BDSM OPENHARTIG DEEL 34

22-06-2015 19:52

34
Toen ik eenmaal beneden was. Ging ik op mijn stoel zitten en stak zoals gewoonlijk een sigaret op. Ik was een beetje moe van het neuken en straffen.

Positie van een Domme gaat niet altijd over rozen. Het is als beginnend Domme niet altijd makkelijk hoe ver je kan gaan, hoe het spannend te houden. Hoe je voor afwisseling zorgt.

Ik zat en al deze gedachten passeerde de revue. Terwijl ik mijn sigaret uitdrukte keek in naar mijn pc. Die stond standaard op standby.

Ik stond op en ging achter de pc zitten. Ik had een bericht van kim. Wanneer kunt u me ontvangen? Ik kijk uit naar uw reactie.
groetjes kim.

Ik reageerde door te zeggen dat ik as woensdag tijd voor haar had. Ze reageerde direct. Ze was online.

Woensdag is prima... antwoordde ze. Vanavond om 1800 uur wil ik je achter achter de cam hebben. Het duurde even voor ze reageerde.

Ik durf het niet.. antwoordde ze iets later. Ik herhaalde wat ik eerder zei. Om 1800 wil ik je voor de cam hebben.
Mooi aangekleed en opgemaakt.

Stel me niet teleur! Ik liep weg en ging op mijn stoel zitten. Discussies zijn niet aan mij besteed. Gewoon luisteren en niet moeilijk doen... dacht ik.

Ik besloot mijn nagels te lakken. Precies op de aangegeven tijd kwam mijn subje naar beneden. Ze bleef zitten bij de trap.

Hier! inmiddels las ik een boekje. Ze ging op haar plaats zitten.
Lik mijn pump.
Ze deed wat ik verlangde. Nadat ze ook de onderkant van mijn pump met haar tong onder handen had genomen, deed ik de pump uit.

Lik! ik wees naar mijn verzorgde voet. Mijn teennagels had ik voorzien van rode nagellak. Een voor een likte ze aan mijn tenen.

Stop maar. Ik leunde naar haar toe. Keuken, Griekse salade.... Ik pakte mijn boek en las verder. Ondertussen was ze in de keuken bezig.

In haar bedienschortje serveerde ze mijn eten. Ik trok mijn leren broek uit en ging zitten op de stoel. Mijn subje keek naar beneden.

Als ik eet weet je inmiddels wel wat je moet doen. Of niet?

Onder de tafel. .nu! Terwijl ik zat likte ze mijn kut. Ik nam een hap van de salade.

Hier! ik wees een plek aan naast de tafel. Razendsnel zat ze er. Hoelang kom je hier nou? zei ik terwijl ik met mijn vork de salade ontleedde.

Waar zijn mijn tomaten? ik pakte haar bij haar tepels en trok eraan. Spreek slet. Sorry Meesteres, ik ben het vergeten.

Vergeten? je bent het vergeten? En nu?

Sorry ik zal het opnieuw maken. Heb ik gezegd dat je mag spreken? ze schudde haar hoofd.

Dacht het ook niet. Is zo een simpele opdracht nou zo moeilijk voor je? Ik sloeg een aantal keer op haar tepels. Daarna in haar gezicht.

Verloren zat ze naast me. Ik nam een hap en spuugde die uit in haar gezicht. Dom van je. Heel dom!
Haar gezicht zat onder de salade.

Rustig bespuugde ik haar met salade. Het restant gooide ik over haar hoofd. Zorg dat ik een nieuwe salade krijg.
Alsof er niets gebeurd was veegde ik mijn mond af aan een servet.

Mijn donkere ogen hadden een pikzwarte blik.

Ze maakte opnieuw een salade. Ze zag er niet uit. Met gebogen hoofd serveerde ze de salade. Ga je mooi maken, zo wil ik je niet tussen mijn benen hebben.

Je hebt 5 minuten. Laat me niet langer wachten. Even later kwam ze terug. Ze had zich opgefrist maar ik zag geen zware make-up.

Je stelt me teleur! zei ik terwijl ik rustig verder at. Ondertussen was de verbazing van mijn subje haar gezicht te lezen.

Als de hoer die je bent wil ik je zien. Niet anders. Ga maar likken! ze kroop onder de tafel en deed wat ik verwachtte. Toen ik klaar met eten was stuurde ik haar naar de keuken om haar eten te halen.

Een bak salade stond voor haar neus. Ik plaatste de punt van de pump in de bak.

Eet!

ze at de salade. Ik schopte de bak weg. Eet! ze kroop achter de bak aan.

Ik gooide de bak om en alles lag op de grond. Eten! ze at van de grond. Ik pakte haar bij haar haren. Maak geen fouten meer. Je weet hoe ik mijn eten wil hebben. Vergeten is geen excuus.

Toen ze klaar was moest ze alles opruimen. Ik zat in mijn stoel en keek ernaar. Nadat ze klaar was stuurde ik haar om zich op te maken en liet haar in de hoek zitten. Met haar gezicht naar de muur. Ondertussen las ik verder.

Om 1800 uur ging ik achter de pc zitten. Mijn subje zat nog altijd in de hoek. kim kwam online. Ze zag er prachtig uit. ze droeg een zacht roze bh die met kant was afgezet.

Make-up zat hoe ik het wil zien. Haar blonde haren hingen los over haar schouders. Ik zie dat je mijn opdracht naar behoren hebt uitgevoerd, zei ik.

ze zei niets ....zoals het hoort. Rechte rug, zoals ik je geleerd heb. Laat die mooie tietjes maar zien. Ze deed wat ik wilde.

Mag ik spreken? ja.. zei ik. Vandaag is Uw slavin er toch?

Dat klopt.. zei ik. Ik ga jullie vandaag kennis laten maken, via de cam.

Woensdag verwacht ik je om 19:00 en geen seconde later. kimmetje knikte.

Hier!
Mijn subje zat netjes naast me. Haar ademhaling was duidelijk te horen.

Ik stond op en liep naar boven. Binnen enkele minuten was ik weer beneden. Je gaat zo subje nummer 1 leren kennen...zei ik tegen kimmetje.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.