BDSM OPENHARTIG DEEL 38

25-06-2015 15:12

38

Nadat mijn vloer was gedweild gingen we naar boven. Zoals ik haar geleerd had bleef ze netjes zitten naast de deur.

Ik liep naar mijn stoel en deed mijn pumps uit. Hier! ze kroop naar me toe en ging netjes naast me zitten. Ik streelde haar over haar haar.

Langzaam zat ik aan haar tepels. Die werden gelijk hard. Morgenochtend wil ik om 8uur eten.. zei ik zachtjes. Geen minuut later. Ik streelde haar hals en oren.
Tong! ze deed wat ik vroeg. Ik boog naar haar toe en tongde haar. Ik ben trots op je! Ik ben blij dat je in me leven bent. De manier hoe je me dient stel ik op prijs.

Ik kuste haar op haar wang. Sla de dekens open van mijn bed en klop mijn kussen op. De losse kussentjes stapel je op en leg je op het tafeltje.

Ga maar! zei ik zacht en lief.
Ze deed wat ik opdroeg. Ondertussen kamde ik mijn lange haren en maakte losse staart.

Naast het bed zat ze te wachten. Ik stapte in mijn bed. Kom maar welterusten zeggen en ik wees naar mijn kut. Ze kwam tussen mijn benen liggen en likte me.

Toen ik het genoeg vond droeg ik op om de sloop van haar kussen af te halen. Maak me schoon ...en ik knikte naar de sloop.

Zorg dat je me kut kurkdroog maakt. Ze deed haar best om me kut droog te vegen. Het is goed zo!

Doe de sloop weer om het kussen en ga liggen. Wat aarzelend deed ze wat ik verlangde. Je zal lekkerder slapen zo en ik lachte zachtjes.

Ze ging liggen op het droge stuk en had het natte stuk aan de onderkant gelegd.

Ga je nu dommetje spelen?

Je weet dat ik dol ben op spelletjes. Moet ik een spelletje met jou spelen of begrijp je wat je te doen staat? Spreek!

Sorry Meesteres .... laat zien hoe ik het wil hebben. Of moet ik er overheen plassen? kan ook hoor!

Ze ging liggen met haar gezicht op de natte plek. Wat zeg je dan? Dank U Meesteres. Goed zo!

Je wil me voor de gek houden.. toch? ik trok haar deken weg en gooide die op de grond. Je slaapt zo. Zonder deken, dat zal je leren om me voor de gek te houden!

Ik slaap met mijn raam open. Ze zal het wat fris krijgen. Welterusten!

De volgende dag was mijn subje al vroeg wakker. Toen ik naar de badkamer ging was ze al met het ontbijt bezig. Ik hoorde verschillende soorten geklingel vanuit de keuken.

Ik nam een uitgebreide douche en waste mijn haar. Eenmaal uit de douche verzorgde ik me zoals gewoonlijk.

Ik trok een megastrak kort zwart jurkje aan. Destijds durfde en paste ik dat. Nu 15 jaar later is mijn figuur lang niet meer zo strak.. maar dat terzijde.

Eenmaal beneden stond er een ontbijt klaar voor een heel weeshuis. De tafel was perfect gedekt. Ik ontbijt niet zo zwaar maar kon het zeker waarderen. Op mijn bord lag een klein doosje.

Trots zat mijn subje op de grond. Ik liep naar de tafel en keek naar wat er allemaal stond. Broodjes, ei, sla, sap, koffie, thee en beleg

Ik bleef staan. Stoel!

Mijn subje stond op en schoof de stoel naar achteren. Ze zag er mooi verzorgd uit en ze rook lekker. Zoals altijd droeg ze haar collar en haar bedienschortje.

Ik schoof mijn stoel aan. Waar heb ik dit aan verdiend? Mag ik spreken Meesteres? ik knikte.

Ik wil U laten zien hoeveel u voor mij betekent. Daarom heb ik dit ontbijt voor U gemaakt en een verrassing voor u gekocht.

