BDSM OPENHARTIG DEEL 29

30-05-2015 20:21

deel 29

Eenmaal beneden dronk ik wat en vulde het hondenbakje met water. Ik liep weer naar boven. Ze zat nog in de houding. Ik schoof de bak water naar haar toe.

Ze begon te drinken. Meisje! Mijn stem werd donkerder. Heb ik gezegd dat je mag drinken? Ik trok aan haar tepels.
Nee, maar..

Hou je mond. Ik wil dat je alles vraagt. Begrijp je dat? Ik trok weer aan haar tepels. Ik snap dat je dit niet gewend bent maar dit is de basis. Ik liep naar het tafeltje om mijn handschoenen te pakken.

Ik pakte haar bij haar kin. Ik sloeg haar met de handschoenen in haar gezichtje. De basis is, dienen, houding, overgave, toestemming. Ik sloeg haar weer.

Herhaal de basis.. zei ik rustig. Dienen, houding, overgave, toestemming. Ik bleef haar slaan. Bij elk slag liet ik het haar herhalen.

Ik pakte de hondenbak en liep weg. Opnieuw kwam ik de kamer binnen en schoof de bak naar haar toe. Ze bleef netjes zitten.

Ik knielde en zei.. goed zo! Dat is toch niet zo moeilijk. Mag ik praten? Ik knikte. Mag ik drinken. Ik knikte en wees naar de bak.

Drink maar, zonder handen! Ze probeerde wat binnen te krijgen. Kont omhoog. Ik trok mijn handschoenen aan en pakte een kleine dildo en smeerde die in met vaseline. Ik liet hem in haar kont glijden. Dit deed haar pijn.

Ik wist dat ze nog nooit anale seks had gehad. Dit was te verwachten. Ontspan... ik wil hem er vijf keer in hebben. Ik doe rustig. Maar jij moet ook rustig doen.

Jij telt. Na de vijfde stoot lag ze rillend op de grond. Ik streelde haar en zei ....op je rug. Ik legde haar benen zo ver mogelijk uitelkaar.

Ziet er mooi uit! zei ik. Ik trok haar schaamlippen uit elkaar. Ondanks alle emoties was haar kut nog steeds nat. Ik vingerde haar en ze kwam klaar.

Je gaat je aankleden en daarna kom je aan me voeten zitten....

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.