BDSM OPENHARTIG DEEL 32

01-06-2015 21:20

deel 32

Ruim de natte zooi op en blijf in de houding tot ik je roep.
Ik ging naar boven en verkleedde me. Ik droeg een rood korset met een zwarte broek en rode pumps.

Ik legde verschillende canes neer op het tafeltje en mijn handschoenen legde ik er netjes naast. Ook had ik henneptouw en legde die erbij. Tepelklemmen en een nieuwe grote voorbindpik van 24 cm legde ik neer. Ook had ik een voorzetpik gekocht waarmee ik haar zowel in haar kont als kut kon neuken. En mijn nieuwste aanwinst een mondhaak.

Ik nam mijn tijd om alles voor te bereiden. Hier! riep ik toen ik klaar was. Ze kwam de kamer in. Ga je mooi maken! Zo zie je er niet uit. Make-up was inmiddels uitgelopen. Je haar wil ik in een staart hebben.

Geduldig ging ik zitten op een stoel die in mijn kamer stond. Kort erna kwam ze de kamer in zoals ik van haar verlangde. Ze zat aan mijn voeten.

De mondhaak deed ik om. Het lachende gezicht wond me op. En aan haar paardestaart begeleidde ik haar naar een tafeltje dat aan de andere kant van de kamer stond.

Mijn slaapkamer was doorgebroken door de vorige bewoners. Van 2 slaapkamers hadden ze 1 gemaakt. Ik had behoorlijk wat ruimte.

Ik trok haar aan haar staart omhoog en duwde haar op het tafeltje. Ik pakte het touw en maakte haar armen en benen vast aan de tafelpoten. Het was een mooi en geil gezicht. Dit wind me op!

Haar hoofd legde ik naar de zijkant. Ik kon het lachende gezichtje goed zien. Ook haar staart maakte ik vast aan dezelfde poot als waar haar linker arm vast zat.

Ik liep weg om mijn cane te pakken. Meisje, meisje....Jaloezie is niet goed. Jij bent subje nummer 1. Ik geef je altijd veel aandacht. Net als nu en dat zal ik in de toekomst ook doen.

Ondertussen liep ik rustig heen en weer. Ik ben trots op je hoe goed je getraind bent. Maar je laat me geen andere keus dan je flink af te straffen. 10 keer! per cane er liggen er 3.

De dunste doet het meest pijn. Dus die bewaar ik voor het laatste. Ik begon te slaan op haar kont. Ze kon geen kant op. Ze kon ze niet ontwijken. Ik sloeg stevig door. Tussendoor stopte ik even om duidelijk te maken dat ik dit gedrag niet accepteer.

Haar kont had prachtige markeringen. Witte strepen liepen over haar kont. Voor de laatste 15 koos ik voor de dunste cane. Dikke strepen liet ik achter. Af en toe leek de huid open te staan.

Na de 30 slagen, liep ik weg en keek in de spiegel. Daarna pakte ik de voorbinddildo en liep terug naar het tafeltje. Ik neukte haar hard, lang en diep. Later neukte ik haar met de dubbele voorbindpik. Ze kreunde, waarschijnlijk wilde ze het uitschreeuwen maar daar hou ik niet van.

Het ging er hard aan toe en mijn subje probeerde te spreken. Ik dacht dat ze gebruik wilde maken van het stopwoord en stopte.

Mag ik spreken? ik knikte. Ik moet plassen Meesteres. Hou het maar op en als je toch plast krijg je weer met de dunne cane. Ik propte die dildo weer in haar kont en kut en neukte stug verder.

Hou het op! Verzin maar een manier om niet te plassen. Plots stopte ik en maakte haar los. De mondhaak maakte ik ook los. Ik liet haar liggen op bed en de spreidstang bevestigde ik aan haar enkels.

Zonder iets te zeggen verliet ik de kamer om voorlopig niet meer terug te komen.

Na een uur kwam ik weer naar boven. Mijn subje lag te slapen op het matras. Ik maakte haar wakker door flink aan haar tepels te draaien.

Je moet drinken. Ik wees naar de hondenbak die ik op de grond had gezet. Ze bukte om het drinken te pakken. Dit ging wat onhandig door de spreidstang.

Drink de volle bak op! Ze deed wat ik verlangde. Op je knieën. . zei ik toen ze het op had gedronken.

Ik deed weer de voorbindpik en mondhaak om. Ik trok haar hoofd naar achter door aan haar staart te trekken. Ik bleef hard en snel neuken.

Weer maakte mijn subje een gebaar naar me. Ik haalde de mondhaak weg. Spreek! Ik moet zo nodig plassen. Ik hou het niet meer.

Nou en of je je plas ophoudt. Waag het niet om 1 druppel te laten lopen! Ik maakte de mondhaak vast en neukte ruw verder.

Ineens stopte ik en liep weg. Ik kwam terug met een smalle glazen vaas. Ik ging
weer achter haar zitten. Kontje omhoog!

Opnieuw stak ik de voorbindpik in haar.
Ik bepaal wanneer je plast, ik bepaal ook hoeveel subjes ik heb. Ik bepaal wanneer gesprekken beëindigd worden.

