BDSM OPENHARTIG DEEL 35

23-06-2015 12:45

35

Ik trok mijn handschoenen aan. Vervolgens trok ik mijn subje aan haar collar omhoog.

Zitten!

Ik wees naar de burostoel die voor de pc stond. Je kijkt haar nog niet aan, pas als ik dat wil. Met gebogen hoofd zat ze voor de cam.

Ik draaide de cam zo dat ze goed in beeld kwam.

Dit is sub1, ze is goed getraind en kan je veel leren. Stokstijf zat mijn subje voor de webcam. Ontspan.. zei ik terwijl ik over haar schouders wreef.

Sub1 weet precies hoe ze me moet plezieren. Toch? met gebogen hoofd en verlegen, knikte ze.

Ze heeft een mooie mond vind je niet? Met mijn leren vinger streelde ik haar lippen. Ik kwam dicht bij haar oor en fluisterde... mond open.

Omdat ze, dacht ik, het spannend vond deed ze haar mond een stukje open. Verder! nog een klein stukje opende ze haar mond.

Zo heb ik het je niet geleerd. Beiden handen plaatste ik rondom haar nek. Ik kneep haar keel dicht. Je weet hoe je mond open moet doen of niet?

Ze was rood aangelopen door de kleine ademnood. We beginnen opnieuw. Mond open! Mijn subje deed haar mond goed open.

Goed zo... Tong! ze liet haar tong zien en bewoog ermee. Ik deed mijn broek open en liet mijn vingers in mijn kut glijden. Dit smeerde ik op haar lippen. Lik op!

Vervolgens pakte ik een dildo en liet die bij me naar binnen glijden. Ik liet mijn subje de dildo schoonlikken.

Ze kan ook goed pijpen..zei ik.
Pijp!
de dildo liet ik in haar keel glijden. Kijk naar haar. Terwijl ik de dildo in haar mond heen en weer bewoog, keek ze naar kimmetje.

Mooi is ze he? mijn subje begon te huilen. kimmetje over 5 minuten ben ik terug. Ik deed de cam uit en liep naar mijn stoel.

Houding! riep ik. Wat is er aan de hand? Ik vind dit moeilijk. Ik wil u niet teleurstellen maar ik voel me nu echt vernederd.

Dat is ook de bedoeling zei ik.... ik wil dat je dit doet voor mij.

Ja, Meesteres ik ga mijn best doen.... zei ze

Ga op de burostoel zitten en doe je best. Ze ging zitten en ik deed haar tepelklemmen op. Ik draaide de stoel naar me toe!

Ik trok mijn handschoenen uit. Onderbreek me niet meer. Ik sloeg met de handschoenen in haar gezicht. En herhaaldelijk zei ik... onderbreek me niet weer.

Toen ik het genoeg vond zei ik... de cam gaat zo weer aan. Ik wil overgave zien!
Vervolgens likte ik in haar oor... totale overgave en niets anders.

Anders sleep ik je mee naar boven en dat beloofd niets goeds.
Ik stond op en propte de voorbinddildo in haar mond en deed de cam opnieuw aan.

Vervolgdeel 36 is online...

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.