BDSM OPENHARTIG DEEL 22

20-05-2015 07:52

Na het evalueren zei ik plots..ga je sieraden pakken! Mijn subje leek wat geschrokken maar pakte het direct. Ik ging zitten op de rand van het bed en bevestigde de klemmen.

Ik ging weer liggen. Houding hier en ik wees een plek aan op het bed ter hoogte van mijn boven benen.
Ik leunde wat naar voren om de ketting van de klemmen te pakken.

Langzaam trok ik de ketting naar beneden. Mijn benen lagen uit elkaar. Tong. Mijn subje stak haar tong uit. Laat zien hoe je me beft. Precies zoals ik je geleerd heb.

Net zoals ze me klit likt, bewoog ze haar tong op en neer. Maak er geluid bij.. direct trok ik aan de klemmen omdat ze aarzelde. Geluid, nu!

Ze maakt een smakkend geluid en bewoog haar tong. Doordat ik lag en zij gebogen bij me zat, kwijlde ze op mijn been. Lik op!

Ze boog haar hoofd en likte de kwijl van me been. Kom omhoog tot je niet meer kan. Ik hield de ketting van de klemmen nog steeds vast. Ze kwam wat omhoog.

Hoger! tot ik stop zeg. Langzaam kwam ze hoger waardoor er spanning was gekomen op de klemmen. Haar tieten stonden strakgetrokken naar voren.

Kijk hoe mooi je bent, ik zag de angst in haar ogen. Angst dat ik haar nog verder omhoog laat komen of trek aan de klemmen.

Ga maar verder met je tong en in het tempo wat ik je heb geleerd. Je wil vast niet dat ik trek aan je sieraden? ik gaf een klein rukje. Je tong zoals je beft en vergeet geen geluid te maken.

Voorover gebogen met strak getrokken tieten, bewoog ze haar tong op en neer. Ik ging half zitten zodat ik het goed kon zien. Vervolgens spuugde ik op haar tong.

Ze schrok ervan en stopte even. Ga door! Zo kan je nog meer geluid maken. Ze ging door en ik spuugde een aantal keer. Je vergeet iets hoer!

Dank u meesteres. Ik pakte haar bij haar kin. Trok haar naar me toe. Je bent goed getraind of niet. Je weet hoe ik het wil hebben. Ik sloeg haar in haar gezicht. Ze bedankte naar wens. Dit herhaalde ik een aantal keer en wisselde dit af door in haar gezicht te spugen.

Je stelt me teleur. Ga je gezicht wassen en dan kom je weer hier zitten. Snel! Ze kroop weg en was snel terug.

Ik pakte weer de ketting van de tepelklemmen. Nu ga je daar likken, ik wees mijn kut. Je begint bij me kut. Ik geef weer het tempo aan en zeg of je me kont of kutje moet likken.

Kont! ze likte heel gehaast. Rustig! ik trok 1 keer aan de ketting. We hebben de hele nacht. 1 voet plaatste ik op haar schouder. Ze likte zoals ik het wil hebben.

Trek het gaatje uit elkaar dan kan je met je tong wat veder naar binnen. Ze deed wat ik zei. Kut! ze befte me hoe ik wilde. Kutje en kont wisselde ik af tot ik klaargekomen was.

Ik kwam rustig en beheerst klaar. Ga naar de badkamer, kom terug met een bakje warm water een washandje en een handdoek.

Direct deed ze wat ik van haar verlangde Was me van onderen. Doe het goed want morgen ga je me weer wakker likken. Ze voerde alles naar behoren uit en daarna gingen we slapen.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.