Ik stopte met neuken, maakte haar los ging op mijn stoel zitten. De glazen vaas zette ik voor me neer.

Toen ze weer aan mijn voeten zat deed ik haar tepelklemmen op. Ik pakte een klein zweepje en deed mijn handschoenen aan. In die vaas ga je plassen! Ik wil dat er niks naast valt. Je plast in de vaas.

Ik ga de touwtjes wat strakker aantrekken. Dat krijg je als je de brutale, jaloerse hoer wil uithangen. Plas!

ze ging boven de vaas hangen. Ik trok zachtjes aan de tepelklemmen. Met een zweepje sloeg ik op haar buik. Ze leek zich te schamen om zo te plassen.

Schaam je je? Je moet je schamen voor je gedrag. Maar ik krijg dit gedrag wel uit je. Zoals ik je eerder zei, is dat een belofte.

Plas! laatste waarschuwing. Ze bartstte in tranen uit. Sorry Meesteres, zei ze huilend. Hou je mond! Jou huilende gezicht wil ik niet zien.

Ik pakte de mondhaak en deed het om. Zo wil ik je zien. Ze stond met haar benen wijd gehurkt boven de vaas. Ik knielde en zei beheerst. Nu!

ze liet haar plas lopen en het grootste gedeelte viel naast de vaas. Tranen biggelde over haar wang. Maar ondertussen bleef ze lachen door de mondhaak.

Het is niet gelukt he? brutale, jaloerse slet!
Ik liep snel naar haar toe. Maakte de mondhaak los en trok haar hoofd naar achter door aan haar staart te trekken. Ik pakte de vaas.

Mond open! Ze schudde haar hoofd dat ze dit niet wilde. Nee, zie ik dit goed. Je hebt 3 keuzes. Je doet het gelijk, je doet het na veel pijn, of je stopt het dmv het stopwoord.

Ik kan me voorstellen dat het een lastige keuze is. Dus ik maak de keuze voor je. Houding!

Ik liep weg en pakte een kleine blauwe trechter. Ook pakte ik de smalste cane die ik had. 30, jij telt. Als je iets verkeerd doet beginnen we opnieuw.

Je probeert zo stil mogelijk te staan. Je telt van 30 naar 0. Ik knoopte haar weer vast aan het tafeltje. Zo kan ze de slagen niet ontwijken en komt de cane precies op de plek waar ik het wil hebben.

Mondhaak weer omgedaan, handschoenen aan, haar in model en gaan.

Ik sloeg de eerste 10 niet op volle kracht. Er bestaat een kans dat je gaat bloeden, zei ik zacht en lachte erbij. Vanaf 20 gilde ze het uit van de pijn.

Je weet dat ik daar niet van hou. Je bent toch geen speenvarken. Knor voor dat je telt. Vanaf 15 sloeg ik harder. ze ging fouten maken doordat ze van slag was. ze telde naar boven in plaats van naar beneden.

Ik bukte om haar te steunen. Wreef liefdevol over haar rug. Het doet pijn he? Trek je het nog? ze schudde haar hoofd.
Dan zal je een manier moeten vinden om het wel te trekken.

Ik zei geen fouten. Jij zorgt ervoor dat je er opnieuw 30 krijgt. Als je gelijk die pis had opgedronken was dit niet gebeurd. Je pis staat daar nu af te koelen. En hierna ga je het alsnog drinken.

Ik zal je tegemoet komen, want ik ben de lulligste niet. Ik tel en jij knort, speenvarkentje! Vergeet het niet, want ik hou me altijd aan me woord. Dat weet je!

Ik telde af en ze knorde alsof haar leven ervan hield. Eerste 20 waren niet op volle kracht. Haar kont was al aardig beschadigd. Hier en daar zag ik streepjes bloed en veel striemen.

Ze gilde niet meer, ze knorde en nam de laatste 10 harde slagen zoals ik het wil zien. Ze lag op de tafel met haar ogen dicht. Ik streelde haar haar en kuste haar.
ze trilde en huilde. Ik zei niets en liet haar huilen. Ik veegde haar tranen weg. En kuste haar. We gaan zou lekker douchen en daarna verzorg ik je wondjes.

Ik ben trots op je! je hebt je kranig gedragen. Zorg ervoor dat ik je niet meer zo aan hoef te pakken. Ik ben niet boos op je maar je dient me met respect te behandelen.

Ik mag niet jaloers zijn, zei ze. Klopt! ik ben er voor je. Maar naast deze relatie hebben we beiden een eigen leven. Ik begrijp je gevoelens maar ik zal nooit een liefdesrelatie met een vrouw hebben.

Ik wil een liefdesrelatie met een man en niet met een vrouw. Ik vind vrouwen leuk, maar eerlijk is eerlijk, we zijn lastig.

Stemmingswisselingen, jaloezie, ik heb een man nodig in mijn leven. Maar ook een D/s relatie zoals ik die met jou of anderen heb. Ik kuste haar en maakte haar los..

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.