BDSM OPENHARTIG DEEL 3

10-05-2015 23:42

Voldaan waren we in slaap gevallen. Het was 17:00 uur toen ik wakker schrok. Ik keek naast me en zag mijn subje slapend op een onopgemaakt bed liggen. 
 Ik wekte haar en zei dat ze zich moest opfrissen en dat ik haar over 20 minuten beneden verwacht.  Ik liep naar mijn badkamer nam snel een douche en verzorgde mezelf.  Mijn lange donkere haren bracht ik in model met een borstel. Mijn gitzwarte ogen maakte ik op. En mijn lippen stipte ik bij. 
Ik was zeker 10 minuten in de badkamer. Dit betekent dat mijn subje 10 minuten had om beneden te zijn. Ik liep naar beneden en nam plaats op mijn stoel. Boven hoorde ik gestommel. Mijn subje was in de badkamer.
 Precies na 20 minuten kwam ze naar beneden. Ik keek haar van top tot teen aan, en riep.. houding. Mijn subje zat gelijk goed aan mijn voeten. Ik stak een sigaret op en vroeg haar waarom ze op deze manier naar beneden kwam. Mijn subje was zich van geen kwaad bewust. Ik wil dat je je best doet en er altijd tiptop voor me uitziet. 
Je hebt je gewassen maar niet opgemaakt. Ik wil veel make-up zien.  Ga naar boven en zorg dat je als mijn hoer naar beneden komt. Ga je mooi maken voor mij. Ik wil je binnen 10 minuten in de houding hebben. NU! 
 Mijn subje ging snel naar boven en kwam prachtig naar beneden.  Zo wil ik het zien, zei ik. En ga drinken voor me halen! Snel liep mijn subje naar de keuken en kwam terug met water en vroeg me waar ze het neer mocht zetten. Ik inspecteerde het luxe wijnglas, maar kon geen strepen of iets dergelijks vind. 
Het glas was mooi opgepoetst. Mijn meisje leert snel. Ik ben trots op je.  Mijn subje genoot van de complimenten.  Houding! Mijn subje zat aan me voeten. Er moet gekookt worden zei ik, terwijl ik met haar haren speelde. Mag ik spreken, vroeg mijn subje. Ik knikte bevestigend. Wat moet ik voor u maken. Ik pakte mijn glas en nam een slok van mijn water. 
 Langzaam ging ik weer naar achteren zitten in mijn stoel zitten. Maak maar pasta, alle benodigdheden hiervoor kun je vinden in de keuken. Ik stond op en liep naar de keuken. Hier pakte ik uit de kast een zwart schortje. Ik liep terug en trok het schort bij haar aan. Haar tieten trok ik uit het schort en maakte deze vast met tepelklemmen. 
Hierdoor bleef het schort tussen haar tieten. Het koord om het schort mee vast te maken, snoerde ik om haar slanke middel. Ze zag er mooi uit. Sta op, zei ik. Dit deed ze gelijk. Loop maar naar de keuken en ga koken, binnen 30 minuten wil ik eten.  
Ze kroop naar de keuken. Ik zag haar blote kont en pumps terwijl ze richting de keuken ging.  Ik genoot van het uitzicht. Inmiddels was mijn subje aan het koken en ik bladerde ik in een blad. Ik was lid van een erotisch blad. 
Hier keek ik in om te kijken welke erotische kleding ik voor mezelf wilde kopen. Ze verkochten veel lak en leer maar ook attributen met betrekking tot BDSM. 
 Na 20 minuten besloot ik een kijkje te nemen in de keuken. Ik zag mijn subje staan. Haar lange blonde haren en blote kont. Ze leek haar best voor me te doen. Ik liep naar haar toe, ik merkte dat ze wat verstijfde en ik kwam nog dichterbij. Ze kon geen kant op, ze stond klem tussen mij en het aanrecht. 
Ik trok aan haar haren, haar hoofd kantelde iets en ik fluisterde in haar oor. Zorg dat je op tijd bent met mijn eten. Je moet de tafel ook nog dekken. Dit doe je voor 1 persoon. Je zorgt ervoor dat ik nieuw drinken krijg bij me eten. 
Jouw eten doe je in de hondeneetbak. Nadat je me eten heb opgediend, haal je jouw eten en die zet je aan mijn voeten, onder de tafel. Ik duwde mijn tong in haar mond en we tongde even. Tot zo! ik liet haar los en liep naar de woonkamer en wachtte af. 
 Precies op tijd stond mijn eten op tafel. Mooi opgemaakt bord en een schoongepoetst wijnglas met water erin. Ze kroop naar de keuken en pakte haar eten en plaatste de hondeneetbak naast mijn laars. Ze zat nu onder de tafel. 
Ik pakte de verlengketting en bevestigde deze opnieuw aan de ketting van de tepelklemmen. Hierna trok ik de riem omhoog. Ze moest meebewegen. Ik keek onder de tafel en zag veel spanning op haar tepels staan. Haar tieten waren naar boven getrokken. 
Het andere uiteinde van de verlengketting maakte ik vast aan mijn korset. Ik gaf het bevel dat ze mijn broek open moest doen. Dit deed ze, daarna moest ze beffen. Terwijl ik aan het eten was likte ze me zoals ik verlangde. 
Ik was klaar met eten en maakte de verlengketting los van mijn korset en ging staan. Jij hebt de stoel vies gemaakt. Mijn zwarte leren eetkamerstoel was nat geworden van mijn kut. Ik trok de verlengketting nog wat verder omhoog. Lik maar schoon. Langzaam likte ze de stoel schoon. 
 Nu mag jij eten. Ze had nog steeds haar polsbanden om. Deze bond ik achter haar rug aan elkaar met een korte ketting. Ik schopte met mijn voet de hondeneetbak onder de tafel vandaan. Ga maar eten. Ze probeerde op haar knieën naar de hondeneetbak te schuiven. Het ging met niet snel genoeg. 
Opnieuw maakte ik de verlengketting vast aan haar tepelklemmen en trok richting de hondeneetbak. Nu ging het wel sneller. Eet! Onhandig probeerde ze te eten maar de bak schoof steeds weg.  Ik pakte een eetkamerstoel en ging voor haar zitten. Ik hield de bak met mijn laars tegen terwijl ze probeerde te eten. 
Ik pakte al haar haren vast zodat ze niet in het eten zouden vallen en ik kon zien hoeveel moeite het haar kostte om iets naar binnen te krijgen. Haar lange haren hield ik strak omhoog. Ze had ongeveer de helft gegeten toen ik besloot dat ze genoeg had. 
Ik vertelde haar dat ik mijn subje zo slank mogelijk wil houden, ze kreeg nog wat water en toen mocht ze alles opruimen. Maar ze besloot te weigeren. Ze zei, terwijl ze me aankeek dat ze het niet ging opruimen.
 Ik keek haar indringend aan en begreep niet waarom ze me in deze positie zetten. Wil ze nu echt dat ik haar gruwelijk aanpak? Ik gaf het bevel om op te ruimen voor de tweede keer. Nee, antwoordde ze en keek me recht in mijn ogen aan. Jammer dat je hiervoor kiest. Mij uittesten is niet slim. Je weet niet half tot wat ik in staat ben. 
Nog steeds keek ze me stout aan en lachte een beetje. Het lachen zal je snel vergaan dacht ik.  Ik zal je wreed en lang straffen en dan ga je alsnog doen wat ik je opgedragen heb!

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.