BDSM OPENHARTIG DEEL 28

26-05-2015 22:14

We gaan naar boven!

Kruipend! niet vergeten! Eenmaal boven keek ze om haar heen. Een en ander lag klaar.

Ik maakte haar handen dmv polsbanden vast. Ze stond nu met beiden handen boven haar hoofd. Haar benen spreidden ik dmv van een spreidstang. Ik pakte een cane en liet haar deze vasthouden tussen haar tanden.

Het liefst wilde ik een gag omdoen maar die is van mijn subje en voor kimmetje had ik er nog geen een.

Ik liet haar omdraaien ze stond met haar gezicht richting de muur. 1 verlengketting bond ik om haar middel. Ik maakte haar vast aan de muur met nog een verlengketting. Ronddraaien was niet meer mogelijk.

Even in de spiegel kijken. Lippen bijwerken en mijn haar in model. Opnieuw de handschoenen aan.

Ik wil zien wat je aankan! Ik pakte de suède flogger en sloeg op haar kont. Tussendoor wreef ik over de plek waar ik geslagen had.
Even je huidje opwarmen! Nog 18 meisje. Ik telde af en sloeg haar. Ze bleef vrij rustig staan. Je doet het goed!

Ik liep weg en pakte een andere flogger met platte stroken. Ik liep naar haar toe en betastte haar tieten en kut. Tepels waren hard en haar kut was nat. Je vind het wel lekker he?

Ze knikte , tussen haar tanden had ze nog steeds de cane vast. Zorg dat je hem niet laat vallen schoonheid. Hou hem stevig vast, je gaat het nodig hebben.

Ik stond achter haar en sloeg opnieuw met de flogger. Ze bewoog, kneep haar billen tegen elkaar. Dat voel je wel he?

20 krijg je er. Ik telde voor haar. De eerste vijf waren wat zachter. Vanaf slag 5 tot 10 werden ze harder. Ik zag dat ze onrustig werd. Ik stopte even en kwam dichterbij. Ik fluisterde in haar oor... ontspan. Concentreer je.

Weer raakte ik haar tepels aan. Ontspan je, je hebt geen andere keus. Je kunt nergens heen. En als ik zeg dat je er 20 krijgt. Krijg je sowieso 20 slagen. Dus tietjes vooruit. Kontje naar achteren en dan ga ik gewoon door.

Ik nam een paar stappen naar achter en telde verder vanaf 10. Deze waren hard. Ik sloeg in hard tempo door. Ik legde de flogger weg en liep naar haar toe.

Ik wreef over haar kont. Dat voel je wel he? vroeg ik lief. Ik streelde haar lange haren. Je hebt het goed gedaan. Ik wil wel dat je je rug recht houdt.

Niet ingezakt staan. Laat zien hoe mooi je bent. Tieten vooruit. Denk aan je houding! Ik pakte de cane uit haar mond. Bewoog er rustig mee over haar lichaam.

Dit is een cane. Kan best pijnlijk zijn. Ik gaf kleine tikje op haar huid en streelde haar ermee.

Langzaam kwam ik aan de binnenkant van haar dijen. Vandaag ga je ook de cane leren kennen. Met de cane raakte ik haar klit. Ik bewoog de cane. Aan haar ademhaling te horen vond ze het spannend.

Aan haar kut te voelen, wond het haar ook op. Sta recht voor me! Je zakt weer in! Kontje omhoog. Goed zo! Ik trok haar gat open en spuugde erin.

Ik ging staan en kwam weer dichterbij. Ik ga je 20 keer met de cane slaan. Ik zal rustig beginnen. Ik wil dat je focust op mij, Je houding en goed door ademen.

Ik liep heen en weer en zwiepte een aantal keer met de cane. Dit is de laatste keer vandaag dat ik de cane gebruik. 20 is 20! Niet anders. Uiteraard ben je vrij om het stopwoord te gebruiken.

Kontje omhoog. De eerste waren zacht. Vanaf 10 werden ze iets harder. Vanaf 15 nog iets harder. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ze had een paar lichte striemen.

Ik stopte en duwde mezelf tegen haar aan. Dit voel je wel he? Ze knikte. Ik zag tranen. Ik veegde ze weg.

Je hebt het goed gedaan. Je bent netjes blijven staan. Kom maar op adem want die laatste vijf zijn harder en die ga je sowieso krijgen. 20 is 20 en niets minder.

Ik droogde haar tranen en streelde haar wang. Ga goed staan voor me...fluisterde ik in haar oor.

Ik nam een paar stappen naar achter. Waar was ik gebleven. Oh ja 15. Ik zwiepte een aantal keer. Hoor je het?

Ik sloeg harder met de cane. Dat was hard he? concentreer je !adem goed in en uit. Nog 4 schoonheid. Probeer rustig te worden. Kont omhoog.

De overige vier kreeg ze achterelkaar. Ik legde de cane weg. Heb je goed gedaan meisje. Ze stond te snikken. Ik maakte haar los. Ze zakte door haar knieën, ze was nog aan het huilen.

Ik ging naast haar zitten. Evaluatie! Gaat het meisje? Ja, ik werd overspoeld door emoties. Ik wilde je slaan.

Uh.. ik blijf U voor je..zei ik.

Ik wilde U slaan of uitschelden, ook vroeg ik me af waarom ik me laat slaan. Maar aan de andere kant vind ik het ook fijn. Als ik eraan terugdenk krijg ik kriebels in mijn buik. Ik heb hier over gefantaseerd maar in het echt is het toch anders.

Lieverd, ik weet het. Hoort er allemaal bij. Doe maar rustig. Laat het allemaal over je heen komen. Probeer niet te zoeken naar antwoorden. Als je het vaker ondergaat worden de twijfels ook minder. Echt waar. Ik kuste haar op haar voorhoofd.

Wilde je nog wat kwijt? Nee, antwoordde ze. Wat nee? Nee, meesteres. Niet meer vergeten meisje.. Evaluatie voorbij!

Ik ga drinken halen en daarna gaan we verder. Houding! geschrokken deed ze wat ik vroeg.....

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.