gareel houden. kim is nog niet getraind. Overvraag ik haar niet?

Hoe dan ook het beloofd een spannende dag te worden. Inmiddels was het dinsdagavond. Ik gaf beiden nog wat laatste opdrachten mbt de volgende dag.

Die woensdag was ik vrij en kon me rustig voorbereiden op vandaag. Bedenken wat ik zou doen en met wie. De rest bedenk ik ter plekke. Het is maar net hoe me pet staat.

Ik ging vroeg naar bed, maar sliep pas later. Ik vond het heel spannend.

De volgende dag ben ik naar een fetish- winkel gegaan in de stad. Ik had nog wat spulletjes nodig. ...

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.