BDSM OPENHARTIG DEEL 33

21-06-2015 11:52

deel 33

Nadat ze was bijgekomen moest ze de troep opruimen. De vaas met haar plas mocht ze weggooien. Als het koud is, is het niet meer lekker zei ik tegen haar.

Daarna gingen we naar de badkamer. Ik liet haar eerst douchen. Ik kleedde me uit en wachtte tot ze klaar was. Toen ik het genoeg vond zei ik... kraan uit, houding!

Ik stapte de douchecabine binnen. Bekijk me maar. Ik weet dat het haar opwind om me naakt te zien. Ze keek naar mijn tepels met piercings (staafjes). Onder mijn borsten tot over mijn rechter zij heb ik een tatoeage van bloemen, bloed en schedels. Juist het contrast weerspiegelt mijn persoonlijkheid.

Met mijn vingers trok ik mijn kutje open. Ook die is tot vandaag de dag gepierct. Piercings horen voor mij bij BDSM. Uiteraard is dat voor iedereen anders. Ik heb ze laten zetten toen ik uit de BDSM-KAST kwam.

Ik dwaal af.. .

Lik er maar aan. Ze likte aan mijn klit. ze weet precies hoe en in welk tempo ik het wil hebben. Ze was nog nat van het douchen maar leek het helemaal niet koud te hebben. Ze deed haar best voor me. Zo wil ik het zien, goed zo! zei ik zachtjes, terwijl ik met haar haar speelde.

Toen ik het genoeg vond, deed ik de badkraan aan. Het was een kleine badkamer met een bad en douche naast elkaar met foeilelijke groene tegels... brrrr. Destijds stoorde ik me er niet aan. Nu zou ik ze direct laten vervangen.

Het bad liep en me subje zat nog in de douche cabine. Ik liep weg en kwam terug met de blauwe trechter en plaatste die op de badrand. Ik gooide wat zeep in het water.

Kom... zei ik vriendelijk. Ze nam plaats in het bad. Met een washandje waste ik haar. Mond open! de trechter plaatste ik in haar mond. Hoofd naar achteren!

Ik stapte in het bad en liet 1 been steunen op de rand van het bad. Je gaat sowieso pis drinken vandaag. Die van jezelf heb je laten afkoelen. Maar die van mij is nog lekker warm.

Je drinkt alles op! Ik plaste langzaam in de trechter. Aan haar reactie te zien vond ze het niet fijn. Maar dat interesseerde me niet. Goed zo! Drink maar lekker op!

Ze bedankte zoals ik haar geleerd had. Ik pakte haar tandenborstel. Ze had standaard een tandenborstel in mijm badkamer omdat ze elke week kwam.

Ik borstelde haar tepels ermee. Het leek erop dat ze het lekker vond. Ze kreunde zachtjes. Daarna pakte ik mijn zachte haarborstel. Hier deed ik zeep op en waste haar lichaam ermee.

Speenvarkentje even wassen...zei ik grappend. Benen open!.. ze spreidde haar benen. Ik pakte haar tandenborstel en borstelde over haar klit. Ze vond het lekker. Ook haar gaatje maakte ik schoon met de tandenborstel.

Ik bracht de tandenborstel in haar kutje en bewoog er zachtjes mee. Daarna wreef ik ermee over mijn kut.

Mond open, tong! Ik borstelde met de tandenborstel over haar tong. Weer deed ik de tandenborstel bij me kut die erg nat was. Ik smeerde haar tong in met mijn kutgeil.

Slikken! ze deed wat ik zei. Nog 1 keer haalde ik de tandenborstel langs mijn kut en deed er tandpasta op. Poetsen! Ze poetste haar tanden.

Afdrogen en zorg dat je er mooi uit ziet voor me. Over een 20 minuten ben ik in de slaapkamer. Pumps en een cuploze bh wil ik zien.

Ze droogde zich af en verliet de badkamer. Ik waste mezelf en smeerde me in met een verzorgende, lekker ruikende bodylotion.

Ik kwam terug in de kamer en mijn subje zat in de houding. Ze zag er mooi uit. Ik liep naar mijn kast om kleding te pakken. Ik besloot een laag korset aan te doen en een leren broek. Mijn tieten liet ik bloot.

Uiteraard wel zwarte hoge pumps aangetrokken. Ik kamde mijn haren en deed het in een staart naar achteren. Rustig en met zorg maakte ik me op.

Mijn subje zat nog steeds in de houding en keek voor zich uit. Als laatst spoot ik een geurtje op.

Ik liet mijn subje de canes schoonmaken en de tafel opruimen. Er lag niets meer op de tafel. Ga met je rug op de tafel liggen.

Met touw knoopte ik haar onderbenen aan haar bovenbenen vast. Hierna maakte ik aan weerskanten haar benen vast aan de tafelpoten. Haar benen waren open. Haar middel maakte ik ook vast aan de tafel met touw.

Ik pakte mijn stoel en ging aan de kopse kant zitten. Ik keek recht in haar kut. Ik trok haar huid boven haar klit naar boven. Mijn tong plaatste ik net onder haar klit en likte stevig op en neer.

Haar klit bewoog mee met de beweging die ik met mijn tong maakte. Voor het eerst sinds ik mijn subje ken, befte ik haar. Ze genoot ervan.

Mag ik klaarkomen? Nee!... ik spuugde op haar klit en liep weg. Ik kwam terug met een buttplug en bracht deze is. Ik zoog aan haar klit zodat haar klit groter werd.

Daarna likte ik verder en sloeg een aantal keer op haar kut. Ze kreunde. Ik pakte tape en plakte haar mond af. Ik wil je niet meer horen!

Ik likte verder en merkte dat ze klaarkwam. Ik stopte niet maar ging gewoon door. Ik bepaal wanneer je klaar bent.

Ze kwam weer klaar en ik liet haar op het matrasje liggen. Haar enkels maakte ik aan elkaar vast. Over een uur verwacht ik je beneden. Zorg ervoor dat je er uit ziet zoals ik verwacht.
zorg ervoor dat ik op tijd mijn avondmaal krijg.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.