BDSM OPENHARTIG DEEL 30

31-05-2015 14:37

deel 30

De sessie was voorbij. Ze zat aan mijn voeten. Opnieuw even evalueren.
Ze begon te vertellen. Ik vond het een bijzondere ervaring. Verwarrend dat wel. Ik was overspoeld door verschillende emoties. Ik was even boos om wat U me aan deed maar eerlijk gezegd kan ik niet wachten om het nog eens te beleven.

Ik dacht nergens meer aan en voelde me vrij. Ik voel me nu ook goed. Opgelucht! Ik weet niet wat het is.

Wat vond U ervan. Je hebt het goed gedaan. Ik kan niet van je verwachten dat je direct perfect getraind bent. Dat kost nu eenmaal tijd. Het aankijken, aanspreken en je houding zijn items waar we aan moeten werken.

Dienen, houding, overgave, toestemming.. toch meesteres! Je hebt het onthouden. Het slaan met de handschoenen vond ik vernederend, maar het bleef wel hangen.

Meesteres, ik zou U graag nog eens willen zien.

Ik ben blij te horen dat je het hele gesprek me op de juiste manier aangesproken hebt..zei ik.

Je wil me nog eens ontmoeten? Toegestaan. Je hoort van me wanneer het me uitkomt.
Nog een ander vraagje Meesteres. Waarom moet ik U altijd met U aanspreken.

Ik ben zeer dominant van aard. Als ik contact heb met mijn slavin/sub wil ik ten alle tijden dat ze weet wie de baas is. Ook als we geen sessie hebben. Daarnaast is het erg verwarrend als je de ene keer U zegt en de andere keer je. Ook wil ik dat je in elk gesprek respect toont voor me.

Een slavin die dit niet kan moet verder zoeken. Ik straf of pijnig omdat ik er plezier aan beleef. Als ik moet straffen uit boosheid of dat ik teleurgesteld raak, ben ik niet goed bezig en beleef ik daar geen plezier aan.

Mijn subje is prima getraind maar daar hebben we lang over gedaan. Als ik tevreden ben over je vorderingen ga je haar in de toekomst ontmoeten.

kimmetje de evaluatie is voorbij. Ik spreek je nog op de chat en laat je weten wanneer ik je wil ontvangen.

kim bedankte en ging even later naar huis.

Ik ging zitten en stak een sigaret op. Ik was tevreden over het verloop van de dag. Terwijl ik mijn rook uitblies zag ik mijn antwoord apparaat knipperen.

Ik stond op en drukte op play. Het bandje met berichten speelde af. Meesteres ik ben het sarah. Wilt u me aub bellen. Ook het tweede bericht was van sarah. sarah belde me nooit. Vreemd, waarschijnlijk is er iets gebeurt.

Ik belde sarah op. Meesteres? wat is er aan de hand vroeg ik. Uh... hoe was het vandaag?.....
Waarom vraag je dat? ...vroeg ik.

Is ze weg? ...vroeg ze.

Sarah, waarom moest ik je bellen. Ik twijfelde ineens Meesteres, ik wil niet dat u met haar bent. Straks vind U haar leuker.

Kalmeer! sarah... we hebben een D/s relatie. Ik ben eerlijk en open tegen je. Ik vervang je niet maar je wist op voorhand dat ik meer contacten heb. Verleden week heb je nog gezegd dat je het voor mij wil proberen.

Een typisch vrouwengesprek.. pffff. Dit dacht ik even, maar ze ik wijselijk maar niet.

sarah ik ben deze weg ingegaan en ga dit nu niet veranderen. U heeft gelijk Meesteres ik ben gewoon jaloers en ze begon te huilen. Voor de tweede keer een huilende vrouw vandaag..ook dit dacht ik en sprak ik niet uit.

Rustig!... nu wist ik weer waarom contact met mannen veel minder complex is. Plots werd de verbinding verbroken.

Ik weet niet of het aan het netwerk lag of aan de verbinding, maar op dit moment interesseerde me even niet.

Ik heb haar die avond niet meer gehoord of op de chat gezien. Is ze nu echt zo brutaal om de hoorn erop te gooien. Ze moet maar even kijken wat ze doet.. dacht ik.

De volgende avond kwam mijn subje online. Sorry Meesteres... ik had niet op mogen hangen. Reageer aub.
sarah, morgen is het vrijdag. Ik verwacht je morgen om 1300 uur hier. Precies zoals ik verlang sta je hier op de stoep.
Tot morgen!

Gesprek beëindigd. Ik bepaal wanneer gesprekken beëindigd worden, niet zij.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.