Jus, ik wees naar mijn glas. Ze schonk jus d Orange in. Houding en vertel verder.. Ik ben gek op U Meesteres. Het gevoel wat ik heb is onbeschrijfelijk.

Ik nam een slok van mijn drinken en controleerde mijn glas op strepen terwijl ze verder praatte.

Ik hoop dat u mijn kado wil aannemen. Ik plaatste mijn glas op de tafel. En ging naar achteren zitten. Ik pakte het pakje uit.

Er zat een gouden ketting en bijpassende armband in. De ketting was zwaar, de hanger was een groot hart.

Ik vond het superlief maar kreeg tegenstrijdige gevoelens. Dit had een hoop geld gekost. Dit had ze niet moeten doen.

Spreek! U verdient het Meesteres, ik heb het uit liefde gekocht. Ik vind het lief van je maar dit moet je niet meer doen. Je hoeft niks te kopen. Ik weet hoe je je voelt.
Ik zou het fijn vinden als u het aanneemt...
Deze keer neem ik het aan maar ik wil het niet meer hebben. Een kleinigheidje is leuk maar dit gaat veels te ver.

Volgende keer neem ik het niet aan. Ik waardeer het gebaar maar ik heb liever dat je het geld anders besteed aan jezelf of de kids. Einde discussie!

We gaan samen ontbijten als blijk van mijn waardering. Ik schepte voor haar op. Een volle bak sla. Mijn subje stond op om aan tafel te gaan zitten.

Wat ga jij doen? zei ik luid en vol verbazing. Spreek!

U zei dat we samen gingen ontbijten. Ik legde mijn bestek neer en veegde mijn mond af met een servet.

Ik schoof mijn bord wat naar achteren en slikte mijn stukje brood door. Ook mijn glas schoof ik naar achteren. Wat nerveus tikte ik op de tafel.

Kom hier! ik wees naast me. Ik trok aan haar haar. Nooit en te nimmer zal je op dezelfde hoogte zitten of staan. Ik ben hoger dan jij. Letterlijk en figuurlijk.

Snap je dat. Ik trok nog harder aan haar haar. Ga boven die dikke zwarte dildo pakken. Uiteraard werd hier direct gehoor aan gegeven.

Ondertussen sneed ik mijn brood en at rustig verder. Mijn subje was snel beneden. Ik keek niet naar haar. Leg de dildo maar naast je. Ik knipte met mijn vingers en ze schonk water in.

Rustig dronk ik het op en stond op om naar mijn stoel te gaan. Ik stak een sigaret op. Terwijl ik de lucifer uitwapperde zei ik.. hier!

Wat is er met je aan de hand? Je weet dat je met die slettenkut niet op mijn stoel mag zitten. Ik ben degene die loopt en op stoelen zit. ik blies de rook uit in haar gezicht.

Haal je hondenbak. Ze pakte de bak van tafel en plaatste die naast haar. Ik gaf een schop tegen de bak die door de kamer schoof.

Samen eten betekent dat we tegelijk eten. Niet dat je met je hoerenkut op mijn stoel mag zitten. Als ik niet duidelijk ben behoor je om verduidelijking te vragen.

draai je om! Ik spuugde in haar kont en deed mijn handschoenen aan. Ik bracht de dildo in. Snel bewoog ik het heen en weer. Ik liet het helemaal in haar kont verdwijnen om het vervolgens weer er helemaal uit te halen.

Tong! elke keer als ik dildo weer binenbracht stak ze jaar tong uit. Het werd een ritmisch tafereel. Bij de laatste stoot liet ik de dilo zitten.

Ga eten! wat ontdaan kroop ze naar de bak. Ze begon te eten. Ik liep naar haar toe en ging verder met de dildo in en uit haar kont te schuiven.

Net zolang tot ze alles op had. Daarna ruimde ze alles op en maakte zich klaar om weg te gaan.

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.