BDSM OPENHARTIG DEEL 31

01-06-2015 21:19

deel 31

Precies om 1300 belde mijn subje aan. Ik deed open en zei niets. Ik wees naar de hal. Ze stapte binnen en bleef staan in de hal met gebogen hoofd.

Jas open! Ik zag een mouwloos bloesje die niet dichtgeknoopt was. Ik schoof de jas verder opzij. Ik betastte haar tepels niet.

Ik liep weg. Ik droeg een zwarte catsuit met zwarte pumps. Mijn ogen waren zwaarder opgemaakt dan anders. Mijn haar droeg ik in een losse vlecht en hing aan een kant.

Ik ging zitten en liet haar staan met haar jas aan en gebogen hoofd. Hang je jas op! Ik keek streng en stak een sigaret op.

Kom hier staan. Ik wees voor me. Ondertussen nam ik een haaltje van mijn sigaret. Alles uit! snel trok ze haar kleding uit. Ik keek ernaar maar veblikte of verblooste niet.

Ik stond op en kwam heel dichtbij. Ik trok haar aan haar haren naar beneden. Kniel hoer! Haar hoofd was naar achter gekanteld. Blijf!

Ik piekte de as in haar mond en spuugde in haar mond. Ik ging weer zitten. Slik! Ze deed wat ik eiste.
Mijn sigaret hield ik dicht bij haar tepels. Jij wil bepalen wanneer contacten verbroken worden. Ik bracht de sigaret naar mijn mond.

ze schork van die beweging. Kijk maar hoe ik je tepels ga branden. Kijk! Angstig keek ze naar haar tiet. Ik nam nog een haal en blies die uit in haar gezicht.
weer bracht ik mijn sigaret bij haar tepel.

Ze trok weg. Zit stil en kijk hoe ik je tepel ga markeren. Permanent!

Ik drukte mij sigaret uit in de asbak. Ik heb dorst. Als ik met mijn vingers knip ga je drinken voor me halen. Snap je dat?
Ik knipte met mijn vingers. Ze kroop weg en haalde drinken.

Het drinken plaatste ze op de aangewezen plaats. Nu ga je drinken voor jezelf halen. Je komt aan me voeten zitten met een volle bak drinken. Nu!

Ze kwam terug met een volle bak. Wachtte netjes op instructies. Je drinkt de hele bak leeg, je mag de hondenbak met je handen vasthouden. Nu!

Ze dronk de bak leeg. Ik ging naar achter zitten en nam een slok water. Ik spuugde het water over haar heen. Je bepaalt niks.

Ook niet wanneer gesprekken beëindigd worden. Ik nam weer een slok en slikte deze door. Jaloezie is een slechte raadgever. Ik nam weer een slok.

Mond open! in een klein staaltje spuugde ik het water in haar mond. Vol minachting bleef ik naar haar kijken. Ga weer een volle bak water halen. Je ziet er zo dorstig uit.

Ze liep weg en haalde opnieuw een volle bak. Drink op! Tempo! Ze had het water opgedronken. Mond open! ik nam een slok en spuugde opnieuw water in haar mond.

Ik pakte mijn wijnglas en gooide het laatste beetje water in haar bak. Opdrinken!

Nadat ze het op had knipte ik met mijn vingers. Ze haalde direct water voor me. Nadat ze het had neer gezet moest ze opnieuw een volle bak halen.

Ik ging staan en deed mijn catsuit uit. ik stond nu in mijn bh. Ik ging met mijn kut boven de bak hangen. Ik waste mijn kut met het water. Deed mijn vingers diep in mijn kut en roerde die in het water.

Vervolgens spuugde ik verschillende keren in het water. Drinken hoer! Ze dronk het water zonder aarzeling op. Ik trok haar hoofd naar mijn kut toe en droogde mijn kut met de bovenkant van haar hoofd.

Likken! en ik wees naar mijn kut. Ze befte alsof haar leven ervan af hing. Ze wist dat ze zich geen fouten kon veroorloven vandaag.

Ik pakte haar hoofd en duwde die tegen mijn kut. Jaloezie is niet goed, zei ik rustig. Ik drukte haar hoofd zo stevig tegen me aan dat ademen moeilijk werd. Hang nooit meer de telefoon in mijn oor op.

Je moet me respecteren. Ten alle tijden! Ik trok haar hoofd weer naar achter. Je kon moeilijk ademen he. Ik streelde haar wang en hals.

Langzaam duwde ik haar keel dicht met mijn handen en trok haar naar me toe. Jij bepaalt niks. Jaloezie, zal ik uit je krijgen. Inmiddels liep ze rood aan.

Ik liet haar hals los en gooide het water uit mijn glas over haar hoofd. Direct knipte ik met mijn vingers. Een nieuw glas met water werd gehaald.

Rustig nam ik een slok en keek naar haar. Ik zou kimmetje pas toevoegen als ze getraind was maar ik heb me bedacht. Je gaat toekijken hoe ik haar gebruik, zei ik rustig. Jaloezie zal ik je afleren. Dat beloof ik je!

En voor het ophangen van de telefoon krijg je staks met die geile cane. Ik zal niet mild zijn. Je gaat met een kont vol striemen naar huis. Ook dat beloof ik je.

Het restant van mijn water liet ik haar ook opdrinken.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.